Колкото и странно да е на пръв поглед, в приблизително осем от десет случая става така, че след като двама души веднъж завинаги вземат тежкото решение да сложат край на съвместния си живот, те сякаш изведнъж забравят всички онези прекрасни причини, събрали ги в самото начало, което им пречи да запазят добрия тон помежду си в бъдеще.

А ако имат деца, съвсем не е изключено тази елементарна липса на уважение един към друг да внесе допълнителна болка в цялата история, подлагайки на страдание повече хора, отколкото е необходимо... За щастие обаче очевидно не така стоят нещата при Александър Кадиев, който съвсем наскоро доказа, че ако човек мисли трезво и постъпва разумно, то никой няма да бъде наранен, дори по време, а и след разпада на една връзка.

Само преди ден актьорът, изявяващ се и като телевизионен водещ, показа, че сегашният му романс с 23-годишната манекенка Ивелина Чолева по никакъв начин не възпрепятства хармоничните му отношения с Таня Тончева и тяхната дъщеря Кати. Нещо повече, в личната си Инстаграм страница той сподели галерия от две изображения, разкриващи, че в момента жаркото лято е събрало четиримата на едно място, и по-точно на родния курорт Черноморец.

Вижте снимки >>

Фактът, че звездата от филма "Завръщане", чието продължение доскоро се снима в Пловдив, се намира в компанията на бившата и настоящата си половинка определено изненада неговите последователи в социалната мрежи. Още повече, че на кадрите ясно се вижда колко добре се разбират двете жени, позиращи пред фотографския обектив прегърнати и широко усмихнати.

На първата снимка, направена на фона на морето, Чолева, облечена в светло лилава рокля с тънки презрамки, поръбена с жълта дантела, стои между Кадиев и Тончева, които са я обгърнали с ръце, а 6-годишната Кати е между двете дами. На втората групата им вече се намира в местно заведение, разположено на плажната ивица, където похапва пица.

"Когато животът е хубав и хората се разбират. Всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и чувства, това е облеклото на човека. Човек е точен по отношение на тези, които обича. Честният е точен спрямо всички. Велико нещо е Любовта, велик закон, който изпълва душата на човека. Магическа сила се крие в любовта! Тя е ключ, с който всичко затворено се отваря. Тя преобразява отрицателните сили в положителни, повдига човека от земята към небето. Любовта е сила, която създава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на ЕГОТО!", гласи посланието на Александър към публикацията му.

Преди той да спре коментарите към въпросния пост, една от първите включили се в тях, бе майка му - Екатерина Евро, която написа, че се гордее с него. Много от почитателите му обаче споделиха мнението си, че истинският герой в тази ситуация е не друг, а широко скроената Таня, както я нарекоха те, която по думите им е преглътнала всичко в името на тяхното дете.

За връзката на Сашо и Ивелина за първи път се заговори преди месеци, но досега той не бе споделял във виртуалното пространство снимки с нея. Красивата брюнетка, която визуално напомня на австралийската актриса Фийби Тонкин, позната на зрителите с ролите си в сериалите "H2O" и "Древните", работи като модел, красил страниците на престижното списание "Vogue". Тя има над 15 хил. последователи в Инстаграм, а последните ѝ фотографии в него са от почивката ѝ с приятелки в Лефкада, Гърция, приключила само преди няколко дни.

Embed from Getty Images
Ивелина Чолева в ревюто на "Plam Hogg", състояло се в рамките на Лондонската седмица на модата през 2018 г.