Коментари - Сашо Кадиев скача чисто гол от 8 метра височина във водите на река Вит | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То да как и ката не се присъединила те за мангизи и детенцето ще цопнат... Толкова ми омръзна И това семейство..... Боже тя веднаж въшката като се качи на челото няма сваляне... Само ако се спомине.. .

И некъдърно като майка си ,набутан навсякъде,повръща ми се като го видя този сашо евров.

Иди-отчето на мама!

тоя не беше ли дето майка му се снима в плейбой за 50К щото нямала пари да му напарви абититуриентски бал ?

Кинаджийски номера, от майка си ги е научил. Първи кадър - скача с гащи, втори кадър от по-далеч- без гащи. Не е трудно да си безполезен!

Сутрешния блок на БТВ, понеделник сутрин. Превъзбудения Сашко Кадиев, реализиран в цветови ансамбъл, наподобяващ креслива тропическа птица коментира със своите гости в студиото невероятния успех на американската космическа програма да изведе в космоса двама живи космонавти. Темата е интересна, но коментара на птицата Кадиев предизвика някои основателни въпроси. Сашко превъзбудено разказваше как е гледал изстрелването и как в кабината (капсулата) на ракетата обстановката била като в кабината на космически кораб, както сме го гледали по филмите. И тъй като това е зоната за коментари, да добавя и моя - Аланкоолу, това е кабина на космически кораб, а не като тези които гледаш по филмите, успокой се, подишай дълбоко докато броиш до 10 и след това се дръж адекватно пред камера. Все пак си професионалист с много опит.

Стига вече.кой беше тоя...Всеки ден за Кадиев,Игнатова, Рачков...Страшни новини за ГОЛЕМИ "личности ".СТРАШНА ПРОСТОТИЯ.

Гнусар. И като актиор и като водещ Закривай и бегай

Скача той ..... на някои как не им писна дасе правят на идиотчета...

Той не се прави ...:))

Глезльо, търсещ внимание. Боя се, че никоя жена няма да бъде достойна за него. Като мама втора няма на света.

Стига глупости, за всички глупаци ли ще пишете. И той и майка са доста доста досадни и натрапващи в медийното пространство.

Благодарение на маминка стана актьор и водещ. С дефекти в говора и връзки.

Ако беше маймуна щеше да е много симпатичен. И кво значение има откъде скочил на катето евро павиана.

Сякаш не ни стига педалското му лигавене всяка сутрин!

Не е трудно да си прост !

Това анално творение, първо да разбере кой е баща му, че путака на майка му е бил нещо като Аврамов дом -- кой откъдето иде там се завира ...

Така ли? Горкият. В тези времена на карантини и социална изолация хората масово започнаха да губят разсъдък. Много хора започнаха да се побъркват, много мислят за самоубийства, изпадат в депресии. И този човек явно е пострадал от социалната изолация. Дано са се намерили добри хора да са повикли линейка, в лудницата да са се обадили. Няма срамно човек да си признае че има нужда от психиатрична помощ. Дано се излекува човека...

Понякога се чудя кой ме дразни повече. Този или Рачков? Не мога да реша...

Определено този. Рачков все има някакъв талант.

Рачков няма кой да го бие.

Стига сте ни занимавали с тоя палячо с папионка, презрамки и кецове. Липсва му само червената топка на носа! Става само за челните редици на гей парада!

Ужас. И това е новина. И от кога голи снимки на TV водещи колкото и дразнещо лигави да са те е ок в новинарска медия? Толкова ли е изпаднала тази нация?

каква новина .. той скача.. прост народ..още по прости журналисти

на мама лигльото, може би катето им свети вечер със снахата, хахахаха, то и тя голема актриса беше, кой знае колко бкп-величия е ... навремето

Шиптара Кадиев като видял СЪРБИНА Вучич избесня и скочи у Вит

Тоя Сашо Евро е доста противен, като индийски студент е, а и нахален като циганин. Да си заминава в театъра и да спре да ни трови всяка сутрин с педалският си образ в БТВ.

Хахо

Катето му е спряла БЕЛОТО

Келешки номера, каквито правихме в 5-ти клас! България е пълна с празни хора които запълват празния си живот ето с това... Иначе мястото е хубаво!

А коя ли го снима ? Любовницата или съпругата?

Г-жа К. Евро

Любовника.

лигльото.

голем чеп долу

Сашо е пасивен.

Това недоносено момче се прави на интересно!!!!!!!

Голям праз.