Ако през 364 дни в годината възрастният човек няма оправдание за лудориите и пакостите, които може да извърши, то има един-единствен ден, в който те сякаш са му напълно простени... И този ден е днес - 1-ви юни. Празникът на детето определено успява да събуди у всеки онова малкото хлапе, което, заради безбройните отговорности на живота, е изпаднало в дълбок летаргичен сън, и изкарва на повърхността буйния му нрав.

И понеже всички сме просто хора, на тази дата дори популярните личности си позволяват да покажат на околните, че в тях също живее онзи малчуган от миналото - тяхното отминало „Аз“, способно да извърши всякакви геройски подвизи. Подобен пример е популярният у нас актьор и тв водещ Сашо Кадиев, който преди часове публикува в личния си Инстаграм акаунт видео, разкриващо с какво се забавлява сред природата.

Вижте снимки >>

Кадрите са заснети в единственото селища в България, чието име започва с буквата "Ъ" - село Ъглен, разположено в северната част на страната ни, на голям речен завой на р. Вит в Централната Дунавска равнина. Малцина обаче знаят, че там се намира природният феномен, наречен "Дупката"... Става въпрос за естествено оформен скален мост, извиващ се над водния поток.

Любопитен факт е, че скалната арка, издигаща се в близост до крайните къщи на селцето, се различава от своите "посестрими", чиито основи по принцип свързват два бряга, тъй като в този случай единият край на "моста" е на сушата, а другият потъва директно в реката. И макар забележителността да е едва на стотина метра от автомобилния път, местността е спокойна и разполага с прекрасни зелени пространства, подходящи за отдих, както и живописни горски гледки.

Именно от това място Кадиев качи в социалната мрежа кратък клип, разкриващ свободния му скок през отвор в скалите, който завършва директно във водите р. Вит. За екстремното си начинание Сашо е решил да захвърли всички свои дрехи.

"На пръв поглед е страшно да скочиш от 8 метра, през дупка, в река. После вече е хубаво. Искаш пак", гласи посланието му.

"Луд си, Саше! Достоен син на Катето Евро", пише една от последователките му в мрежата.

Скоро след това звездата от "Завръщане" сподели още едно видео, показващо как се забавлява далеч от студиото на предаването, което води. В него той се е отдал на скално катерене.

"Сашо Скалата! Катерене по 30-40-метрови скали. Лудница!", е написал той.