17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е НЕЕЕ! ГРОЗНО Е!

ми не е елегантно, грозно е, но аз с чорапи ходя, защото на босо като ти се изпотят краката и като се омеша с прахта от тротоара и става лизгава каша

Значи в източна Европа отдавна сме модни естети.

на бос крак още по добре

Смечно старче с костюмче като болничен халат. И май му е време за старческия дом.

Чорапи в сандалки- селската класика

Само не разбрах кой анцунг трябва да нося със сандалите- за сватба или за бой?

Е- за сватба дето е

и на дърти години да си педал

Изкукуригал педал,ще ми е кеф да ти гледам измръзналите джолани при минус 20

Нее, няма такъв филм.. сандали с чорапи, връх на селските моми

Мдааааа, селяните се изцепиха компетентно..... А сега по темата: Това изказване е абсолютно комерсиално и предназначено за определена аудитория, като клиентите му. Иначе погледнете немски турист със сандали и чорапи.... (Следва самоубийство)!

Те немците са известни и с изтребването на някои нации. И това ли да имитираме?

Да не забравиш къси панталони с рипсови чорапки....дърт педеруга.

Тука сесмята за селяния, а на запад смятат за нехигиенично, да не си си обул чорапите. Все пак ние сме по близо до Ориента, така че хората на запад са прави!!!!

Когато дедите ми са носили ГАЩИ, калцуни(калцоне, джорапи), обути в кожени обувки(цървули от три годишен шопар), ленени ризи, доспехи от чисто злато и сребро, накити от чисто злато , създали са представата за БЕЗСМЪРТИЕТО на Душата, на представата за Бог Отец, Божа Майка и Божи Син....в Индия дравидите още не са познавали огъня и ще минат още 5000 г за да отиде там тракийски цар въздигнат в Живия Дионис и занесе ВЕДАта, кастите, огъня, семената, ралото, колелото, платното за дрехи, ковачеството. Когато моите предци са се хранили в истински къщи, на маса с вилица и лъжици в съдове....ти не си бил още дори маймунска чекия. В Канлъшкия Археологически музей има уникален артефакт. Не е от злато, сребро, мед или мрамор. Това е КОСТНА ВИЛИЦА НА 7000 ГОДИНИ.

Не е зле да отидеш на психиатър, до като не са затворили за карантина!!!

Обаче се издаде, че си селанин , гражданите казваме "а Бе" селяните казвате "аВе". Римлянин ли си бе , аве "аве Цезар. Заралийска шушумига или, както казвате по вашите села, убитхУй!!!!

тука е на мода по селата това от както се помня

Чудесна новина. Ще си нося летните сандалки и зимата. Трябва само чорапи да си купя.

Ти пък ще си купувам, направо ще си ги оплета на една кука.

Бааа....карай по "капли"(бос). Хиндитата шляпат по "капли" в снега. Било полезно за точките на органите, окончаващи отдолу на стъпалата.