17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами някои хора имат морал и възпитание и не се пъчат по медиите на другия ден след като са се унодили..... Да са им живи и здрави децата заедно с тах и да ги учат на по малко показност като повечето кифли дето някой е титуловал ''звезди''..

След като свикнахме на ненормалното-надпревара в показване на бременни коремчета, всичко нормално е изненада.

Този същият бездарник не го ли бяха хванали да кръшка с друга по-млада точно преи пандемията? Аз помня като слон....

Luna0102

Кво изненадващо има толкова?! Щъркела го е донесъл по тъмно.

Хората си спазват изолацията.....там си нямам Мангъров за да му се връзват на тъпотиите А на Тръмп никой не му обръща внимание на тъпотиите.

бахти тъпанара!

Да им е живо и здраво и да посрещне абитуриентския си бал, докато са още женени! Малко като грузински тост прозвуча, а? Няма как да стане, очевидно...

Колко изненадващо? И за тях ли?

Желая щастие

Той й кръшка, а тя - деца му ражда. Много глупава!

Така става

Тя му кръшка и после той гледа чуждо дете цял живот. Щото той и да й кръшка, какво? И да направи дете на ку... любовницата, де, това какво я касае съпругата му?

Една от любимите ми светски двойки, излъчват интелект! Джъстин доказа, че е един от най-талантливите артисти и музиканти в съвременната музика пълна предимно с чалга бълвоч! А и тя не е с кифленско евтино излъчване! Да са живи и здрави! Повече такива да има като тях!

да направим малце работа за сигането на костов-гузгъла... оти оно все виси безработно на харема на ван баален::: хахахахахахааааа

Фъфлиш безсмислици, снощи пак си препил с Боярищник

на кого се кланяте, турски дервиши на ек? на мути меркел, или на дебила с грозната уста - алтмайер? отговаряйте като ви питам!!!

Откачалка.. със сигурност си освидетелстван

начи, другарю ван баален, за теб и целата ти джендър-пасмина от крадци, нищоправци, празноглавци и плиткоумни педерасти, НИЕ, ще се изпърдим шумно, както на вашата фашистка "свобода", педерастки кухоглавци! меркел, макром, микрон, педофил юнион, ционист фашагон, турски-педофил нагон, и сигански грабежион и etc... така и на педераската ви гугъл цензура!!!!

аман от хрантутници-педерасти!!!" готини за само за теб, тлъстосера, педераска цензурке!!!

аман от хрантутници-педерасти!!!"

аман от злобни педерасти!

ало, педерастите: "ти, личо, гнил ван баанан, колко данъци плати? а доган??? начи, другарю ван баален, за теб и целата ти джендър-пасмина от крадци, нищоправци, празноглавци и плиткоумни педерасти, НИЕ, Данъкоплатците сме били екстремисти, м? ти, личо колко данъци плати? а доган??? все въпроси, на които сте длъжни да отговаряте, когато Мое Величество Данъкоплатецът ви пита!!! щото и тоалетната хартия с която си бришете задниците осрани е купена с Мои пари! това ясно ли ви е, а ван еу- ван бананен??? от банана републик ес!!! :-))) аман от хрантутници-педерасти!!!"

но, както казахме! с вас, дждендър-чесъни е свършено!! както и с вашата фашистка "свобода", педерастки кухоглавци! меркел, макром, микрон, педофил юнион, ционист фашагон, турски-педофил нагон, и сигански грабежион и etc...

караянчева тъкмо запърдя из устата си миризлива за "свовода" и турския чесън - педерас ми изтри мнението!!!!

ебаси тъпите дебили! изсрали още едно дебилче, като тех!!!

Защо сега, готини са и двамата :)

готини за само за теб, тлъстосера, педераска цензурке!!!

Лекувай, се бе, може и да ти мине.