17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ебаси тъпите дебили! изсрали още едно дебилче, като тех!!!

караянчева тъкмо запърдя из устата си миризлива за "свовода" и турския чесън - педерас ми изтри мнението!!!!

но, както казахме! с вас, дждендър-чесъни е свършено!! както и с вашата фашистка "свобода", педерастки кухоглавци! меркел, макром, микрон, педофил юнион, ционист фашагон, турски-педофил нагон, и сигански грабежион и etc...

Защо сега, готини са и двамата :)

ало, педерастите: "ти, личо, гнил ван баанан, колко данъци плати? а доган??? начи, другарю ван баален, за теб и целата ти джендър-пасмина от крадци, нищоправци, празноглавци и плиткоумни педерасти, НИЕ, Данъкоплатците сме били екстремисти, м? ти, личо колко данъци плати? а доган??? все въпроси, на които сте длъжни да отговаряте, когато Мое Величество Данъкоплатецът ви пита!!! щото и тоалетната хартия с която си бришете задниците осрани е купена с Мои пари! това ясно ли ви е, а ван еу- ван бананен??? от банана републик ес!!! :-))) аман от хрантутници-педерасти!!!"

аман от хрантутници-педерасти!!!"

аман от хрантутници-педерасти!!!" готини за само за теб, тлъстосера, педераска цензурке!!!

готини за само за теб, тлъстосера, педераска цензурке!!!

начи, другарю ван баален, за теб и целата ти джендър-пасмина от крадци, нищоправци, празноглавци и плиткоумни педерасти, НИЕ, ще се изпърдим шумно, както на вашата фашистка "свобода", педерастки кухоглавци! меркел, макром, микрон, педофил юнион, ционист фашагон, турски-педофил нагон, и сигански грабежион и etc... така и на педераската ви гугъл цензура!!!!

на кого се кланяте, турски дервиши на ек? на мути меркел, или на дебила с грозната уста - алтмайер? отговаряйте като ви питам!!!

да направим малце работа за сигането на костов-гузгъла... оти оно все виси безработно на харема на ван баален::: хахахахахахааааа

Една от любимите ми светски двойки, излъчват интелект! Джъстин доказа, че е един от най-талантливите артисти и музиканти в съвременната музика пълна предимно с чалга бълвоч! А и тя не е с кифленско евтино излъчване! Да са живи и здрави! Повече такива да има като тях!

Той й кръшка, а тя - деца му ражда. Много глупава!

Лекувай, се бе, може и да ти мине.

Желая щастие

Колко изненадващо? И за тях ли?

Да им е живо и здраво и да посрещне абитуриентския си бал, докато са още женени! Малко като грузински тост прозвуча, а? Няма как да стане, очевидно...

Така става

Хората си спазват изолацията.....там си нямам Мангъров за да му се връзват на тъпотиите А на Тръмп никой не му обръща внимание на тъпотиите.

Тя му кръшка и после той гледа чуждо дете цял живот. Щото той и да й кръшка, какво? И да направи дете на ку... любовницата, де, това какво я касае съпругата му?

Luna0102

Кво изненадващо има толкова?! Щъркела го е донесъл по тъмно.

майка си визираш предполагам.

бахти тъпанара!

Дъщеря ти и сестра ти.

аман от злобни педерасти!

Този същият бездарник не го ли бяха хванали да кръшка с друга по-млада точно преи пандемията? Аз помня като слон....

Фъфлиш безсмислици, снощи пак си препил с Боярищник

Откачалка.. със сигурност си освидетелстван

След като свикнахме на ненормалното-надпревара в показване на бременни коремчета, всичко нормално е изненада.

Ами някои хора имат морал и възпитание и не се пъчат по медиите на другия ден след като са се унодили..... Да са им живи и здрави децата заедно с тах и да ги учат на по малко показност като повечето кифли дето някой е титуловал ''звезди''..