17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заслужени поздравления и за !!!

Много убаво придавание. Поне така съм чувал

Вече съм спокойна за светлото бъдеще на България - коалиция между Слави и Опусумите

Сблъсъка на сезона е Зъбатко срещу Брадатко.. ще си бъркат по дупките, ще си чешат сърбежите...

Каква ферма е това? Ферма за прости безделници може би. Стига сте рекламирали бозите на онези две нескопосани джуджета.

Човек трябва да може да управлява собственото си тяло а не да го използват за кран да вдига и бута тежести.

за тъпо население,но демократично...

++++++++

С йога се занимват индийците, които НЯМАТ храна да се изхранват... ИМа и разни Вегетарианци... От това може да се разболееш- йога и вегетарианство...

Обадил се поредният компетентен Ганьо. Сякаш тибетците, които от хилядолетия са на Земята, са умрели от глад, защото са практикували медитация(това е състояние, което го има в будизма, както и в Йога течението). Информирай се повече преди да се изложиш така зле... Илиян по-скоро е любител и самият той е казал, ЧЕ ИМА ДА УСЪВЪРШЕНСТВА УМЕНИЯТА СИ(не е и претендирал да спечели формата, а по други причини е влязъл), така, че направи се ти пак на не чул и не видял..

Най-много разболели се има от преяждане и препиване

Всичките хейтърчета, имбецилчета, бих ви гледал как се пържите в газовата камера с удоволствие.

ама предполагам вече си го чувал, че: " Едно е да искаш, друго е да можеш, а пък е трето и четвърто да го направиш." То и аз с най-голямо удоволствие бих бил интимен с Марго Роби, но си оставам с искането и до там:-)

Кой сега е номер 1 при хейтърите!?

"Кой победи?" - Голямата победа е на простащината, която се изживява като тарикатщина, на двата опосума, дето хитро святкат с очички, докато печелят парички, за сметка на опростачаването на наивните хорица.

Поредният откачалник,който се зарежда със слънчева енергия и ще ,,живее,,200г.

"Коментар", на поредния тъпанар, който се мисли за умен, понеже е толкова прост,, че не може да осъзнае колко много е прост, всъщност.

Най-простият народ са евреите. Щото не са били открили "праната", за да се хранят със слънчева светлина. В концлагерите не са ги държали само на тъмно, я. А, сетих се за украинците през Холодомора и за ирландците през картофения глад. Яко тапанари - вместо да зяпат слънцето, те взели че наизмряли в огромни количества.

Ма, "умен", ма "остроумен", ма "ироничен"... дебил. Ашколсун. Да си жив, на майка ти...

Ходи яж прана и пий хопеопатия. Кой да ти предположи, че 21-ви век ще е парад на кретенизма и безпросветността...

И с боба на баба си.

Това ми прилича на състезание между риба и шимпанзе по катерене на дърво.

По-скоро на слон и маймуна, по бутане на трупи, с бивни.

До кога ще се дават безумни пари за подобни простотии от двама напълно завършени некадърни идиоти иван и андрей!?!?!? СЕМ трябва да забрани подобни тъпанарщини! И въобще трябва да си идиот за да гледаш подобни глупости! ОТВРАТ!

"И въобще трябва да си идиот за да гледаш подобни глупости!" - е, ти току що описа най-голямата аудитория и най-големия електорат в България.

Точно така. Най-добре е да се лъчат евтини турски сапунки, ...не - индийски, че са още по-евтинджос. И така от сутрин до вечер.

А не така, аз гледам само футбол, жуля ракия, псувам и накрая жената го отнася

ПЛЮЕТЕ ХОРАТА КОИТО НИ ПРАВЯТ ИЗВЕСТНИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ А СЕ КЕФИТЕ НА НЯКАКВИ СИ МАЛОУМНИЦИ ВЪВ РЕАЛИТИ ШОУ...РЕАЛИТИ КОЕТО ИМА ДОСТА МАЛОУМЕН СЦЕНАРИИ..СЪЩАТА ГЛУПОСТ КАТО BIG BROTHER. БЪЛГАРИНА Е ДОСТА ЖАЛКО СЪЩЕСТВО

Повече не бих гледал Фермата защото екипа на предаването т.нар. продукция НЕ си спазва правилата!!! Защо в първия двубой на арената оня цайсатия Продукцията го помилва и му даде втори живот във Фермата, а за Илиян Йогата например не може?!! Защо за едни може а за други не може?! Като дадеш на някой втори живот, даваш на всички участници втори живот, или не даваш на никой. В предния сезон на Фермата по средата на предаването помилваха Димитър Калайджиев, трябваше да си отиде защото загуби двубоя на арената, а Продукцията го помилва и го остави пак във Фермата давайки му втори живот. Значи за едни участници може, които си избере Продукцията, а за други не може?! Това НЕ Е честно! Не може така! За едни да няма втори шанс, а за други да има! Сами си погазват правилата, как да ги гледа човек?! Ако има някой отказал се от Фермата, по собствено желание, или по болест/контузия или поради каквато и да е причина, просто Фермата ще е със седмица или две по рано. Ако искат седмиците да излязат точно както са предвидени по график, тогава накрая като останат 5-6 финалисти, няма да гонят на бързо в предаване по един докато останат трима, а ще ги разтегнат малко...в по три епизода например. За да запълнят седмицата на преждевременно отказалия се. Има начини с повече епизоди за Фермата, какво правят, и по един на няколко епизода по бавно докато запълнят седмицата на преждевременно напусналия. А не да ми дават втори живот само на някои хора, които те си изберат, защото не е честно спрямо останалите. Даваш на някой втори живот, помилване, даваш и на останалите тогава. Или на никой не даваш. Другото нещо което не ми харесва, е че ги хранят с храна от града/цивилизацията. Те са във Фермата сами трябва да си произвеждат храната, например хляба сами да си го правят, а не да им дават готов хляб от магазина в кесийките запечатания. Какъв смисъл че са във Фермата като ги хранят с рафинирани готови вредни продукти...шоколади, бири, заводски хлябове.... това не е редно и не е било така във Фермите по селата едно време. Можеха да направят нещо хубаво почти като Сървайвър предаването, но след всеки сезон на Фермата нещата стават все по зле и по зле отпускайки или направо нарушавайки собствените си правила.

Не трябва да я гледаш тази чалга не поради 2-те страници аргументи, които си изписал, а защото имаш капка критерий, две капки ценз и три капки акъл.

Много се кефя, като виждам как конкурентите от другата телевизия сипят огън и жупел тук.

Има ли някаква причина да ни осведомявате ежедневно за тази телевизионна простотия, която се лее от екрана? Предполагам, че който живо се интересува, ще гледа предаването.

Предполагам, че който не се интересува, няма да чете.

Всяка вечер, в най гледаното време, БТВ прави парад на глупостта и парвенющината, режисиран от двама кръгли идиоти, Иван и Андрей. Всяка уважаваща себе си телевизия не би допуснала такива изроди и за чистачи на клозети.

Всяка вечер, праймтайма е зает от турски сапунки! Тотално се отказах да гледам тази телевизия.

След 20 годишното опростачване на българите, с цинизмите и тъпотийте на чалгаря Слави Трифоноф, БТВ намери нова форма за продължение на тоталното опростачване и това е ФЕРМАТА за дебили на мегадебилите Иван и Андрей. Пошлост, порнография, парвенющина, миризма на пот, нечистоплътност и дебилност бълват всекидневните вечерни праймтайм спектакли на една забележителна утайка от нещастното българско общество. Кои плащат за интензивното опростачване на българите, кои са тези изроди и няма ли здрави и отговорни сили да спрат гаврата с българския народ?

Абсолютно съм съгласна с теб. Бях 8ми клас, когато получих непоносимост към Слави Трифонов, но на простите хора няма да ум стигне цял живот да го разберат какъв е. А Иван и Андрей веднъж се хвалеха как са ходили точно 6 пъти на лекции в СУ.

И ЗАТОВА СЕ КЕФИШ НА БОРИСОВ НАЛИ..ЗАЩОТО Е ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ...ДА ТЕ ЕБА В ПРОСТАТА ПУТКА

Ето да се разпознаеш в лирическия герой: Милиционер попитал колега, каква е тази книга дето чете? -Учебник по логика. -Хм, я дай някой пример за логическа мисъл-помолил милиционерът. -Имаш ли аквариум с рибки? -Имам. -Значи ходиш до магазина да им купуваш храна. -Ходя. -И докато вървиш по улицата към магазина, се заглеждаш по мадами? -Заглеждам се. -Значи, не си педераст. -Ехааа, страхотна книга дай ми я да я прочета. Зачел се мильо, ето ти минава друг колега. -Хей кво четеш бе? -Учебник по логика. -Яяяя, дай некъв пример за логическо мислене! -Имаш ли аквариум с рибки? -Нямам. -Е, значи си педераст.

Много интересно хрумване на сценаристите. Гражданьето се събират и разпускат в модерната къща. А селянията се свира в примитивната готварница ,с интериор модерен хладилник и мелничарско колело ха ха ..

Тъпи предавания за малоумници.

През Хоя(Чура, Кора) Ми е!?

Взели Иван и Андрей формата на Сървайвър и го сблъскали с Биг брадър. И се получило най- тъпото риалити в ефира - Фермата. Мноого по - евтино от Сървайвър и в същото време камери навсякъде , за радост на воайорите , като в Биг брадър. Бутането на 300 кг гума е всекидневие във фермите да знаете. Всъщност обърках се - Най-тъпо е това по Нова телевизия.Но първото място е спорно между двата формата.

Аз видях само една трътка да се къпе с лейка с вода, ти къде ги гледаш кога се къпят, щот искам една друга да видя кво дупе го вади

Аз видях само една трътка да се къпе с лейка с вода, ти къде ги гледаш кога се къпят, щот искам една друга да видя кво дупе го вади

Много режисирано стана това предаване. Хубавицата която се харесва със селският левент, сблъскващите се лидери, "оспорвани" битки на арената. Хора, вземете измислете нещо ново и по-реално.

На този йога Илиян кой му каза, че като е йога не трябва да се къпе и подстригва.

Е, как кой? "Древните текстове". Ти къпан, подстриган и гладко избръснат йога виждал ли си някъде в медиите или наживо?

Тази година реших да пропусна фермата, тъй като този формат все повече почва да клони към нещо подобно на Биг Брадър. Все пак гледах началото, където представяха визитките на участниците. Този Илиян, според мен, е много далеч от истинската същност на източните духовни практики. Това си заключение вадя от употребените изразни средства в има-няма 2 минутна видео-визитка. Демонстрира горделивост, надменно отношение и на 2 пъти обиди всички хора, които не са като него, а именно да не работят нищо, да не плащат данъци и да практикуват йога. Едната отобидите беше, че са кухи лейки. Подобни демонстрации и начин на изразяване нямат нищо общо с човек, който наистина се е отдал на това да усъвършенства себе си чрез източните духовни практики и учения. Нищо чудно, че е паднал на дуела. Най-вероятно след някакъв период от време ще зареже заниманията си с източните духовни учения, тъй като не е достатъчно зрял като личност да се занимава с това.

Реалити по време на политическа чума, опосумите правят пари докато гледате тъпите им шоута

Не са опосуми , а хлебарки са двамцата . Народа иска хляб и зрелища и като няма хляб остава да гледа на хлебарките зрелищата и тихо да си псува под мустак над салатката с ракийката .

Абсурд е при тази разлика във физиката да се очаква по различен резултат. Но ако йогата беше обул подходящи обувки щеше да победи в играта с тежестите . Но дори и това което показа е уникално тежеста в процентно съотношение надхвърляше с 40 % личното му тегло. Безпорно най скромния участник.

Нямаме нужда от такива! Дайте ни безмозъчни говеда, справка Мин. Съвет

Разликата между 300 кг и 60 кг не е 40%. Вземи понаучи елементарна математика.

А ти се научи да четеш с разбиране. Човекът пише в предното изречение: играта с тежестите.

"Безпорно" от "поря" ли произлиза?

трябва да е без порно, но в това предаване има