17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тая ли и викат Диляна ОБЩАТА ОТ НЯКАКВО ПЛЕВЕНСКО СЕЛО.

Нежна.Не е като другите показващи се коне.

“...позира сред редица скулптори”. Ах, Стоименов, и къде ги видя тези скулптори? Не са ли скулптури? Не е срамно да преглеждате речниците от време на време, видяхте му сметката на нашия език.

И кои по-точно,произведения на изкуството ,е ......?

И в кои точно филми е.....участвувала персоната?

Една от малкото естествени красавици- актриси. Адмирации.

ХА ХА ХА

Защо ти трябва да се навираш в устите на хората!? Да, красива си. Горе-долу. Да известна си. Горе-долу. Не си гладна. Остава да нямаш друго какво да правиш.!?

аз не усещам сексапил - жена съм. Но Диляна Попова сигурно е сексапилна, щом е успяла да попадне в киното - то се управлява от мъже. Защото никаква я няма, като актриса - толкова е вдървена и статична. Но пък спи със Асен Блатечки - ей това вече е женска завист!

джука не мНе може да предложи нищо за подражание!

При това веяна сушена

Е, чак пък да засенчи произведения на изкуството! Хайде по-скромно, моля ви се! Езикът на тялото ѝ показва преструвки и превземки.

Диляно, завършила си техникум по облекло а гледаш да лъснеш на голо

Рекламата е майка на търговията.

Криза е и трябва да заработи пари. Между другото какво образование има!?

И какво значение какво образование има? Ти като си образован какво, тролиш в нета. Аман от комплексари и полуидиоти. Нито я знам, нито познавам, но за мен си е мадама отвсякъде. пп. Не си търси толкова образована, че ще си умреш девствен.

от елита ни - трето килийно. В нейния случай е техникум по облекло. Като се има в предвид на колко години е сами се сетете кои учеха в подобни училища по онова време - със сигурност не отличниците!

в грешка си,и отличници имаше,завършваха поне с някакъв занаят.Тези с по-нисък успех влизаха с предимство,ако сключат договор с шивашкия завод,че ще работят там 5 години след завършване

Аман от тези разтурикъщи, те са навсякъде.

Дира,каква е логиката за всяка нова снимка в Инстаграм на дилянчето, да качвате 30 стари ????

Снимам се по питон за пари!

и ми е едно блудкаво и безлично това същество

Отворила е сергията.

събличай се щото като актриса си страшна трагедия

Ни съ ли продаде таз най-накрая? Ей с годинити все по трудно шъ стаа, булка взимай там коту падни, милярдер няма да е, мултимильонер ц, мильонерче някое можи, но стига и това според мен.

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Не струва Наздраве !

Дира, откога станахте сайт за запознанства със скъпоплатени пр.......тки(дами). Явно единственото нещо, което се е засенчило е нейната банкова сметка и сега дай реклама до дупка.

Дир-ници, снимките дет сте качили са на няколко месеца бе

Анджелина Джоли може да и духа праха!Това е хубава жена!Браво!

В интерес на истинта изглежда много добре , на живо ..казвам го обективно, не става въпрос толкова за красота а за общо здраво , красиво, свежо излъчване

Тая и перо в задника си да бодне трябва да ни информира. Аман от нейното присъствие.

Тези фотографи като вземат някой модел и като сложат 5 кила грим, сменят прическите и след това всичкото това го обработят на компютър до неузнаваемост не знам къде им излиза сметката. По-добре да си ги правят изцяло на компютъра мега яки модели и да им слагат модели каквито искат пак на компютър и готово хем по-евтино хем няма недостатъци.

Пази си типичните черти на гражданка на Буковлък. Лигав късопотак и разтури къща . Оказва се, че ковра , не е само тип мъжки характер

Кратка презентация на жена си ли правиш ?

Ехаа....от кога не бяхте писали как точно се е снимала Диляна и колко е била съблечена. Ако не е тя, ще е Зара, Мегз,Глория, абе някаква празноглава от лекия жанр да има!

фотогенична, на живо не знам. Красива българка.

на живо изглежда много добре..факт..не може да проявяваш женска злоба на фактите;)

Имах неблагоразумието да гледам една две вечери Биг брадър,преди години точно когато тя участваше. Нищо общо няма външния й вид т.е естествения, със снимките й. Ако не бяха казали коя е, и през ум нямаше да ми мине, че е моделката чийто снимки бях виждала.

Чалга. За напреднали. Като филмите и театрото на оня... сещате се.

Добре,че беше Таки, та и държанката да стане звездъ.

Ми завист е та. Кой им каза на красивите жени че няма да работят? При вас мъжете поне я няма тая простотия. Тук там мъжки модел. Всички сте равни и работите. Завист е.не е справедливо по грозните да си скъсват гъза от работа.

Пак я сърби между палците на краката.....

има ли гащи , че не се вижда много добре на снимката ?

Там е разковничето - предизвиква те да провериш!

По-скоро мозъкът на някой е опушен, замъглен, засенчен, опиянен... та се опитва несръчно да превъзнася тая чалга "дива" или дива чалга.

Браво!

Хубава е!И то много! Другото е комплекси,завист,хейтърство!

Има и трето - въпрос на критерии. На мен, например, ми чалгарее. Много. Но като за 80% - вия вкус, е добре. Има и по-долни - разни миски, плейметки, монокинки, мискинки...

80% вкус по проф. Иво Христов...

и тя застарява вече, не че е стара, но не е това което беше.

Дилянче, свърши ли парите та отново се разголваш?

Чак пък засенчила статуята! Значи е пълен гипс! Ако я мерне чичо Брад Пит, ще я сбърка и ще я емне по съдилищата за бракоразводни дела.... Сега пък вече и актриса! Колко кръга на приемния е преминала? Има си хас и да пропее - тогава вече лошо, спасение никъде няма!

оффф,ще има ли ден,без да пишете кога е пръднала тая?!?!?

Като млада беше симпатична, но вече е напълно обезобразена от пластичните операции.

„Как ми се иска младите момичета да се стремят към тази естествена красота” ??!! Я пак? Естествена ли? Новото нормално: глупави хора, следвани от още по-глупави хора, които ги възхваляват, блеейки безмозъчно.

ако наистина е естествена - браво....40 е новото 20 при таз мома

Не забравяй, че това са професионални снимки и професионален грим, осветление и т.н. Диляна е хубава жена, но вече й личат годинките в лицето и то най-вече поради прекаленото й отслабване. Загуби свежестта. Това с годините са глупости. 20 си е 20, 40 си е 40. Но хубавият човек си е хубав на всяка възраст, а грозният е грозен винаги било то млад или стар.

Не е точно така. Има жени, които на 30+ изглеждат като на 20+, на 40+ като на 30+. И обратното - такива, които на 30 изглеждат като на 40 или на 40 като на 50+. Зависи много от гена и начина на живот. Също какво си преживял, ако много те е очукал живота няма начин да не е оставил отпечатък върху лицето ти. Ако една жена иска да има хубава кожа дълго време със сигурност трябва да забрави за цигари и солариуми. Не на последно място просто да се е родила с хубава кожа и добра фигура.

Много е красива Диляна, дано е и толкова щастлива