Изкуството е способно да провокира истинско възхищение у хората, особено ако е дело на едни от най-великите артисти, останали в историята със своите забележителни творби. Стоейки пред техните поразителни и реалистични произведения, граничещи със самото съвършенство, зрителите често се питат как изобщо е възможно нещо подобно да бъде създадено от човешка ръка. Да, техният талант е способен да създаде спираща дъха красота, но понякога дори и тя бледнее пред тази, сътворено от Бог. А поредното свидетелство за това са последните снимки, появили се в профила на една от най-красивите жени, раждала се по нашите земи, и по-точно - прекрасната Диляна Попова.

Нейната прелест сама по себе си е вдъхновение и муза за мнозина, особено за даровития фотограф Коко Кръстев, с когото брюнетката често си сътрудничи. Именно негови са последните изображения, които очароваха потребителите на виртуалното пространство.

Вижте снимки >>

През уикенда светлооката хубавица публикува в личния си Инстаграм профил снимка, с която отново зарадва своите последователи, доказвайки за сетен път, че макар през септември тази година ще посрещне своя 40-и рожден ден, тя не отстъпва по абсолютно нищо на по-младите си колежки, изявяващи се в българския шоубизнес. Напротив, брюнетката, чийто външен вид не само е напълно естествен, но също така е неподвластен на времето, спокойно може да сложи в малкия си джоб голяма част от тях, ако не и всички.

На изображението звездата от "Завръщане" и "Всичко останало е пепел" позира сред редица скулптори, облечена в зашеметяваща прозрачна рокля, обсипана с множество блестящи камъни, разреждащи се плавно, спускайки се надолу по дрехата. Тоалетът с асиметрична кройка, разкриващ перфектната ѝ фигура, се откроява с едно паднало рамо и три съблазнителни отвора - деколтето, прорез на талията и висока цепка полата.

WINBET - истинската тръпка от победата! (18+)

Постът ѝ бързо събра хиляди харесвания и множество коментари, възхваляващи пленителната ѝ визия.

"На тази снимка има произведения на изящните изкуства и Диляна Попова, която ги превъзхожда", пише един от почитателите ѝ.

"Снимките ви никога не са пошли. Винаги са изпълнени със стил и класа", на мнение е друг.

"Прекрасна както винаги! Колко ми се иска младите момичета да се стремят към тази, естествената красота, а не да са клонинги", заключва трети.

Ден след това Кръстев сподели друг кадър от същата фотосесия, който получи не по-различни реакции от хората, използващи платформата.