17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кюфтена Гомез

Болно е момичето, но да не ни пишат колко е нагорещила океана. Не е чак толкова готина на тази снимка.

Лице като пита кашкавал и портокалова кожа! Моя Мандрагуца, след трима сина, е 43 кила- без стрии и целулит!

Много красиво момиче и ще ви кажа още - и много човечна и блага като характер. Което много, много рядко се среща сред "хамериканските знаменитости". Тя е състрадателна и милосърдна и затова май и няма успех в любовта - попада все на ретроградни наркомани. За жалост е много болна от автоимунно заболяване, на лекарства е, а и махнаха един от органите й, пак вследствие на заболяването. Искренно й желая да оздравее и да е щастлива. Такава жена би тртябвало да търсим ние, мъжете.

Ретроградни наркомани прав си. Оздравяване от лупус няма. А тоя дивак след теб - на тая химия дето е я яла килограмите са най-малкия проблем.

ходи събирай джилязо....че пак ще ме изстрият.

от заглавия за прекрасни, неустоими , очарователни, впечатляващи, горещи, несравними, забележителни и всякави други суперлативи, подкрепени от снимки на най-нормални жени, в които няма нищо чак толкова вдъхновяващо. Не мога да разбера толскова ли няма наистина впечатляващи жени, то трябва да се пишат едни и същи глупости всеки път. Не мога да разбера и джурналята не си ли дават сметка за ефекта от разминаването между заглавие и съдържание?! И защо всички статии сякаш са написани на принципа на "копи-пейст"?!?! Ама и аз съм се вързал на глупости!!! Както и да е...….

Добре,болна е,но защо помества снимки на които не е красива.Докато пишех си отговорих сама-защото има милиони последователи,които са съпричастни с живота и.

Що бе, и та ли пикай в морето?

Преди 10-ина години беше доста по-добре...

Егати целулита - особено 16 и 17 снимка. Да е жива и здрава....

Идиоти. Болна е и пие кортикостероиди, а от тях се напълнява. Във всички случаи продължава да прави милиони, вий си рупайте от копанките и ваше село.

да правиш пари, дори с присаден бъбрек....е красиво ?

Някакъв ищах към гудета от страна на дира забелязвам тия дни?

"Страст на кристали", като в полу-идиотската реклама...

Малка трътка :)

То от бузи не можеш да видиш нищо друго

една Селина е достатъчна за целия тих океан