В момента Селена Гомес е отседнала в любимото скривалище на повечето знаменитости и бизнесмени, които търсят уединение, далеч от популярността си.

Вижте снимки >>

Пунта Мита се намира в Мексико и освен екзотичен разкош и привлекателен лукс, предлага на посетителите си спокойствието, което липсва в космополитните градове. По тези причини повечето знаменитости го предпочитат.

Бягайки от суетата на известността и любопитството на папаршките обективи, Селена Гомес също избра курорта за място, на което да прекара почивката си.

Преди ден в интернет пространството бяха качени снимки на актрисата, които разпалиха горещи страсти сред почитателите ѝ. Гомес не само нагорещи Тихия океан, позирайки в кристалните му води, но и сякаш покачи с няколко пункта градусите на термометъра.

На кадрите тя е облечена в изкусителен цял бански в червен цвят и с гол гръб, който е изрязан високо в талията. Брюнетката зашеметява с женствеността на извивките на прекрасната си фигура. Облеклото за плуване е на марката " Krahs" (изписана на обратно думата e "Shark", от англ. "Акула" - ред. бел.) стои повече от добре на хубавицата.

През месец май актрисата и певица проектира за бранда собствена линия бански от две части, чийто бикини са с висока талия, а горната им част наподобява спортно бюстие. Линията носи името "White Selena".