17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иван Главчев го познавам лично, от времената когато беше още млад дихател и бачкаше в на баща си дискотеката "Комина" като DJ. Да благодари на Татяна Дончева, че му спаси задника :) А това че стана сводник го получи като наследство от баща си.

" Мама Нинджа" е абсолютно права! Подкрепям! Браво Мими, винаги казваш истината, такава каквато е!

Остави Ванкото, ами цялото предаване е един ужас, кошмар просто. Спрете да го гледате, и няма да има и предаване, и продуценти, и измислени "випове". А докато има търсене, ще има и предлагане на такъв тип "реалитита".

Той си е излежал присъдата. А да се протестира, че бил казал, че мястото на жената е вкъщи, нима това е подсъдно? Ако е така, по- голямата част от мъжете трябва да са в затворите. Зад това отворено писмо стои нещо друго. Най- вероятно някой иска да си разчиства сметките с него.

Ако жената е вкъщи, то тя няма да е по улиците и уличница!

Замислете се какви хора изстрелват наркомани, сводници и др. престъпници във VIP зоната и ги правят звезди.

Далеч съм от мисълта да оправдавам Ванко 1 за нещата в миналото за които е осъден, но ние сме сега, в момента и в настоящето. Колко по-зле от него в момена са "бизнесмени", в парламента и коват законите ни, скрити лимонки които поддържат новоизлюпените бандити бизнесмени. Така че Ванко 1 е толкова ВИП персона, доколкото е известен като добър изпълнител, не смесвайте нещата. А що се отнася до изказа му че на жената мястото ѝ е в дома, кухнята или както там всеки го е разбрал, ТОВА СИ Е ЧИСТАТА ИСТИНА. Нашите баби, майки че и част от жените в момента над средната възраст са именно такива, СУПЕР МАЙКИ, СЪПРУГИ И ДОМАКИНИ. Новото разюздано поколение без възпитание и морал, парите и материалното за тях са над всичко а в същоо време растат неуки, необразовани и без желание да научат нещо полезно и смислено. Да не говорим домакини, а БЪДЕЩИ МАЙКИ, ЗА КАКВО ГОВОРИМ! В разбитата ни морална и душевна система можем само да мечтаем за жените от миналото, расли повечето скромно и с труда си постигнали благата. Добри майки, добри домакини, сестри и дъщери. Морала на първо място. Сега по дискотеки, с богати чичковци и променена външност до неузнаваемост. И това не е защото го има в днешно време, това е защото сме изпуснали поколения наред за които чалгата, цигарите, наркотиците, секса е нещо "НОРМАЛНО" , колкото си по-тъп, толкова си по-нагъл и безочлив. Пример имаме от екрана в лицето на Кулагин, а Ванко си е цвете пред него.

Ако е казал, че на жените мястото им е в кухнята, тогава тези, на които е бил сводник - те не са ли жени???????????

Е под всякаква критика, ако написаното е вярно - спиране на тъпото предаване!

Разбира се, че е вярно.

Демокрация е. Скандалът продава и носи пари. Големият скандал продава най много и оборотът, а с това и парите растат лавинообразно. Е, имало много жертви на скандала -глям праз! Забраните върху разплутостта и разхайтеността със силови мерки от обществото, през институции, си е чист комунизъм. А ние сме забранили комунизма със закон. Какво роптаете? Имате свободата и вие да проституирате, да се продавате, да изнасилвате, да превръщате останлите хора в жертви и да пласирате некадърността си в масов обем и мащаб. Радвайте се!

И продуцентите после - на почивка към скъпи дестинации.,.

Какво прави тоя циганин в телевизора ? Мястото му е в затвора.

Писна ми, и не само на мен, да гледам в медийното пространство разни престъпници и престъпнички, плеймейтки, "моделки"" и простит*тки. Това на нищо не прилича вече!

СЕМ не виждат ли турските сериали? Налагат по различна култура и отношение към жените а това залива националния ни ефир!!!! Хванали се за един човек смешна история!!

А ти май не си пиеш хапчетата редовно?!? Доказан бандит с присъда за сводничество за тебе е смешна история, а сериал по тв на чужд език е много опасно да сегледа. Дано имаш дъщеря и тя да попадне на подобен тип като тоя, тогава пак си пиши че това е смешна история. Злекарус

БРАВО!!! САМО ТАКА СЕ ОТСТОЯВАТ МОРАЛНИТЕ ПРИНЦИПИ! А ПОПРАВКАТА"ВАНКО"БЕШЕ ВНЕСЕНА И ЗА НЕЯ ЛОБИРА НЕ КОЙ ДА Е,А БОРКИНЯТА ЗА ЧОВЕШКИ ПРАВА,"ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА",ГНУСНАТА ЛИЦЕМЕРКА ТАТЯНА ДОНЧЕВА!!! СЪЩАТА ЛОБИРА И ЗА ЗАКОНА ЗА ЧАСТНИТЕ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ,КОИТО ВИ ТРОВЯТ ЖИВОТЕЦА!!! ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА Я ЗАПЛЮЯТ!

всички престъпници са ВИП-ове! Навсякъде - в ресторанти, барове, обществени места и т.н.

Сигурно живееш в Мутристан. Аз не знам как е там, но в България е същото. А също и в новосформирания ЕС.

тук пишат много, които явно харесват Ванко, завиждат му и искат да са като него, преуспели и важни, явно нямат нищо против майките им, сестрите им и дъщерите им да попадат в лапите на такива випове....

Да завиждаме на Тоя циганин и той е престъпник ти не си нормален бе да не си ти бе Главчев

И майките, сестрите, дъщерите им, ще попадат в собствените им ръце. Иначе. ще са в чужди.

Много театрално пискат тези организирани и еманципирани същества. Да ви напомня - една от вас създаде и прокара поправката, която ни навирате в очите. Една от вас!

Ванкоооо, Ванко... Откак ме на пусна на тиквата ти има повече коса отколкото на бръснатния ти г.з.

Чудя се защо будните български гражданк, коиго драскат тук., не пфотестират срещу десетки други случаи на възползвали се от тоя закон Ванко 1. Защото не ги свързват директно с Т . Дончева и др., за да могат да си поплюят. Защото не им дреме за Ванко и другатс паплач. Важно е дс изпълнят една поръчка и дс пошучат пари

Защото Ванко е емблемата на всичко това.

Този Ванко верно може да е бил сводник и т.н., и е смешно да го канят в такива "ВИП-ове", но дали е имало жертви на насилие над жените, на които е сводничел е отделен въпрос.

Сводникът със златното сърце или как?

Мене пък ме е гнус от Азис, от голия му заданик, лъснал срещу паметника на Левски и. от странните му сексуални пропаганди и агитсции. Които гледат нашите деца. З СЕМ., сезирай се., ако имате деца и искате да са хора

Но пък е поканен за ко-коментатор.

Трябва данък, трябва аналог на акциза, за телевизиите показващи т.нар. "реалити формати". Нека да си правят пошлите, пренадути и префърцунени предавания, но да плащат както производителите на тютюневи, алкохолни и парфюмерийни изделия плащат.

Четете в гугъл "Поправката Ванко 1" и ще разберете кой седи зад тоя цирк!

.тъпанар с конски капаци, който се опитва да философствА

Да благодарим на Татяна Дончева, БСП, ДПС и НДСВ заради които Ванко 1 е на свобода и лежи само 3 години вместо 15. Да им благодарим и, че точно заради Ванко 1 промениха цял закон така че всички други като него да не бъдат наказвани!

А това , че Азис поучава... коментира и оцемява не им пречи на тези плиткпумни джендърки, нарекли се претенциозно Мама нинджа. Защото гносутията на Азис е политкоректна. Ясно е кой плаща за дейността на тази група

Има разлика. И то не малка. За сега не се е чуло Азис да отвлича момичета и да ги прави с бой и наркотици проститутки. Струва ми се, че и ти си от онези моралисти дето приказват, а след втората ракия слушат и Азис и още като него и чупят кръста.

По- скоро ти слушаш Азисчо след втората ракия. Вижда се, че ти е на сърце всичко свързано с него.

А това "предаване" гледа ли го все още някой?!?!?! Трябва да си ненормален да гледаш ежедневните кавги и простотии на утайката на обществото......

Нали Азис и Манева викат да уважаваме различните, еми какви по-различни от пандизчията Ванко, от дразнителя Кулагин. Ето различни са как да проявиш разбиране към тия боклуци. Особено Валентин прави гадости, безкрайни претенции, не го интересува никой, защо трябва мен да ме интересува. Даже се опита да манипулира ббрадър да му сервира в леглото закуската, алоооо кой си ти бе омешания, че и с претенции и заплашва със съд.

Различен означава с физически проблем - роден с ДЦП, с един крак, с една ръка, човек със синдром на Даун, човек с тъмна кожа - афроамериканец или така омразните на целокупните български ксенофоби роми, пълен човек, кльощав човек, човек с щръкнали уши, човек с друга сексуална ориентация, човек с очила, човек със слухов апарат...) - т.е. характеристики, които даденият човек НЕ СИ Е ИЗБИРАЛ САМ. Песента на Азис и Манева е точно ЗА ТОВА - ДА ПОДКРЕПИМ И ПРИЕМЕМ в обществото си именно различните. Защото не се знае, сигурно и ние сме различни на база някакъв не толкова очебиен признак. А Ванко попада в групата на престъпниците - тези с ПРЕСТЪПНО ПОВЕДЕНИЕ. То е въпрос на ЛИЧЕН ИЗБОР. След като Ванко е ИЗБРАЛ бъде престъпник, то ще си носи последствията. И обществото чрез СЪДЕБНАТА СИ СИСТЕМА, трябва да го принуди да си понесе наказанието за това. И след като го е понесъл, да бъде така добър да се поправи, а не да бъде ГЕРОИЗИРАН от ЕКРАНА. Доказателство, че се е поправил щеше да бъде ТОЙ ДА ОТКАЖЕ УЧАСТИЕ. А пък и защо изобщо е поканен от сценаристите. Защо е ясно, но все пак не са ли помислили малко? Даже при този случай не е необходима много мисъл.

Благодаря за поясненията, много добре знам кои са различни, но да си различен като Кулагин....това че е различен добре, не ме интересува какво прави в леглото и с кого, но е невъзпитан, нахален и иска да прогресира, обиждайки другите с гърдите напред, че е различен. Това е съвсем друго. Иначе винаги помагам на различни но това момче е лигаво и брутално долно.

Да си с физически проблем - тъмна кожа. Ха ха, ти ги оправи сажделините, човече!

Различните убиват дядовците ни за два лева, карат малолетни да проституират, мамят с ало измами, ограбват къщи, получават повече и незаслужено от „еднаквите” Ами обществото не приема такива различни, а Цеца Манева е снобка, ако иска да си ги отглежда у тях, начело с голия гъз нз Азис, който го оперчи да петни името на Левски. Хайде холан.

ПОМИЯРСКО ПРЕДАВАНЕ ЗА ПОМИЯРИ ! ! !

Само да ви попитам, Ванко ли е най големият проблем на държавата, че всички сте сте вторачилинв него? Ок, направил е нещо лошо,но си е излежал присъдата вече и е невинен по законите на България!

Той не е убил с колата си, да не дава Господ, човек по невнимание. Или пък да е откраднал 2 млн. с подправени документи. Той съзнателно е принуждавал жени да проституират. С насилие. Ако се прави разлика в тежестта на престъпленията.

"НЕЩО ЛОШО"? Вие сериозно ли? Ако това за вас е просто "нещо лошо" нямам думи с какви хора сме обградени в обществото!

Написал си голяма глупост. Ванко 1 е трябвало да лежи 15 години в затвора, но явно е платил на високо ниво и променят цял закон заради него и лежи само 3 години. Ако отвлече твоята дъщеря, сестра или майка, ако я надруса и я пуска на 20 мъже всяка вечер, пак ли ще го защитаваш?

Не можеш да четеш - 12 години - излежал е половината

СЕМ гледа бай брадър? Да вземат сами да се проверят.

Кво да коментираш. Просто - България.

Тоз трябва да направи една песен за домашното насилие!

Тъп циганин...

Чобан Брадър 2018, директно от Чобанистан.

Факта че никой не реагира когато тази твар беше представена като съквартирант, показва колко сме свикнали с безобразия, с престъпници, които биват лансирани от медиите като герои и "готини пичове".... Това показва покварата която постигнаха медиите с пошлите си предавания...

Нали жена ми изкарва пари за ракия, било то и да презентира Ванко 1, кво ми пука, важно е ракия да има, че после да дам газ на протестите срещу чалгата. Нали съм ентелектоалец голям!

Това което си написал за Иван Ласкин да те попитам лекуваш ли се по този начин или просто така си пишеш за спорта. Защото и двата случая ясно говорят, че си малко човече! Че пък и 25 плюса получил, боже колко идиоти има, просто не е за вярване.

Кой позволи и колко пари взе за раздробяване то на футболните предавания, той е престъпник облечен в корупция

пошла простотия брадър ,че и VIP ! ,трябва да бъде дълбоко погребана но гнусната алчност на едни видни телевизионери ще продължи да ни я тика в очите докато не ни ги избоде.

Парад на простотията... Тоя Ванко е само един обикновен сводник, та се питам какво му е VIP -ското и защо не е по затворите... Ако си спомняте онези "тризначките", на чиято тъпотия се кефехме - ами те са като "харвардки" пред боклучарника в Къщата!

Тази свиня и бивш сводник склонявал непълнолетни хора в проституция трябва да е в ЗАТВОРА, а не на екрана.

Не само СЕМ,не само Нова ,но и продуценти и водещи/Ники и Алекс/-засрамете се от децата си! Това не са VIP, а някакви утайки с малки изключения. Гореизброените взели 30 сребърника,успокоявате ли съвеста си с названието "социален експеримент"

СЕМ сега ли се сети да се самосезира, още когато са представяли участниците на това меко казано "глупаво"" предаване да се самосезира.......смешно е в тази държава и това си е....

Този кой беше ...

не е ли тандем с Т. Дончева ...как така Вип Бардака без нея ???

Този сезон гледаме Pimp Brother :) Сводник, съдържател на бардаци, руски гей, курвета, мъжки държанки, една готвачка, за да не умрат от глад и две лели да им пеят :)

Е то 20 години такива образи са ни "елита", вие сега се сетихте. Малко ми е смешно. Айде да не преиграваме.Нито е казал нещо фрапиращо, нито нищо. Не го защитавам, просто скандал - няма.Има едни феминистки, които трябва да отчетат някаква дейност.Все едно е първия по телевизията с "патриархални" разбирания за семейството.В крайна сметка, тоя брадър е едно Фрийкшоу. Това му е замисъла, да се вкара всевъзможна ИЗМЕТ вътре + 2-3 психично болни и да е нон стоп скандали. Простата маса това иска да гледа! Какво да направим сега... Просто не гледайте телевизия.Има лесно!

то па и ти си се възвисил и като гледам не си спрял съвсем телевизията

Ами, че то и в централните новинарски емисии всеки ден гледаме един престъпник, ама...

Само прасетата са три, хидроинжинерите и обръчите им да не почвам да ги броя...

Прав си Мъдьо. То баба Корни е като трън. Всеки ден ...Аман...

Нещо май математиката малко Ти куца: всяка вечер гледаме приказките на Шехерезада, за главатаря и (или) 240 разбойоника.

човекоподобно е боклук спор няма. Въпросът е защо обаче са възмутени "майките"? Защо не се възмутиха, когато се разбра кой ще дават по телевизията макар приматът да си е излежал присъдата заедно с баща си между другото дърт седеразки функционер и вече пълноправен гражданин? Въпросът е и какви са тия майки дето дават децата им да гледат подобна пошлост наречена "ТВ Шоу" с отявлени боклуци и изпълненията им? Възмутиха се чак, когато приматът си исказа мнението за мястото на подобни "майки" в обществото, почустваха се явно засегнати, че някой е против "царството" им ли?

Я си представи, че нне са гледали досега........

Ама Ванко в Брадъра ви възмущава...някаква дискриминация прилагате спрямо престъпниците

В сравнение с тия от дъпъсъ

Хаха- аб е женички, а другите катили "вип" ли са ? Циганин води някаква тъпотия, а малоумници зяпат и ръкопляскат. Нещо, което прилича на жена крещи и врещи и никой не реагира. Нещо, като мъж и то реве и крещи и никой не реагира. Да бяхте ги уведомили да разкарат това "вип" от заглавието! Без кой от тия малоумници не можем? можем без всички, има достатъчно идиоти, които да ги заместят!

Това е така наречения Бг вип , сутеньори , проститутки и чалгари , от прости по прости , но явно идоли на изпростяващото население .