Семействата на загиналите на фестивала "Astroworld" отказаха Травис Скот да плати погребенията на близките им

Според тях предложението на рапъра е опит от негова страна да смекчи реакциите на засегнатите и общественото мнение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странен вкус имат тези хора. Не мога да си представя някой да изпада в транс заради този. Бедна ми е фантазията явно.

Гледах как падат млади хора на земята по време на концерта без никаква причина в BitChute. Кой знае защо youtube е цензурирала всички видеа по въпроса. Не се наблюдаваше блъсканица (това не е death metal концерт), хората бяха доста нарядко. Нямаше и някакви организационни или други екстремални условия. Нормален негърски чалга концерт. Просто младежите изведнъж без видима причина падаха на земята. Нямаше кръв, нямаше бруталии. Нещо подобно на това, което напоследък често се случва на разни футболисти по терените. Очевидно сърдечните арести зачестиха. То и в новината се намеква за тази диагноза. Обаче толкова масова епидемия от сърдечни арести на едно място и по едно време сред млади и видимо здрави хора е меко казано странна.

доста от Набоцнаните получават миокардит. Някой по-леко, други - директно ги съсипва. Сърцето не издържа на адреналина и млад, прав човек прави инфаркт. Естествено, това не се харесва на медиите и мантрата 'вакзината спасява живот' и затова углошително мълчят

има едно нещо което се нарича 'инфразвук' (вижте си в уикипедиа) и е вредно/опасно за човека . възможно е тия малоумници да са изгенерирали такова с голяма мощност

С какво е виновен рапърът, че феновете му са идиоти?

То пък голям зор да се наблъскаш като скарида саво и само и само да чуеш от тонколона някакъв мангал да фъфли на плейбек и да го гледаш на огромен екран, ама иначе на живо ... Бог да ги прости!

направих си труда да му изслушам 2 'песни' на тоя. мъчителен е за слушане

Виж "феновете" на нашите поп-фолк певач(к)и - същите малоумни говеда!

Е затва хангин дръм и дийп хаус в къщи на уредбата! Зелен сертификат, за да си кълчиш гъза, докато некоя дрипла се дере, да те опушват и да те настъпват, да те е страх и гнус да идеш до кенефа ... Ми, не мерси!

Взимайте,маймуната плаща!