Христо Шопов заведе семейството си на премиера

Семейството на Христо Шопов го придружи на предпремиерата на последния епизод от първия сезон на сериала "Дървото на живота", която се състоя снощи.

Обратно в новината

Коментари - Христо Шопов заведе семейството си на премиера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Харесвам Христо Шопов като мъж и като актьор .Образът, който пресъздава във филма "Дървото на живота" ме накара да гледав с възхищение сериала. Виждам, че и в живота си Христо е успял - жена му е прекрасна! Желая му само хубави преживявания и все по-нагоре! Жалко, че такива мъже като Христо Шопов се срещат рядко.

Ако имаше Йордановци и сега в България, броят на новородените щеше да е значително по-голям.

Всеки път като пусна БГ филм или сериал ми се налага да увеличавам звука, защото актьорите ни си мърморят нещо под носа без да се стараят особено. За разлика от тях дубльорите ни са доста по-добри и не се налага ТВ да гърми за да се чуят. Предлагам родните филми или да се дублират, или им пускайте по едни субтитри че да е ясно!

Гледам "Дървото на живота" с огромно удоволствие! Браво на създателите му, прекрасен филм!

Най- добрия бг филм от много време ! Аман от молове и бандити и олигарси !

Филмът е много добър.Направен е с желание и с отлична актьорска игра.

Прекрасен филм, поздравления за целия екип...

Кво тва име беееееее - Мариана Станишева

Е има две мнения, драги ми Боби!Това, че ти си филмово неграмотен, си е твой проблем, явно не разбираш естетиката на този филм.Пусни си някое американско пластмасово филмче, да ти се напълни душата!

Това е един от най-смотаните, тъпанарски и фалшиво мелодраматични сериали, по-тъп и от турските ! Просто не мога да повярвам колко малоумници има, които блеят върторжено от този фалш !!! Жалко ! Киното ни е на ужасен хал, публиката също. Един такъв филм никога няма да вземе международна награда, даже няма да участва в селекция !! ТВ7 са се постарали да дадат пари и ресурс на грешните хора - режисьори, сценаристи, продуценти. Иначе актьорите ни са традиционно силни ! Тук няма 2 мнения ...

вероятно не си гледал нито една серия .

,,Дървото на живота" е прекрасен филм.Сценарият е смислен, режисурата е добра, актьорската игра естествена и органична.Поздравявам целия екип на филма и пожелавам успешен втори сезон!

Великолепни артисти, динамичен и одухотворен филм. Моите поздравления на целия екип!

Най-добрите актьори са в този сериал ! Класа ! Успех във втори сезон !

Добър сериал! Успех!

Молим?

Молбите и жалбите на второ гише!

Разкошен филм!Гледам го с удоволствие, чакам новите епизоди.А Христо Шопов блести като най- голямата звезда сред блестящия актьорски състав.Браво!

Топ новина! А за що нищо не казвате за това с какво се е прибрал юнака после? Какво е вечерял .... те такива работи ...

Е,и какво от това, аз например отидох в библиотеката и това ли е събитието у нас...,тогава пишете и за банята, и за WC, и за работното място ....

Кой си ти, беее?!

да са живи и здрави, но нищо не ми говорят имената им освен Шопов. Някак си се създават новини в тази държава от липсата на новини.

Филмът е наистина много добър! Гледам го с удоволствие.

Дървото на живота е единственият български филм, който следя. Силен сценарий, великолепна актьорска игра, режисьор , оператор ...всички са подбрани професионално и в крайна сметка продуктът е силен.Няма нито един слаб образ, според мен.Може би се дължи и на италианското присъствие, но ..няма значение, важното че филмът е станал. Колкото до личния живот на Христо Шопов-..той затова е личен.Много моля ..на една ръка разстояние.Не е наша работа.Коментирайте го само като актьор.

Не виждам статия за ролите на въпросния, а статия за това, къде бил отишъл с жена си, сина си и с незнам-си кого, при това придружена с цели 8 неатрактивни снимки на ниво ''качено от телефона''. Преполагам, че личният му живот е също толкова скучен и лишен от всякакъв заряд, колкото и ролите му. Така че, едва ли някой, извън бълващата халтура, клюки и интриги псевдо кинаджийска гилдия го е еня за вас.

И кво от това?! Голяма новина...

добри хора, престанете да плуете ! оставете всеки да живее живота си такув, какувто е ! погледнете се в огледалото и вижте пурво своите грешки и недостатузи ! с личният живот на хората се занимават само дребни, нестастни, оскотели и озлобени души ! рашк, ти от тях ли си ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Христо Шопов ли имаше щерка ? Май от някаква туркиня туркиня ли беше помакиня не се сещам а може и да бъркам ? Чел съм че не му дава да вижда детето което не е хубаво а може и в чужбина да е заминала за Турция . Чел съм че е била комсомолка балерина и много обичала мандъсането .

Много си чел, беее :))) Хахаха

май си чел сценария на сериала :)) Някои се оплитат много между истина и филми.

Рашкоооо, тъпчо затъпен.Шизофренията яко те друса, вземай си хапчетата, че живееш в две реалности!