Жени роди син на Иван Лечев

Музикантът Иван Лечев стана татко за втори път. Половинката му Евгения Александрова е родила момченце в 3 часа сутринта на 7 август.

Обратно в новината

Коментари - Жени роди син на Иван Лечев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами на 19.Една куха лейка,която никога не ми беше майка.Добре,че имах невероятна баба,която ме обичаше и обгрижваше така,че нищо да не ми липсва,просто имаше добри финансови възможности,че ако бях останала на стиснатата на обич,помощ и пари куха лейка,сега щях да съм социопат или емоц. инвалид.Тази женица просто си е събула гащите и нищо повече.През целият ми живот ме преследва страха да не съм същата "майчица" и още не мога да реша да имам дете.Ето какви травми нанася неосъзнатото майчинство.

mnogo oskvial narod boje?! Ivane radvam se na teb! Budete jivi i zdravi a malkia Bo da te radva mnogo!

Има голяма разлика в това как изглежда едно бебе родено по естествен път и след цезарово сечение, така че е нормално това бебче да излежда по-"негрозно" :) Да са живи и здрави и майката, и детето и честито на гордия татко! А на хейтърите по-долу - фокусирайте се върху собствения си живот, вместо да плюете по чуждия! Ако постигнете някакви успехи, може би няма да сте толкова негативни.

Така както е написана статията излиза, че това е първото им общо дете, а това не е вярно. Жени и Иван имат дъщеря на около 1,5 година.

и как се казва?

Атя, секс с него правила ли е?И ако може, дайте по-подробен списък с кои хора е правила...

Да е честито бебето на дядо Иван.

Тя сурогатна майка ли е? Ще го изоставя ли това дете... Защото си помислих, че го е родила и за себе си, а тя го ридала на мъжа си!

Ино, много си ГЛУПАВА!!!

Не съм глупава, заглавието е абсурдно! Да родиш дете на мъжа си, това само в България може да се случи!

Е какво е това секцио в 3 часа през нощта, нещо да не сте объркали ?!

Ти си док., колкото аз космонавт. Хайде помисли! Не всяка жена дочаква датата на планираното секцио. Да кажем, че в случая контракциите са започнали. Какво ще кажеш, а док.?

Ами това най вероятно не е от него, затова не е сбръчкано.

БРАВО, БРАВО! ЧЕСТИТО ДЕТЕНЦЕ, ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО!

Да Ви е живо и здраво бебчето и много да Ви радва.

Ало дядката - доста смешно е на тези години да се правиш на баща.По скоро е дядка .А бе смешници колко щеш ,че и на сериозно се вземат !

Като почнете да бабосвате и дядосвате хората,сигурно имате предвид собственото си преждевременно остаряване.Всички кухи лейки раждат на 17-20 години,сакън драгоценният им ген да не се затрие и после е пълно с олигофрени по улиците,расли без любов и възпитание.Няма нищо по-хубаво от едно осъзнато майчинство и бащинство.А дори е смешно да наричате мъж като Иван Лечев дядка.Всеки ден срещам дядковци дори под 30 години,плешиви,миризливи ,с шкембета до колене...

Много вярно казано,Нина!

Напълно съм съгласна! Да им е живо и здраво момчето! Дано да е Боян като дядо си! Всеки съди според мярата си. Научете се да бъдете щастливи, без да вкарвате хората в собствените си рамки!

Добре казано! Напълно те подкрепям! :)