Коментари - Семейството на Бритни притеснено, че певицата може да завърши като колежката си Ейми Уайнхаус | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Притеснени са, че златната кокошка им се изплъзна. И това ми било родители - мръсници!

Един мангал, Наркоман и Педдераз, ИЗБЯГАЛ от затвора, Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН ,Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10000 души.. Куршум за такива !! Ако на някой, докато си заключва отключва колата, АЛАРМАТА му се чува на 1 километър, означава че тоя е пълен олигофрен и е решил да ИЗНЕРВИ всички наоколо... По- добре да му запалят колата или да я ОТКРАДНАТ , отколкото да изнервя всички.

може да се изнерви само някой който е с ниво на развитие като твоето, само че е видно че това не е реално и само правиш провокации.

Милата....

Бритни, скъпа! Ама ела у катуница.... Няма да иска да излезеш от него...

у не само Ейми.... 2pac, Michael Jackson, Whitney Houston и други...

Жалко за талантана Бритни ,дано не стигне до лош край. Все си мисля, че когато беше женена за бащата на синовете и,това я съсипа . Тогава толкова глупости вършеше, че не е за вярване. Може би и баща и е взел участие, но всичко се върти около парите. Издържа ги ,а те правят така ,че да свърши лошо.

Тоя боклук Федърлайн е като поговорката "крадецът вика - дръжте крадеца...", за баща й няма да коментирам, достатъчно се изписа и разбра какъв урод е, жалко за изпълнителката, съсипаха й психиката...

не са вече на хранилката и газ пикаят :) а сигурно взимат повече дрога от бритни ;)

Просто искат да и вземат парите :)