Семейството на Бритни Спиърс се опасява, че тя е тръгнала по същия трагичен път като Ейми Уайнхаус.

Бившият й съпруг Кевин Федърлайн и отчужденият ѝ баща Джейми Спиърс заявиха в ново интервю, че подозират, че изпълнителката на "Toxic" взима наркотици и може да умре в резултат на това, пише "Page Six".

"Страхувам се, че тя е на метамфетамин - молех се някой да го оповести и тя да се събуди", казва 45-годишният Федърлайн пред "Daily Mail". "Това е ужасяващо. Тя е майката на моите момчета."

"Бритни може да умре като Ейми", коментира пък 70-годишният Джейми пред изданието, визирайки певицата от "Back to Black", която почина от алкохолно отравяне на 27-годишна възраст през 2011-а след дългогодишна злоупотреба с наркотици.

"Сравнете благосъстоянието ѝ тогава и как се справя сега", добави още Джейми, чиято дъщеря го обвинява в злоупотреби по времето, когато е бил неин настойник. Страховете му се появяват година след така известния край на настойничеството му над Бритни, което контролираше почти всеки аспект от живота ѝ в продължение на 13 години.

Според доклада синовете ѝ Шон Престън и Джейдън твърдят, че са видели как наркотици са доставяни в дома на майка им и все още отказват да я посещават.

"Всеки път, когато телефонът звънне, се страхувам, че ще има опустошителни новини", казва Федърлайн. "Не искам момчетата да се събудят една сутрин и да разберат, че майка им е взела свръхдоза", добавя още. Миналия месец "Page Six" разпространи новината, че Бритни е дала зелена светлина на децата си да се преместят на Хаваите при баща си, след като я е заплашил, че ще я даде под съд.

Носителката на "Грами" - която наскоро отново деактивира профила си в "Инстаграм" - сега е омъжена за Сам Асгари, с когото тази седмица отпразнува първата годишнина от сватбата си.

 

 

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО