17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големи ръчни. И ни занимавате с тая глупости.

отегчих се, честно казано, надявах се на нещо наистина забавно. Дори не е остроумно, нисък стандарт на шегата, у нас със сигурност ще се намерят в пъти по-комични честитки, трябва само да се предложи.....

Че сте баба?

За сажаление българина е много прошчовек и затова не уценява нищо на тоя свят. затова целото ми семество са приместихми да живайм в малдивските острови.

УНИКАЛЕН СИ !!!! От целият коментар , само едното "За" е написано правилно , но пък се вижда че коментара ти е от сърце !!!

Вярно си УНИКАТ,както ти го казаха.Ти ако живееш на Малдивите,то аз съм на Марс.

...е забавното?

Забавното , е в това че са Американско семейство , а ВСИЧКО Американско е ЗАБАВНО !!! Преди 35г, това забавно семейство щеше да е РУСКО , защото ние ПРОСТИТЕ и ТЪПИ ПОДМАЗВАЧИ , винаги се ОСИРАМЕ ДО УШИТЕ , специално когато трябва да се натискаме на тези или онези НАЧАЛНИЦИ !!! ГАНЬО НЯМА никакво чувство за национална гордост , защото никога НЕ е имал гордост ,точно поради тази същата причина - ПОДМАЗВАНЕ и СЛАГАЧЕСТВО , иначе бихме могли да намерим и няколко забавни снимки и в родната България !!!

Като се ваксинираме , всички ще караме Коледа така и никому няма да прави впечатление.

Едно време имаха наистина добро чувство за хумор, а комедиите им бяха много добри. Сега... това... и комедийните им филми не стават, и чувството си за хумор загубиха някъде....

Всъщност, чувството им за хумор си беше същото! ... Просто ние порастнахме и станахме по-критични! ... Те не са мръднали, нямат мотив да се развиват! ... Преди 30 години се радвахме даже на западните реклами ... бяхме наивни и чисти ... това време отмина и прозряхме фалша зад скъпите лъскави опаковки ... сега сме тъжни и кисели, защото се сринаха детските ни мечти ... но, няма значение, защото това ни дава огромно предимство пред другите, мъдрост, която можем да осребрим с висока добавена стойност ... От нас зависи!

корекция: пораснахме ...

Arcadium

Тъпичко, за стандарта на европейците. Интересно и забавно за стандарта на простите янки.

Простотия и безвкусица!!!

Тъпички са ми тез левенти .