Станишев и Моника чакат второ бебе

Публично признание, че очаква второ дете направи в студиото на Нова телевизия лидерът на БСП Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Станишев и Моника чакат второ бебе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да са живи и здрави.......които могат да си позволят да гледат повече деца, ги създават и правят добро. Но мнозинството в България се справят трудно и не се решават на повече от едно детенце. За едни страната ни е Майка, за други Мащеха.

Пожелание:Да прави деца и да не се занимава с политика.

да прави ???:) тои не може-не разбрахте ли??

Много млади хора в България не си позволяват да имат деца, защото не са материално осигурени. Все чакат да се пооправи положението в страната, защото са отговорни и не искат да гледат децата си със социални помощи. А тези двамата нямат проблем, защото партийните структури са им осигурили богатство. И престанете да разправяте, че са много кадърни и помислете - серго е завършил история( кой с тази професия е станал богат по почтения начин), а тя е бившата жена на банкера, сега на партийния функционер и върви напред с протекциите на мъжете.

Серго много се радвам, значи след толкова години опити - най-накрая си успял да заченеш

Прочети това което си написал и ако осъзнаеш че си глупак ,има някаква надежда ,ако ли не такъв ще си бъдеш цял живот

Следващото отрече на другаря със звезда ще се роди на челото и ще поеме службата по прецакване на българския народ от ръцете на татко

Децата не са виновни че хората мразят Станишев. Никой не избира родителите си нито е отговорен за техните действия!

Мноооого интересно! Издава умствена импотентност да си измислиш сам писанието.

В БГ е така. Първо покрадюваш за да събереш ресурс. И после се размножаваш.

кой му прави децата на станишката?

Различно предполагам. Доведеното май е от оня сплескан чеп Йосифов. Моника е мръвка по която май доста мухи са кацали.

и на азис и на сергей да са им живи и зфрави децата. много интересна ножина

Ей, злобарите са си злобари...Абе какво лошо има в това независимо дали харесваш ли не даден човек... да не се зарадваш на подобна новина. И тука пак медиите са виновни, нали разбирате, че Станишев не е пуснла прессъобщение.....

А бе хора, спрете най-после да низа нимавате със станишко и неговата любовница - те сега са си добре, гушнаха ПОЛОВИН МИЛИОН ЕВРО ОТ ДЪРЖАВАТА, ПОКРАЙ ХОХЕГЕР И СЕГА ДЕЦА ПРАВЯТ........

Много важна новина. Българският народ ликува. Даже в радостта си ще забравим колко "мъдър" мин. председател беше. Толкова, някак си пошло - и той и Мониката.

Мъж, който се раздели с жена, която не му роди дете, не ми го хвали. Партията му няма нищо общо.

Скъпа другарке,смени ли си памперса?!

Моника: Сергей, бременна съм! Станишев: Бойко Борисов е виновен!

Доста глупаво. Четири години виновен за всичко беше Станишев, дори и за френската революция. С него Борисов си избиваше комплекса. А вие просто сте го преиначили, в зависимост от импотентното ви сиво вещество.

МНОГО ВАЖНО! Има по-важни нещта, които предстоят в България. Изобщо не ме интересуват бебетата на Станишев и как се чувстват, докато в страната ни има милион страдащи и лишени деца! Отвратена съм, че това са горещи новини за дир.бг!

Той и Азис имаше бебе-да му е живо и здраво!

Тоя серГЕЙЧО, голям айгър бил бе...

много сте ..... !

Хмм интересно, сърГей, на кого точно е платил да му заплоди кобилата?

На доц. Щерев

Моника чакат второ бебе.......станишев още не може да забренее

Да правим и ние повече деца, че комундетата ще ни надминат!

Кой им ги прави? Щом ни занимават с интимният си живот, длъжни сме да знаем. Една жена без брак, вече с четири деца? Доста странно!?!

Как кой им ги прави - нали си имат младежко бсп?!

Е, и? То какво ще е - украинче, еврейче, или какво! Иначе им пожелавам да се роди живо и здраво, да порасне умно и мъдро и да поправя глупостите и престъпленията на баща си и майка си!!!

Направо УЖАС ...много озлобен народ сме !! Няма да се оправим ......

Някой пише , че много злъч има тук.... ами има, когато човек не може да нахрани и изучи децата си и в същото време гледа тоя дето го е докарал до тук, доволен, спокоен за бъдещето на детето си - няма как да не злобее - нали знаете човека дълбоко в себе си е користен. Този човек иска да се бори с монополите а в същото време жена му работи за тия монополи, че и жените на приятелите му Доган, Хр.Бисеров,А.Кутев и т.н. е.... как да не се ядосваш .... Макар, да не ми харесва тая жлъч, просто ги разбирам .......

Ами злобен народ сме, но защо пък той да ни е докарал до тук, доколкото знам, последен беше ББ. Нищо, че и на него му беше виновен 4 години Сергей. А и между другото вие защо мислите, че СС не може да си направи сам децата, защото е образован и интелигентен ли и се различава от вас ли!

Много е интелигентен, щом единствена му работа е министър председател, явно много го бива ......

А,кой е бащата на детето?

ЩО ЗА КОМЛЕКСАРСКИ И МЕКО КАЗАНО ПРОСТАШКИ ВЪПРОС ??? БАЙ ГАНЬО, НИКОГА НЕ НАПУСКА БЪЛГАРИНА ... ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ ...

аз

Браво. Лека бременност и дано повече хора работят в посока повече българчета!

Браво, че намират сили да работят в още едно направление за спасяване на България.

Според закона,жени които са бременни,могат ли да лежат в затвора?????

Николоваааа, могат! Ти да не си бъдеща пандисчийка?!

На този кой му позволява да се множи.....

ЩО ЗА КОМЛЕКСАРСКИ И МЕКО КАЗАНО ПРОСТАШКИ ВЪПРОС ???

интересно ми е - какво е да се чукаш Венцислав Йосифов а после със Станишката ....... Сергей да гледа бебето а Моника да продължава да източва ЧЕЗ, нали е пиарка там ....

хахаха, ама че светулка любопитна...Да ти имаме интересите, откач!

О, СВЕЩЕННА ПРОСТОТИЯ, ТВОЙТО ИМЕ Е ЗАВИСТЛИВ БЪЛГАРИН/КА

Това не завист, това нормално отношение към човека, който се е родил в СССР, учил в САЩ и започнал трудовия си стаж в Б-я с една единствена цел - да дои теб и цял един народ ......... а.... Моника е една от многото използвачки - не е нормално да живееш със старец, да го издоиш и после да се прехвърлиш на Станишев, тя и ЧЕЗ дои, абе....... добра ДОЯЧКА е .............

аззз

най-лошото е че комунистите се размножават, те са като спин, предават се комунистическата демагогия по кръвна линия...

Защо пък да е лошо???? В тая немотия българите се обръщат към хората, които мислят за тях! п.п. Боко кво прави, отсечки от магистрали с лош матриал, та зад неговите лентички почват ремонтите, но пък му се пълнят джобовете.

аззз

от кога комунистите мислят за хората? забравихте ли кога ви клаха като прасета и ви отнемаха имотите? какво като хлябът е бил 20 стотинки и е имало привидно работа за всеки? то си беше кон за кокошка бре. Да ти отнемат свободата и имотите за да ти дадат евтин хляб и домати аре стига ве.... вие сериозно ли?

Българите са читави и уважителни хора! Това са тъпите гробари, плъзнали за някоя и друга стотинка из форумите. Абе какво да очакваме от БУДАли! На сергей пожелавам да е все така усмихнат и целенасочен! Успех, Серьожа!

Успех в какво?!? В доунищожаването на българската нация ?!? Или нещо друго? Ама той досега друго не е правил,така че това ще да е ..

Явно имаш нужда да си гушнеш Буда мизерника! Нямам против! хахахаха

правилното решение е сергей да излезе по майчинство а моника (щото има професия) да храни семеиството.

Гледай си разпадналото семейство! Сергей и Моника си знаят работата, откачалке! хахахааах

Бъркаш схемата. Станишев захранва бизнеса на Моника. Иначе не се знае какво бинаправила с професията си. До скоро я е хранил Венци Йосифов. От скоро пък я захранва с поръчки Сергей Станишев. В рекламата, ПР-а и маркетинга професионалистът си личи от това дали си прави парите сам или му ги уреждат. В слуая й го уреждат. Така че Станипев не е излишен, той е решаващият стопански фактор на семейството. Нищо, че няма един раобтен ден стаж, политиката е големият бизнес на комунистическите лидери. Падат милиони, а в много случаи и милиарди.

Мазел тов, честито, още едно еврейче ще се роди

Добър ПР ход на Моника да бъде обявено на Благовещение! Разликата само и че ниито тя е Дева Мария нито ще роди Исус, може пък ДА Е ЗАЧЕНАЛА НЕПОРОЧНО без участието на Сергей!

хахахахаа, ами ходи да им светиш бе! Да ти дам и фенер, ако искаш?

Честито! Дай Боже всекиму! На Моника и на всички бъдещи майки желая лека бременност и леко раждане на здраво, красиво и умно дете.

Бащинството се удава на Сергей, политиката НЕ!

На този умен и харизматичен младеж всичко се отдава! Можем ли да го сравним с лоената топка Рапонова??? Да са живи и здрави с Моника, да се грижат за рожбите!!!

Този човек може да бъде само СерГей и нищо друго!

Брех тоя Серго чука на дърво,чука Моника ,изчука Буда и Урко,да не му се надяваш ,оказа се усул сикиджия.

Честито на бащата. Как успяват за любов да мислят и деца да зачеват по времето на ББ . требе да вдъхнат малко вяра в светлото бъдеще на тубите и запалките !

маугли,личи си ,че идваш от джунглата-простотията ти е голяма!

Честито и на двамата. Вие ссте пример за модерно българско семейство. Не се сещам за някой, който да ви догони, а най-малко ББ.

Какъв пример?Те не са семейство!Нямат брак!

Бойко Борисов е виновен!!!

М-даааа, Боко тиквата е виновен за разбитото си семейство! Не поглежда и не чува за дъщеря си, камо ли бившата си жена! Абе пълен мизерник, пък тръгнал с претенции да управлява държава!

Да се връща двойно и тройно на всички изроди в тоя форум. Не е за вярване каакво правят за дребни стотинки някои - плюят по най-голямото тайнство. Само че не Станишев, а Борисов е виновен за това, че сме бедни.

М-даааа, по-спокойно Карина! Много харесваме това семейство, просто в момента сме на работа и гробарите са превзели форума! Да им е честита рожбата на тия симпатични и умни млади хора!

лелееее,от Спартакус си знаят работата,браво деца минали под дъгата,само така се върви напред-колкото по извратено и шумно толкова по добре

еей а кви бееме при серГей богати , богатииии ейиии как така не успехме да си управляваме добре капиталите та обеднехме ние от фирмите земааме кредити без да знаеме моеме ли да ги връънеме

замислял ли си се,защо "Хисбулата" се "радва"на толкова много "Обич"?

Дано да им се роди едно здраво и хубаво момченце. Дано се раждат повече деца в България, въпреки лошотията, която ни е обзела. Дано децата да са доброто бъдеще, което искаме.

Дано.Ама и дано да го дадат за осиновяване,че тези двамата ще го възпитат като крадец,а на нас повече крадливи комунисти не ни трябват!