Сергей Станишев кръсти сина си Георги

Лидерът на БСП стана баща за втори път - този път на момче.

Обратно в новината

Коментари - Сергей Станишев кръсти сина си Георги | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ненавиждам го като политик и идеите които изповядва,но нека му е живо и здраво детето.

Още едно българче на бял свят! Дано да е живо и здраво! Да оставим политиката тук. Нека има повече човещина!

Честито! Ама все пак, кой му прави на СерГЕЙЧО бебетата? И кой е родил, СерГЕЙЧО или Моника?

Да расте здрав,силен и щастлив синът на Моника и Сергей,да го дарят с обич и доброта! Жалко за хората,които и в такъв щастлив миг изливат жлъч и омраза към невинното ,крехко детенце!

А не мислиш ли , че тази злъч и омраза е пряко следствие от пълноводните потоци злъчта и омразата , която комуноидната партия вече 100 години излива напойтелно в нашето общество ? Нали знаете, че клетвите се връщат на най-милото, което имате !!!

Другарю Цацарофф , откога на гей двойките в България е разрешено да отглеждат деца ?

А защо не се казва Дмитрий, както подобава на един син на СерГей Дмитриевич?? Да си ходи в отпуск по бащинство възможно най-скоро и да се скрие и да не се показва повече по телевизията, че не мога да му гледам мазната физиономия повече!!!!!!

Роди се министър-председателя на България през 2040 година

Бащата присъствал ли е на раждането или само съпругът?

Да им е честито детенце.Това е най-хубавата вест. А колкото до Станишев, си е геройство на 47 години да станеш баща и да гледаш бебе. На тази възраст човек вече е изморен, но наш Сергей какво ли е работил, та да е уморен?

Да им е жив и здрав сина и да ги радва, да живее в това добро семейство с достойни родители, каквито като тях има много в страната ни!

Бъркаш, драги, добре че НЯМА много такива като тях, иначе опазил Господ България!!! Стига ни и един съсел, специалист по съветска военна униформа, и една госпожа "Хохегер". Иначе, да е жив и здрав Димитър Сергеевич, той не е виновен, че не е случил на родители.

Да е живо и здраво. Да стане един достоен син на България.

Честито! Хайде сега Лили Талпето да дари Боко с едно мъжко тиквенце!

коя е Лилито, не съм чула за нея?

Става въпрос за дебелото Лили /внучката на партизанина Георги Павлов/, което придружава Тиквоча, по време на ловните излети със самолетите и въртолетите на отряд 28 и на МО

Честито! Да се метне на баща си и зет да му доведе!

Честито.

Да е живо и здраво детенцето, без значение от кой е............все пак човек не си избира родителите

Да му е жив и здрав и да си ходи в къщи да си го гледа!

Кой е осеменителя?

Защо е тая злоба, защо са тия клетви. Нали знаете, че клетвите се връщат на най-милото, което имате.Та това е нов живот, едно малко невинно създание, какво ви е направило то. Нека да е живо и здраво и да радва майка си и баща си.

Не е като да не си права... ама гледала си ли "Пришълец"? И малките, невинни създания в какво се превръщаха? С такива родители, няма как да излезе човек от това, посто няма!

браво станишев! имаш много фенове и хич да не ти пука каво говорят тези лумпени.възпитаното си е възпиано и дипломатично ,а уличния простак си личи по поведение,изказ и т. н.

Luna0102

Те феновете му са предимно срещу заплащане и с адресна регистрация Факултету.

Лалуна, не "вървиш" в този форум!Ходи си на протеста и си избивай комплексите за малоценност.Никой не ти е виновен, че си наведен неудачник.Честито на Станишев!

Луна,тези които живеят във Факултета не са ли и те хора,нямат ли и те същото право да са под слънцето?

Силве, първо трябва да научим българския и след това да говорим за лумпени и улични простаци. Всеки има право да бъде фен на когото си иска, дори и на другаря Станишев.Аз също щях да му стана фен ако беше направил поне малко за България и българите. Да, ама не. Както и да е, да му е живо и здраво детенцето и дано един ден да има с какво да се гордее покраи известния си баща, бивш и дано никога бъдещ премиер.

Честито!Да са живи и здрави ,и все така щастливи!Успех!

ТОЗИ "М" Е НЕГРАМОТЕН,НО ПИШЕ КОЙ Е ПЕДАЛ И КОЙ НЕ...АМИ ТО ПРОСТАКА СИ Е ПРОСТАК ИСИ ИЗМЕРВА СИЛАТА И ИНТЕЛЕКТА С ОНАЯ РАБОТА,САМО ЧЕНИКОЙ НЕ ГО СМЯТА ЗА ЧОВЕК БЕЗДАРНИК И НИКАКВЕЦ.НЕ МОЖЕНА ПРЪСТА НА СТАНИШЕВ ДА СЕ ЗАВЪРТИ.

Luna0102

Малии, какъв интелект блика от теб. В помощното училище сигурно са ти давали тиквен медал всяка година, а ако пуснеш и по-дълъг език Серж може да те вземе като главен близач на червени дирници.

Мила Луна,защо не отидеш да изпиеш едно кафе пред Парламента и малко да се успокоиш и да престанеш да пръскаш злоба и цинизми.

Станишев да излезе в отпуск по майчинство, закона му го позволява!

Знаят и кой е бащата!

Да ви е жив и здрав сина. На цялото семейство много здраве и щастие.

горката жена..как живее с такъв..а може и в къщи о тих от мухата да е ,а навън да избива комплекси чрез политиката....заробила се е яко тази....което се личи и по остарялото и лици

Ти си нискоинтелигентна мазохистка, чест е за амебите, че те има!!!

Е те тава е маж, с ояко дърво!

Пожелавам им всичко, което те и бащите им са направили на българския народ, да се случи 1000 пъти на тях и на децата им.

Най-вероятно ще го кръсти на някой от неговите приятели Пламен Орешарски, Лютви или Волен.