Утре вечер Христо Шопов дебютира в „Къде е Маги?”

На 13 септември bTV ще излъчи първия епизод от сериала „Къде е Маги?”, в който специално участие ще вземе актьорът Христо Шопов.

Обратно в новината

Коментари - Утре вечер Христо Шопов дебютира в „Къде е Маги?” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключително тъп филм и много лошо озвучен. Изгледах само първия епизод и реших, че това не е моя филм. Може много да се говори против турските филм, но нито един наш сериал не може да се сравни с тях - и като сюжет, и като игра на актьорите, музиката също е много запомняща се.

Какъв талант, каква действителност? Изкуствена игра, лигав жаргон, неразбиращо се фъфлене...Далеч от "турските сериали" , неразличаващи се от реалният живот! Въпросът не е в количеството, а в качеството, явно още сме много далеч...???

Много, много скучен и тъп филм...не можа да ми задържи вниманието повече от 3-4 минути...

Безумно тъп сериал с агресивна и отблъскваща реклама.Много жалко, подбрани са добри актьори, но няма какво да правят в този филм.

Харесвам много Христо, Браво!

Какъв е този сценарий, боже мой?!Това ли е животът на днешните българи?Кръвосмешения, наркотици, перверзии, безумия...И всичко това е поднесено с такава претенция и никакво покритие.Този филм е обречен на тотален неуспех, той е лишен от сценарий, от режисура от актьорска игра.