Той ще влезе в ролята на психолога Румен Алексиев, чиято основна задача ще бъде да помогне на полицай Чернев (Иван Бърнев) да преодолее най-големите си страхове. Историята за изчезването на Маги започва да тежи на полицая - той е преживял подобна лична трагедия, която ще бъде разкрита в детайли на зрителите утре вечер. Доктор Алексиев ще се опита да убеди своят пациент, че за негово добро е да остави случая настрана и да се справи със своите собствени демони. Дали това ще се случи, предстои да стане ясно в следващите дни.

Междувременно, след изтичането на шест дни от изчезването на Маги,  емоциите, които изпитват нейните близки, започват да ескалират. С покачването на напрежението започва и разкриването на дълбоко пазените семейни тайни. Оказва се, че изневерите и любовните триъгълници в рода на Табакови се отнасят както за възрастните, така и за децата. Братовчедите Дими (Александър Недялков) и Георги (Борис Лазаров) са не просто роднини и добри приятели. И двамата са тайно влюбени в изчезналата Маги (Евелин Костова), което ги прави съперници за сърцето й. Тази тайна е разкрита чрез един запис, който попадат в ръцете както на полицията, така и на родителите им. Последиците от нея силно рефлектират върху отношенията между деца и родители, както и върху отношенията между трите семейства. Наред с това става ясно, че родителите нямат и най-малка представа какво правят децата им в свободното си време, а един от тях дори отглежда трева в дома си.
  
Склонни към грешки и изневери са и родителите. След като стана ясно, че Катерина Андонова (Параксева Джукелова) има своя тайна дългогодишна връзка с Никола Емилов (Александър Димиртов), се оказва, че нейният брат и баща на Маги - Радослав Табаков (Георги Стайков),също не е безгрешен и е изневерил на съпругата си Вяра (София Кузева-Чернева). Подобно минало има и доктор Косьо Илиев (Владимир Люцканов). С кого са тайните любовни връзки на брат и зет, ще стане ясно в четвъртък вечер от 20.00 часа по bTV.