17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе проверявайте малко тая информация като правите копи - пейст на чужди статии. 1. Въпросната статия, която цитирате от източника е с въпросително заглавие - "Did Serena Williams let slip the sex of Prince Harry and Meghan Markle’s baby?" - т.е. никъде не е обявено категорично, че чака момиче, както сте написали вие. 2. В самата статия има едно много важно пояснително изречение - Although it is not clear whether Serena was speaking about Meghan, което веднага ни връща на т.1 Извод - правите "сензации" без достоверна информация, и малкото информация на която се ползвате я извъртате, само и само да ви четат хората глупостите.

По цели нощи сън не ме ловеше,защото още не беше съобщен пола. Тази вечер ще спя, най-накрая!

Не се коси бе ,колега....кифладжийска му работа...

Аман от тия царски особи и техните наследници,не ни стигат нашите проблеми,че да се занимаваме с тия досадници

дрън-дрън. рибата е още в морето, а те приготвили тигана. на скенер невинаги се вижда полът, освен ако не е станала кинозвезда на апарата и не я гледат денонощно. така че общо взето това са глупости. Тенисистката си прави самореклама. иначе тя, херцогинята, светата вода ненапита, се била отказала при раждането да асистират мъже. херцогът сигурно е на седмото небе от толкова момински свян.

Тази новина е значима точно толкова, колкото и новината за погачата на Гущерова, т.е. на никого не му пука.

Каква царска особа е тази слугиня?!?

Сън не съм спал, докато не разбрах какво ще е детето на херцогинята и разбира се погачата на Гущерова също живо ме интересува!

Искаш да кажеш

Добре, че никой оттатък пунктовете не ви чете, иначе биха получили апоплектичен удар! Не може вечно с идеята "Аз мога да си правя всичко, но ако друг го направи същото - а-ааа, не е морално, не може!" В някои научни среди му казват "комплекс". За какво - вие си решете.

На английски много често се използва "тя" за бебе, преди да се знае пола/ вместо "то"/. Това нищо не значи.

Вече мога да заспя:)))))след толкова мъчение че незнам пола на някакво дете, да е живо и здраво, на някаква жена за която не ми пука..

Глупости, момиче. Нали казаха, че ще е джендър - ще го възпитават с неопределен пол.

Гледай сега майтапа, като се роди черно.