Серина Уилямс и Меган Маркъл са близки приятелки от години и е напълно в реда на нещата медиите непрестанно да разпитват тенис звездата за бременността на херцогинята.

Вижте снимки от новия дом на Хари и Меган >>

В скорошно интервю Серина се разприказва повече за бебето на Меган и Хари и отговори на въпрос дали смята, че Меган ще е добра майка. Тя ще е най-добрата майка, със сигурност.

Но това не е всичко, Уилямс сподели и какви майчини съвети е дала на херцогинята на Съсекс.

"Казах ѝ да приеме, че ще прави грешки, да не очаква да бъде перфектна. Майките си поставяме прекалено високи очаквания."

Самата Серина е майка на 1-годишната Олимпия Оханян. Тенисистката продължи разговора си за майчинството с доста интересна реплика:

"Бременната ми приятелка постоянно ми обяснява как детето ѝ ще прави това и онова, а аз само я поглеждам и ѝ казвам - "Не, ТЯ няма да прави нещата, които ти искаш. Забрави тези очаквания, които имаш."

Уилямс говори за детето с "тя", а това хвърли почитателите на кралското семейство в екстаз, защото според тях това е категорична улика, че бебето на Хари и Меган ще бъде момиче, съобщават от "Канал 3", цитирайки "Космополитън".