10 причини сексът с бивш да не е грешка

Американка се превърна в хит в сайта за видеообмен ЮТюб с канал, в който изтъква 10-те мотиви, заради които не е погрешен ход да се прави секс с бивш партньор, пише в. "Кориере дела сера".

Обратно в новината

Коментари - 10 причини сексът с бивш да не е грешка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре глупости сега. Щом е бивш, има причини да е така. Сексът си е секс, ама без тръпка не става. Никога не съм имала тръпка към бивш. Забелязала съм още един интересен факт обаче. Нямам някой бивш, дето да не е пробвал да си поиска. Странни същества са мъжовете.

Аз имам въпрос към мъжете: ако се обади бивша за секс ще се навиете ли или ще се дърпате?

Добре де, как практически става тая работа!?Някоя от дамите, дето е по-оправна, да ни светне!?Звънваш му, примерно на бившия и му обясняваш!?Така и така, с тая работа съм позакъсала, ако може да ме опънеш пак.....!?Аз съм несведущ из тия работи, та ако може малко да ми се поясни.......кое как става!?

хахахахаххаааааа ++++ за теб

ами грешка си е всяко нещо с времето си

Изобщо не ги четете тези глупости, не се чудете и не се колебайте, а правете това, което си искате! Веднъж се живее...

Уф, направо не знам + или - да натисна. Хем ме сърби, хем ще ме боли!

такава простотия не бях чела

ако не съм във връзка, има много по-голяма вероятност да ме привлече някой нов, отколкото бивш, ако съм във връзка, си гледам мъжа и с други не ми се прави секс, достатъчно е променлив живота, с неговите си проблеми и препятствия, че да си го усложнявам зорлем.

същите причини можеш да изтъкнеш и за да правиш секс с настоящето гадже...можеш да правиш секс с бившия само ако искаш да си го върнеш иначе нееее

Не е грешка разбира се, даже е голям кеф и пак ще опитам!

Заглавието как е? "10-те оправдания на закъсалата " ?:)

много тъпа статия