Шер: Том Круз е сред най-добрите любовници

Суперзвездата Шер класира холивудския актьор Том Круз в топ 5 на най-добрите си любовници.

Обратно в новината

Коментари - Шер: Том Круз е сред най-добрите любовници | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а и Gene Simmons с това езиче...

Ха ха ха , стига си лъгала бе бабке, колко ти плати тоз нещастник за да го хвалиш....дребосък комплексиран, който е недоразумение на киното.....

Дребосък ама.. и магарето е малко пък голям го вади . А напомпаните с много мускул ни мозък имат, нито им става. Ти недей да учиш баба Шер кой го бива и кой не.

Шер, имаш всичко за което ти мечтаеш, ала нямаш мен! Call me

Ами така, де няма само мъжете да се хвалят с любовниците си! Очакваме книга с подробностите...

Българския вариант на думата СЦиентолог ми харесва повече от сайънтолог :) теа сциенотолози явно направо къртят старите мивки!

Абе ще стана аз един сциентолог!!!! Де да видим тогава!!! А иначе сериозно какво си мисля по този въпрос: 1. Много от нещата от секса се случват в главата. Т.е. един човек като ти харесва и преживяването с него е на друго ниво. От там и вечният въпрос - зависи ли това от размера или не. Размерът базспорно може да компенсира чувството, защото има значение, но ако има чувство размерът не е определящ. Това е философски въпрос. При всички случаи нещо интимно между двама. 2. Шер може да ги говори каквото си иска - пак свързано с чувствата каквито е изпитала. 3. Съмнението остава все пак, защото Том Круз е на трети брак или може би греша. Ако е толкова добър любовник, плюс това платежоспособен, коя се лишава от такава екстра. Има една актриса на която имам доверие, защото МИ СЕ СТРУВА(дали е така не зная) че е стойностна. Тя се казва Никол Кидман. Бившата съпруга на Том Круз. И защо го напусна тогава? По думите на Amore ако един мъж знае как, би получил всичко от една жена. Ако Том Круз знаеше май щеше да задържи Никол. 4. Има и четвърти вариант - той наистина да е толкова надарен, че една не му стига. Абе както камах вече ще стана аз един сциентолог - какво толкова им дава тая религия бе. 6. Шер може да прави PR. Какво й пречи да каже по този начин благодаря. Защото Том Круз нещо в последно време се позагуби някак си. 7. Абе я всеки да си гледа личното щастие. Май най-правилния избор. Но по принцип българинът най-обича пиперливите истории, в които става въпрос за другите.

разковничето е много проето.шер е зодия телец, а те много обичат да си преувеличават и да се правят на много важни и не се предават. примери тоца петрова и лили иванова. така и шер-какво да прави, имала е най-великите любовници на века. мъкаааа

Хаха. Логично.

Евала бабо Шер - отебала си си!!

Ако съм на мястото на великия любовник Том Круз (!), ще я съдя тази будеща съжаление женичка за огласяване на данни от интимния живот - нещо като злоупотреба с лични данни. Много са жалки това жените - мъжът си трае, за да не злепоставя жената, с която е имал интимна връзка (по ред причини), докато женат умре да се похвали. Което запореден път доказва, че жената няма морал и свян и се държи като к-ва.

Няма да я съди, защото тя му прави комплимент, цяла Америка знаеше за флирта им. Ако някоя дама след време каже, че си в топ 5 от любовниците й ... дори ще си поласкан. Всъщност ... дано да каже!

Не е било само флирт. Том е в петицата на любовниците- между флирт и любов има разлика. В списъка и са още Майкъл Болтън, Ерик Клептън, Томи Лий,Уорън Бийти.

Жените са много интересни в отзивите и "претенциите" си към мъжете! Една по-долу, наричаща се "Аморе" е тиричен пример! Дами, ако ние мъжете почнем да ви класираме, 90% ще минете в графата "не ставащи за креват". И за да излезете от положение, обичайно започвате да търсите кусури на мъжа. Ами като не ви харесва "почесването" (извиняваме си) , има за тази цел секс шопове. На времето жените са получавали правилно възпитание и са знаели, че трябва да умеят да направят така, че да получат макс. от мъжа. А вие днешните дъщери на Ева имате само претенции, при това без покритие. Толкова смешни и жалки стават много жени, че не трябва да учудва , защо мъжете губят интерес към вас. Мъжът не иска да му създавате проблеми и само да мрънкате и искате (и вие не знаете какво), но нали повечето сте медиен продукт (предаването на В.Райкова е пример в това отношение). Но най-смешното е, че не си давате с/ка колко жалка е цялата ви визия на фона на претенциите ви. (Един загрижен за вас мъж).

Може да сте "загрижен мъж", но определено не сте кавалер. Що се отнася до мнението ви - един мъж ВСИЧКО може да получи от една жена ... стига да знае как. Все пак, преди да получиш - трябва да дадеш, повечето мъже ... забравят за това.

...вие да не сте преминал на другия бряг, уважаеми ?! Боуже какви приказки, какво нещо!!!

Идея си нямаш там в Холивуд колко им е по-различно мисленето от робското мислене в България :) Те ако се съдеха за такива неща ....

Arkadiy Andreev

така е,и що не ни светнеш и нас ?Я сега да видим колко нашенци са на ти с нещата там?Сигурен съм,не са много.А вътре ,както се казва в кухнята си си единствен ти.Да но само загатваш, а нищо не казваш. Егоист,или ..... .Аман от разбирачи

Съди я, вземи й парите.

Права е Шер. Да си добър любовник, това си е изкуство, което не всички владеят. Не е случайно, че любовник идва от глагола любя. За някои мъже е по-подходяща думата - блъскачи , за други ....ох, помогнете... мирише на пот и е с хубаво тяло и се мисли за мъжкар, а те е гнус дори да те целуне.

Добре, мъжът се се постарае да бъде добър любовник! Ами вие , какво предлагате насреща? Няма ли мъжът право на претенции към вас? Та дори неговите са по-основателни, защото вие консумирате ерекцията му, т.е. формално сте пасивната страна! И какво, той ще се старае, а за него остават само претенциите ви?! Ей момичета , я да вземете да влезете в час и да се събудите, че нещо съвсем сте се изтървали. Че то жриците на околовръстното имат по-голям морал от вас и правилно отношение към това, дето наричате секс...

Същото предлагам и спазвам максимата "Погледни ме с едното, а аз ще те погледна с двете". Жената има скрити оръжия и бонуси, които не всеки мъж заслужава. Не мога да разбера защо повечето тук сте толкова жлъчни - аз просто изказвам свое мнение. И уважавам всяко прочетено. Повече няма да се включвам, но желая на всички хубава, гореща и емоционално-РЕАЛНА вечер.

Шерката така разправя все едно е изръчкала цял Холивуд.

Напълно е възможно да го е направила.

Не все едно. Направила го е! Имаше един пример за пирова победа: Прибира се съпругата и казва: "Вярно излезе скъпи, твоя е най-голям в цяла София!". Нещо подобно е направила Шер и след като го твърди - може да и се вярва.

Том Круз по бабички ли е тръгнал?

Махни им по 25 години на двамата и да видим дали е била бабичка :) И после виж снимки на "бабичката" от онзи период.

Хммм... и възрастните хора имат право на радости в живота. Не е срамно да си бабоеб, поне за мен.

куха леика.маи е изтрещяла вече,

Когато почнеш много да разправяш креватните си преживявания,значи си го закъсал доста или е евтин P.R.... Иначе, Шерката ми е симпатична.

Горе-долу е на 70 години вече. Няма за къде да го е закъсала, цяло чудо ще е, ако е полово активна. И не защото не може като мъжете, а защото надали има мерак и тръпка. Остават и само спомените