Топ 10 на най-несексапилните актриси

Звездата от сагата "Здрач" Кристен Стюарт оглави ново британско онлайн допитване за най-несексапилните холивудски актриси.

Обратно в новината

Коментари - Топ 10 на най-несексапилните актриси | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, те това е масова психоза. В целия топ нямакви КОНЕ и ВАМПИРИ. Май сте объркали класацията.

щото не са видяли нашата Тоца, иначе веднага щяха да си променят критериите на оценяване

Британски тъпанари! Всичко им е на обратно на тези!

Мдам! Напълно се съгласявам с класацията.

Е защо са вкарали в класацията жени като Хилари Суонк, Ума Търман, Денс Ричард. Това са някакви измислени класации, за другите актриси почти съм съгласна, но по-горе изброените изобщо не са отблъскващи.

Ами допитването е до мъже, а не до лесбийки Затова

Тея са забравили една от най-...- Тринити от Матрицата. Толкова анти не знам дали има друга, свръх асексуална.

Блъскате ли манифактура!? Хайде запазете си спомен за отрицателните оценки, спомняйте си колко подобни на нея са ви отблъснали, а когато шансовете ви намалият, а мерака още го имате погледнете отново това лице! Няма грозна жена, има незадоволени амбиции

Освен позастарялата Ума Търман, всички останали могат да участват в класация за най-отблъскващи холивудки. Тая от Сексът и градът е като една кобила в главата. Линдзи Лоън пък е като улична мърла - мазна и гнусна. Баси. А момичето от първата снимка, дето даже не му знам името - е с толкова длъгнеста глава, че може да играе в оня филм за извънземните без да я гримират въобще. Ебати и класациите, е бати и вкуса...

Покажи се ти бейби на какво мязаш - най-вероятно си дебела, мазна и застаряваща лелка-домакинка. Аман от злобни хейтъри.

Даже и да е дебела и мазна леля домакиня, си стои в къщи и си домакинства. А тези, хем за грозни и гадни, хем си прибират милионите заради чикиджии като теб.

Съдейки от коментара ти, ще да си доста накадзан/а от природата - както физически, така и умствено.

Какво и е на момичето!? Младо с правилни линии! Това, че не ви става като онанирате си е ваш проблем! Нека някоя от кометиращите дами да каже че е по грозна от тея!? И най грозната и тъпата ще и намери кусури! Другото е чиста завист! А ингилизите не са баш колоси нито на секса нито на интелект; но пък как дават оценки.....

Класацята е абсолютно точна според мен! с една две малки забележки кум Линдзи Лоуан и Ума Търман... А на тези дето се чудят какво и е на Кирстен...ами излъчването и! Излъчва отчаяние, нещастие и найстина повярваите ми, ниска интелигентност...това е достатъчно да скапе либидото на зрял мъж....такъв дето знае кога му се пикае и кога му се е*е ;-)

Лелеее,колко завистливи и злобни жени коментират Кристен.

Nina

мисля, че на кристен тази титла по- и отива от другата - за наи-крсивата и желана актриса. тя не само че не излъчва хикакъв сексапил, ами направо няма живец! гледах само първата серия на вампирите и кирстен беше толкова отегчителна и еднообразна; останах с впечатлението, че е насила в този филм. личният и живот не ме интересува, но като актриса няма с какво да бъде забелязана и запомнена!

Тази кристен НЕ е сексапилна. А и изглежда нечистоплътнааа. И освен това има вид на тъпа.

Затова пък ти, със сигурност си чудо на природата. Поклон пред теб, о олицетворение на красотата, о съвършенна чистота, о божествен ум.

Ооо,тия са напълно побъркани.Какво не харесват на Кристен?Медиите постоянно е критикуват за начина и на обличане,еми оставете момичето на мира,да се облича както връстниците си по цял свят се обличат.Само някой по-стари издухани американци не могат да го схванат.Лично на мен ми е в челната тройка за симпатични актриси.

Разбра ли къде им е проблема на чикиджиите!? Не я харесват облечена!

На мен лично определено не ми допада, но далеч не заради облеклото.

Тази Кристен е толкова безли1на 1е в България никой няма да и обърнат внимание-ще я подминат като пътен знак-толкова е незабележима.не знам как Участва в такива значими продукции-май татенцето нещо

Само Линдзи Лоуън и Ума Търман са готини, останалите са абсолютни крокодили.

точна класация, тая кристен е грозна и противен човек.

Изглежда във Великобритания не са останали хетеросексуални. Нормален мъж не би вкарал Хилари Суонк и Кристен в подобна класация...

За Хилари Суонк категорично се съгласявам, за Кристен...не съвсем.

От кога пък ингилизите взеха да разбират от жени!........Голям гъдел......

Хе-хе ,абсолютно са уцелили англичаните! Общото между всичките тези е ,че сигурно много мъже биха ги избрали за приятелки,за утеха след неутешима любовна загуба,та дори за съпруги и майки на децата им. В момента обаче в ,който на фронта се появи някоя мацка с добре очертани форми ,дълги крака и премрежен поглед - така изброените губят тотално:)

оф, ама вярно ли англичани са направили класацията, ахахахаха - това обяснява всичко, техният идол на красотата е Камила!

Кирстен е сладурана и който не я харесва е тъпанар без вкус!

Да бе, с тази голяма глава е страшна сладурана!

Щом Денис Ричардс, Ума Търман и Суонк не са сексапилни интересно кои ли са според направилите класацията. Явно извратения вкус е международно понятие

че какво и е на Суонк, Търман и Ричардс. екстра са си

Като че ли пък британците са критерий за създаването на такава класация....И аз питам:тези виждали ли са Денис Ричардс??

Ебси глупостите неземни..

Кой вкара Денис Ричардс в тая класация. Не е ли гледал "Звездни рейнджъри"?! Че тя там е най-интересното от филма...