Избраха най-сексапилната българка

Супермоделът Джия оглави ТОП 100 на най-сексапилните българки.

Обратно в новината

Коментари - Избраха най-сексапилната българка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моето мнение е, не ми допада и не ми харесва. Грозно е. Лицето й ми прилича на За ра. Тялото й е слабо. Но може да се приеме, че просто е добре поддържана мома.

Гинка в началото на модната си кариера бе едно провинциално, невзрачно и ниско (172 см не е кой знае каква височина в модните среди), но страшно нахъсано, на моменти дори нахално момиче. браво за мотивацията и успехите й.

Браво Джия, дано да четеш коментарите тук....съгласен съм, да съм единственият, който те харесва само и само да се разходя с теб из Венеция: )).... ...това момиче е много различно от събирателния образ на модела за българска "красота", натрапен ни от разни чалга - певачки, мутреси,плеймейтки, порно-компаньонки и други боклуци, уви. Бих казал, че ме поразява вглъбената и поетична красота.Хората из Европата знаят да ценят.Напред и нагоре!: )

Както разбирам по мненията Ви повечето не я харесвате. Ок . Ваше право . Аз я харесвам и я взимам на часа без да се замислям. Става ли? ;)))

ИСКАМ ДА КАЖА НА ВСИЧКИ МЪЖЕ, КОИТО НЕ ХАРЕСВАТ ТАЗИ МОМА, ЧЕ МОЖЕ БИ СИ ПАДАТ ПО ТЕЗИ В МЪЖКАТА КЛАСАЦИЯ!

Хаха не знам защо е този безмислен спор.Това е поредното доказателство колко ограничена нация сме.Момичето изглежда добре, постигнало е нещо и сега всички се надпреварват да говорят колко грозна била.Дай боже всеки му по една такава "грозна" дама.Защо трябва да се плюе постоянно това не мога да разбера.Напишете нещо градивно!

Много хубаво и естествено момиче! И на мен лично ми е много по-сексапилна от разните му силиконови Николети, Златки и други патки...

Аз лично не виждам абсолютно нищо сексапилно в това девойче странно може и да съм повредена от към вкус тъй ,като работя в голяма модна агенци в Италия и определено образът на това момиче ,категорично не се вписва в графа -сексапил

Jealousy..jealousy...!!!

Chefo77

Така ли ти казаха - че ще работиш в 'агенция' ...? И то голяма и модна.

ЩО ЗА КЛАСАЦИЯ А ТАЗИ ,КАТО Я ГЛЕДАМ ПО-СКОРО БИХ Я ПРИЧИСЛИЛ В КАТЕГОРИЯТА НАЙ-ГРОЗНА БЪЛГАРКА - ТО ТОВА МОМЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОТБЛЪСКВАЩО

Ало, Иван Делон, поне можеше да си възпитан, като си глупав. :)

Едно джезве кокали,Азис е много по-сексапилен.

по-сексапилен от теб?

Аз отдавна съм я забелязал, много красива и нетипична българка

Момичето е наистина красиво. За секси му е нужно оше малко

Браво, много е интересна, екзотична и хубава дори с минимален грим!

абе мани , мани , много е интересна и екзотична,

В комисията за избора и кой ли е бил? Майка и, баща и и стринкЯ и? Хайде, холан... Интересна е в лицето, но "най-сексапилната" определено не е!!!

Искаш да кажеш, че твоя критерии важи за всички ли? :) Кога ще се научите да казвате "Не е моя тип." Вместо тежкото "Абе, не е хубава."

какъв сексапил, каква хубост, за да я понася човек се нуждае от много смелост, ужас, по-скоро хапче за страх, егати грозалията.....

Chefo77

Хайде сега със списанието в банята и тайничко се надявай, че другите ще я намразят и ще бъде само твоя ...

Ама тя е избрана със затворени очи, нали???!!! Тих ужас....

Да поясня защо аз съм най-хубав/хубава/ на света:)... 1- на света най- хубавата страна е моята. 2- в моята страна най- хубавият град/село/ е моят. 3- в моето село най хубавата улица е моята. 4- на моята улица най-хубавият дом е моят 5- в моят дом най- хубавата стая е моята. 6- в моята стая най- хубав /хубава/ съм аз. 7-значи най- хубав /хубава/ на света съм аз... Логично, нали? Та така с нас!...

Това неестествено триъгълно лице,по-скоро ме плаши.

А когато писаха статия за Невена Цонева коментарите бяха, че е грозна, защото лицето й е кръгло като погача. Значи ако лицето ти е триъгълно - не ставаш, ако е кръгло - пак не ставаш. Абе нямате угодия, някои хора са създадени само да плюят.

Отдавна съм хвърлила око на Гинка, много ми харесва ;) На 28 все още изглежда като невинна лолитка, представете си Николета(а и доста нейни себеподобни) на какво ще прилича с всичкия този солариум, грим и силикон след няколко години...

Разкошно момиче! Е, не е съвсем по вкуса на всички, но като си се знаем какви сме хубавци и хубавици / непризнати/, това не е чудно:)...

Наистина е сладичка, има вид на непорочно момиченце. Не намирате ли, че има нещо общо с неповторимата Софи Марсо? Но чак пък да е най-секси парчето...Прощавайте, но дори една журналистка като Ваня Войкова е на светлинни години по-секси от това крехко месце. Да не говорим за Диляна Попова. Има още хляб да изяде, докато порастне и се поналее тук и там, особено там. Засега й е рано, каките си ги бива.

"Прощавайте, но дори една журналистка като Ваня Войкова е на светлинни години по-секси от това крехко месце. Да не говорим за Диляна Попова. " ХаХАХааа аз в началото мислих че ще пишеш сериозни работи, а ти си започвал вицове да разказваш.

Съгласен съм с ВСЯКА дума, която си написал, включително и констатацията за Софи Марсо (обаче като по-млада). Има хляб в Джия (егати името), но още и е рано да е най-сексапилна. Малко трябва да се поохрани. ;-)

Това, което са сторили на бузата (нейното дясно) не е ли много грозен фотошоп?

Прав/а си! Има скули, които на обработените снимки се опитват да скрият с косата или режат с фотошоп. Скулите се виждат ясно на последните снимки на модния подиум. Иначе е елегантно момичето. Със сигурност не е нискостеблена трътка!

става ама чак пък да е но.1 е прекалено. има излъчване на порноактриса пък и името намеква нечисти помисли. интересно на баба си дафинка ли е кръстена.

Мацката е родена 1985 (28 год.) и направо си е застаряваща мома... Вярно е че има супер детско излъчване, което явно се търси, за да се възбуди туй що се лесно не възбужда:)

СЕКСАПИЛ? ЛЕЛЕ, ТЕЗИ, КОИТО ГО КАЗВАТ, НЕ РАЗБИРАТ ОТ ТОВА. ТАЗИ "ДЕВОЙКА" НА 15 ЛИ Е? А РАЗБИРА ЛИ КАКВО ИЗОБЩО СТАВА, ЗАЩОТО ГЛЕДА КАТО НАДРУСАНА. СЕКСАПИЛ НЕ ОЗНАЧАВА ДА СИ 40 КИЛА И ДА ТИ СЕ БРОЯТ РЕБРАТА. А ДА КАЖА, ЧЕ НЕ СЪМ ЗЛОБНА ЛЕЛКА, КОЯТО САМО КОМЕНТИРА, А МЛАДА ДАМА С ЧАР И СЕКСАПИЛ.....:))

adriana

Млада дама с няколко килца на + си май. Не е сексапилно и да ти де подрусват разни части. Екстра си е момичето, просто не е с типичната чалга визия и събрани джуки.

Chefo77

Разбира се - сексапил означава отпусната дама в млада или средна възраст, която руча хамбургер и я мързи да спортува, с малки очички, мазна кожа и косми навсякъде. Така де. Момичето има страхотно - не - СТРАХОТНО тяло и много приятно излъчване! Обаче виж - женската злоба е нещо много лошо...

В тяло става, ама в лице... не е мой тип.

Тая защо гледа като зомби от филн на Джон Ромеро?! Ако я видя така вечер на тъмно ще хукна дя бягам като гламав :-((.

Ти пък кога за последно видя жена на живо, че и претенции имаш? :)

Това според критериите на някакви загорели пенсии ли е най-сексапилната българка?! Щото ако ни питат нас с попадията - форгет енд форгив...

Лелеееее, не знаех коя е, но май точно от нея се отвратих от една реклама на перилен препарат и като я видях си казах" леле каква грозна уста"!

kokobrais

На кое място е Тоца конкурса?

Тоца винаги заема челно място.

Мен пък ме кефи ; ) Много е готина.Тука явно пишат само озлобени каки и лелки : )))

И на мене много ми харесва.Гледала съм и няколко интервюта, мадамата има страшно излъчване и въобще не е куха силиконка като повечето Бг модели.Тя и затова бачка в чужбина, щото тука "звиздитье" са тип Тоцка или Николета.

Мене защо ме няма в класацията?

И аз се чудя! Хем си "вишиска", хем завършила Право като Мис Перник..

Доколкото съм разбрал си от Бургас. Кажи къде да те видим и да определим дали заслужаваш.

Абсолютно ще поправим грешката.Та к'ъв викаш ти е Фейсбук профила.Личния, де.

Гинка (с артистично име Джия) Лазарова е определена от сп. Maxim за най-сексапилна българка в класация 100 най-секси българки 2013. Според главния редактор на списанието, първото място в класацията й е било запазено заради фотосесията, каквото и да означава това. Тези класации се превръщат в един вид борбица коя мацка ще си покаже по-качествено дупето и циците и коя ще гледа към читателите по-похотливо. Да, това може да изглежда секси на селските бекове и на любителите на самозадоволяването, но реално, не е. И да не съм съвсем черноглед, момичето е по-хубаво от много прехвалени обекти на фотошоп-а. Въпросът е, кое прасе ще рупа ябълката.

За тебе разбрахме, че си от свестните... така, че... дъвчи си сухите сливи и не коментирай за неща, които не те засякат. ;)

Може да посънуваш, че си прасето, дето рупа ябълката Гинка... Ти да не си по убав бе цървул!

Много сексапил лъха от снимки 3 и 4. Към финала на фотосите пък се проявява една руска жилка. И всъщност кои ги избира тези псевдо-звезди?

отпред лицето - на недоразвито наркоманче , отзад дупето - кат' детско барабанче

Различава се от чалгаджииките които харесваш,а?

Обаче, сравнена с Мис Крокодил, със сигурност е сексапилна!!!

Нищо не разбираш от крокодили! Питай крокодила Гена, да видим:)

Това не е истина. Сега Николетка ще се разплаче и ще поиска да се касира избора :-)))

Аз съм по-супер модел! Като супермаркет съм!

Нищо особено не е - приятна млада жена

Нищо лично към момичето ама ако това е сексапил ........

ЕГАТИ СЕКСАПИЛА! ПОРЕДНАТА МАНЕКЕНСКА ТОЯГА !

... Каза Димо и се сети за жана си. После повърна.

Безспорно симпатично момиче, ама чак пък най-сексапилната българка?! Харесвам тези новини - "избраха Най-.." Кой я избра? Съюза на Слепите (да ме прощават)