17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казах гей татуирана американска сметкаджийка и руска сметкаджийка

Каква драма, какви бурни страсти! Важното е, че Антония Петрова с тирето е щастливо омъжена! И други знайни и незнайни миски с тирета и без тирета...

Вече си има и крокодилче... Живот...

Анатомия - 5 - отрова - Ботуш-кова.

Понякога е добре, че мъжете не са толкова отговорни към децата си. Много грозно заглавие, като за възмъжаващи пубери от кръжока по бокс.

Жените не сте отговорни към децата си бе

Тази шльокавица пияната Ирина Шейк ли я е писала?

Песньовката е средна хубост, нищо съществено и запомнящо се. Филма и то - 4 по шестобалната система. Брадли пич, но му е слаб ангела. Но, кеф цена няма и за всеки е различно и всеки мери с неговия си... аршин. Връзка започнала с фелацио няма как да продължи дълго. Вервайте ми.

Що да не може да продъжли дълго? Ами ако е отгризване?

Как може такова нещо бе, хора? Да предпочетеш пърделника на Гага пред гъзенцето на Иринчето..? Какви са тия хора, бе? Ей, обърка се тоя свят.

Дон Педро, ти испанец ли си или пуерториканец? Питаз, за да знам как да ти обясням тоя парадокс.

По-добре Гага, отколкото руска златотърсачка.

Шунка шунка е преди 100 години. Айде моля моля

Да шейкаш Шейх със сигурност е по-сладко отколкото да го гагаш в Гагата.

изключителна простотия това си ..завършен ид..т

Така е а ти си идиот Шейж е по-сладко от тая Гага

Отлично, най важното че Брадли би шута на руската мурва.

Това момче Калин, което е писало "статията" има ли завършен втори клас? Такава неграмотност и невъзможност да се изказваш и да си подреждаш изреченията не съм виждала! Дир, от помощните училища ли ги събирате??

Браво, точен коментар !! Наистина, да те заболи главата от напрягане, да мислиш, какво иска да каже, автора на статията!!:) Отвратителна, НЕГРАМОТНОСТ!! И за тази боза , която е написал, ще му платят ПАРИ!!?? Боже, колко Нещастници, има на този свят!!!! ;))

Повечето статии в дира са преписани от чуждата преса и са преведени с приложение-преводач, затова често звучат странно и се губи смисъла на български

голяма простотия като статия.Дир...това си е тяхна работа , но ще се радвам ако е вярно..брадли и гага са родени един за друг..за мен

Разгонени звезди.

Хората още скърбят за кобрат и коврата, а вие смеете да но занимавате със щастливи житейски истории. Безсрамници!!!

... и за софка и тарзан ., сори , гринго

Гагата ако си махне грима Купърчо трябва да си лее куршум. Иринчето не само че е красива ами даже и доста интелигентна / рядко срещана комбинация/ . За въпросната статия..........нямам подходящия език за да изразя непрофесионалния начин на написване , а колко е вярна друга тема.

гагата не е с грим . с противогаз е

рядко тъпо написана статия. Повече подхожда на кръжока по литература в ЕСПУ... Класнаа да пише забележки в бележника за "идитоско поведение" в час.

Браво, точен коментар !! Наистина, да те заболи главата от напрягане, да мислиш, какво иска да каже, автора на статията!!:) Отвратителна, НЕГРАМОТНОСТ!! И за тази боза , която е написал, ще му платят ПАРИ!!?? Боже, колко Нещастници, има на този свят!!!! ;))

Който е написал тази статия да си подаде оставката веднага. Не може да си журналист и да предаваш информация по толкова идиотски начин.

жестока статия, убиец. Дира е станал дъното

Статийката е преписана и преведена от някой голям уебсайт .. Журналистите в Дир не пишат статии .. те само копират и превеждат .., затова Дира е на това ниво, а преписвачите са гола водичка ...

Шалалалла.......Друга, по-сериозна месдия, вече опроверга тези писаници и в тях няма нищо вярно. А и да има оставете хората да правят каквото решат. Гага изглежда доста интелигентна и талантлива и въпреки, че няма красотата на Ирина Ш. вероятно е по-интригуваща като компания.

Няма нищо по-възбуждащо и сексапилно от интелигентна жена! Но това е информация, достъпна само и единствено за интелигентни мъже ! :)

Гнусна мръхла.

Интересно ми е какво мисли свекървата защото той май много привързан към нея.

Отиват си, Иринчето му беше прекалено висока топка на тоя.

Тя си роди едно чудесно момиченце за спомен.Двете са истински красавици.

Иринчето, че е топка, топка е...но ниска топка.