Първо... Ша ла ла ла лоу. После филм („Роди се звезда“). После пак - ша ла ла ла лоу. После награди "Оскар". После пак ша ла ла ла лоу. Оскарите свършиха. Но ша ла ла ла лоу още звучи. После Гага бие шута на годеника си, защото той не понася да слуша ша ла ла ла лоу. После се оказа, че и на руския модел Ирина Шейк, поживяла 4 години с Брадли Купър, това ша ла ла ла лоу ѝ идва в повече.

Вижте снимки на Лейди Гага и Брадли Купър >>

Но Гага продължава с ша ла ла ла лоу, а на Купър пък също му харесва.

И така стигаме до новината, че Лейди Га "кацнала" при Брадли Купър, нанесла се при него да живее.

Каква магическа сила има в това ша ла ла ла лоу.

Иначе филм да роди звездна двойка, това не е за първи път. Няма и да е за последен. Набързо ще нахвърляме няколко имена, за да докажем това.

В наше време е редно да започнем с Брад Пит и Анджелина Джоли (събра ги "Мистър и мисис Смит") (б.р. - преди това Брад Пит бе с Гуинет Полтроу (преди да е Дженифър Анистън) и Анджелина Джоли бе с Били Боб Торнтън), за да продължим с Рейчъл Макадамс и Райън Гослинг („Тетрадката“), Дженифър Гарнър и Бен Афлек („Дявол на доброто“), Мила Кунис и Аштън Кътчър („Ани“), Даниъл Крейг и Рейчъл Уайз („Къщата на сенките“), Пенелопе Крус и Хавиер Бардем („Шунка, шунка“), Кърт Ръсел и Голди Хоун („Зад борда“), Джони Деп и Уинона Райдър („Едуард Ножиците“), Дженифър Анистън и Винс Вон („Раздялата“), Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли („Зеленият фенер“) и т.н.

Какво ли ще стане, ако в следващия филм, в който Гага играе, но го няма Брадли, но пак се пее ша ла ла ла лоу?