17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече се притеснявам, имат ли достатъчно църкви да събират ковчезите? Този копи-пейст е несериозен за такава уважавана и солидна медия

Някой от загиналите са оздравели - влезли са в статистиката и после пак са се разболели.Само така илзлиза сметката на уеб писача.

Тая се е разорила. Ба си едрогъзестото кречитало.

Първо-пише се кречЕтало. Второ-Шакира изглежда страхотно за годините си, много талантлива певица е и най-важното-страшно добронамерен и благороден човек е! А ти, ходи се гръмни!

Секви помияр-разбирачи у тоя форум бе. Големи учители се извъдиха. Селяндури. Да, Шакура е едрогъзеста. И не само това. Превзета, самозабравила се никаквица, търсеща популярност чрез евтини ПР каскади. А, разни псевдо българисти с основно образование и интелект на малоумна амеба се правят на интелектуалци с правописни речници. Както са писали по-горе. Кур за вас джендъри.

"Уточнение" е един от онези дето не ги ибат отзад, а ги ебат отзад.

"До 30 април общият брой на инфектираните беше 6 507 души, а смъртните случаи възлязоха на 6 507 души. Броят на оздравелите е 1 439 души.".. Я пак да се пробвате, а:)

Всичко е ясно, всички заразили се са умрели, като част от тях са оздравели и умрели здрави... Ало РЕДАКТОРААААааа ...

А кметът на Омуртаг събра дарения от пенсионерите в града за рождения ден на Лили Иванова.

Лилито е от Кубрат бе, заспел! От Омуртаг е Пепи Бакърджиев, ама той не може да пее. Там само ходжата е кандидатствал в музикалното, ама са го скъсали, знаел само три ноти - Ми На и Ре.