17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ако трябва да съм честна, бракът наистина ме плаши. Не желая той да ме вижда като съпруга. Предпочитам да гледа на мен като на свое гадже и любовница. Искам да бъде в напрежение, да мисли, че всичко е възможно в зависимост от поведението" Умна жена

Никога не съм харесвала Шакира има секси визия и танцува страхотно belly dance но гласа и е неприятен за певица. Да си хване футболиста да миряса.

Хаха, не искала да се оженят та да било по-ентересно. естествено че нема да каже истинската преична, данаците и финансовите последствия. Забравиле са да споменът даначните й проблеми за 6 мелиона укрити евра, и глобите, дето й ги натресе съда в Испания. Да не говорим как крият доходите си и се правът на света вода ненапита. Хах, брака не им требал, ноо ясно че за десетина мелиона повеки нема да им требе. Ке умрем от смех, и вие им се връзвате.

Горил си свещите селтака, да смята на богатите парите.

Даа, любовта не признава народност, възраст и език. Тя минава през тях и стига там, за където е тръгнала. Само скуката може да я убие. Ако двама души успяват да са интересни един на друг, никога няма да се разделят. Шакира и Жерар са хубава двойка, дано не изгубят пътя един към друг!

Че пинем за нихно зрае да се плодат и сичко останало. Дано тя ритне топката а той да пропее - ше бъде голем кодош.Да му пее па и на следваштото сфетофно пръвенство с ноф хит. Тя ли беше с вувузелите некогаш? Как си лети времето баткааа, сите остареа но оште ги бива.

Там гори любов. Прекрасни са.

Певица и футболист, много оригинално.

Такава разлика - мерси.

Страхотна двойка.

Жерар Пике излъчва невероятен сексапил! Само като го видя и се подмокрям!

явно си дърта и се изпускаш