17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще повърна!

Ох, ах, голям кеф - тази сладурка сигурно я боцкат с кожени инжекции с ваксината "Спермалин".

Дииии Разззз, ОТВРАТ...

Такъв хубав мъж , а се е превърнал в отпусната 50 годишна жена.Айде пак обратно!

си работа. Ама какво скубане ще пада, че като гледам доста е космата.

Steo ONE- turn on the GAS

Ужас! Направо да повърнеш. Тоя неговия уж харесва мъже, а той вече е жена. Да вземе първо да си оперира отвратително стърчащия пъп.

Хахахахахаххахахахахахахахахахахахахах

Е това сега не е ли извратено!? Да, в главата прилича на жена, но оттам надолу въобще не е женствен. Също така, за чий дедов си блъскал за да направиш онова тяло с мускулите, след като се чувстваш "жена"? Има някакъв проблем в главата този човек.

_stankow

Браво. Сега чакаме да си народи дечица. Все пак те са смисълът на живота, не как изглеждаш ... Ама няма да може ли ? Така ли ? Ами ще си кукува само тогава на стари години.

Предлагам да го сложим за министър председател. Има хъс за промяна, ще ни излага по-малко от тулупа и ще сме про-ЕС ориентирани.

За тия и за гербетастите трябват химическа кастрация и трудови лагери. Там да се мандръсат доживот

Що химическа? Направо механична.

На мама и татко гордостта.

Това че те те привличат жени заради бавачката щото те тормозела в детството ,не знам как автоматично трябва да те накара да искаш да си жена и да те привличат мъже съответно ,бавачката няма нищо общо в случая

напротив, има общо, защото тормозът го е накарал да намрази жените, да изпитва отвращение към тях...то аз съм жена, но и аз не ги харесвам като цяло, повчето са много злобни, други пък са лигави и леки и т.н., няма угодия

от много стероиди накрая стана джендър хахахахахахах смях

Ха ха ха трудна е да си пич в живота. Като си жена всичко ти е позволено и по-лесно те взимат на работа.

За работата си много далече от истината. Когато не те вземат на работа 2-3 пъти, защото МОЖЕ да забременееш или МОЖЕ да излизаш болнични, заради детето пак ще говорим

Какво значение има какво мислят другите? Важното е човек да живее живота си така както пожелае,без да причинява болка другиму.Предстои му дълга и трудна битка.Най-вече с обществото.Пожелавам му успех.

най-трудната му битка предстои със себе си...хормонални дисбаланси, психически проблеми...от едната крайност, живот на анаболен мачо в другата крайност....Проблемите предстоят, той не знае кой е, какво е, защо е тук и каква е целта.

_stankow

И какво общо има тука обществото, че ще тръгне да се бие с него ? Да прави каквото си иска ! Обществото с какво да му помогне ?

Всичките тея усилия през годините да ги беше вложил да разгадае себе си и травмите си. Не може просто да кажеш аз имам травма и затова вече съм гей и вече искам да съм жена. Да сигурно е бил с ужасно детство, но когато е станал по-голям е трябвало да започне да работи върху себе си. Дори да си беше останал гей, но поне да изчисти всички негативни емоции и утвърждения, които има, а не изведнъж да каже винаги съм подтискал жената в себе си. Няма какво да ни изненадва. Отвсякъде ни заливат с боклуци как това е нещо нормално и не бива да се пречи на хора, като него. Природата си знае работата и за мен това е ненужно вмешателство в нейните работи. Има разни чипвое в мозъка, които трябва да се пренастроят, а не проблемите да се решават със смяна на пола. След 50 години, ако продължаваме така ще сме едно световно безполово общество. И това предполагам е нормално за някои.

Хасан казва на Айше.... Айше имам една лоша и една добра новина с коя да започна... Абе Хасане давай с лошата. Айше наш Ибрахим излезе дьонме.... Въй въй аман заман...а сега кажи добрата... Ами спечели Мис Истанбул.

Още един със задно предаване...

Защо ни занимавате с педали. Дира много ви падна нивото.

Следя му редовно канала в Ютюб, доста добри съвети по здравословно хранене и трениране. И щом се чувства щастлив като жена, нека бъде жена. Ще стане готина мадама от него. И много ще се харесва на мъжете като характер и поведение, в контра на женското разлигавено мислене, женските истерии, депресии и неврози преди всеки цикъл. А и без цикъл пак са същите невротички, разцентровани и емоционално нестабилни, и пак не мога да ги изтрая.

_stankow

За мадама може да стане. Готина ? За някои - да. Но жена, съпруга и най-вече - майка, никога няма да бъде. Е, тогава какъв е смисълът ?

Пенчо явно обича да сяда на пънчета...

Превъпращението е изумитерно даже прашещо с оглед човека

Да е жив и здрав! Само да ми обясни как я прибра тая кожа на бицепсите? На новите снимки изглежда с едни такива фини ръчички, пък на старите- едни огромни мускули?

заприличал е на човек

Извод :Не участвайте във "Фермата",ще станете гей!

Много готино парче станал !

да е жив и здраве човека. Дано си разреши и проблема с травмата от детството. Симпатичен изглежда, не е като масата, дето са готови на всичко за да получатт вниманието на непознати в социалните мрежи.

Ярък пример, че никога не е късно да станеш за резил...

ще му изкъртя гълъбарника

Българи, сър.

Не е лоша

Ейо нещастници! Като мъж е изглеждал по добре отколкото вие някога ще изглеждате. Баси комплексарите.

Споко Мелиса, има време да ти изкачат очите, не се напъвай излишно хахахаха

А ти нали знаеш че цялото това е от зобане....а зобането води до едно...самолета не излиза от хангара.

ЗАЩО???

Кой разправяше че от пропагандата не се става такъв? На това момче съвсем са му размътили мозъка... Ако вместо труси лечение на душевното заболяване почнат да режат и му набиват хормони, няма да стане по щастлив а само ще се осакати и физически. Либерстията не е за да прави хората щастливи а болни и зависими.

Наложителна е!Нека държавата инфлуенсне света с това наложително действие.

Заради злата жена е станал женомразец, заради безразличния баща е станал гей, а заради Стамбини ще става жена.

ти виждал ли си този стамбини той е жена странни хора

Да, преди малко гледах клипче как се е запознал с новото си гадже. И даже за някаква Атанаска, която реве на силен диалект с размазан грим и изкривена физиономия, че искала да бъде със Стамбини обаче всички тия жени около него били много по-красиви от нея и тя не вярвала, че той е гей... В случая Тихомир иска да бъде жена, а Стамбини си стои гей, т.е. той е мъжът, ако ме разбираш.

Предполагам, че има инвеститори за такива проекти.

Атанаска от Павликени, мухахахаха!

Не просто жената и баща му са го видяли какъв е. Тя го е биела, защото не е можела да понася извратената му природа, а бащата не е можел да гледа позорът, който е създал и затова не му е обръщал внимание.

Това е фейк новина! Спрете с тъпите коментари!

Успех момиче. Бъди себе си! Никой не може да живее твоя живот. Изживей го истински, защото живота е кратък.

това ще си остане мъж и ако ще медицината да го направи едно към едно

Момиче, никога няма и да бъде. Дали си жена или мъж се определя е от външния вид вот хромозомите - XX и XY съответно

Ако малко си се поинтересувал/а от медицинската страна на нещата ще научиш за биологичното разнообразие по тези теми. Има спортистки, които имат ХY, но имат всички полови белези на жените (Mokgadi Caster Semenya). Но отговорността е твоя да разучиш по темата преди да пишеш.

Е ако бъде "себе си" трябва да е мъж... :) Щото дори и да си направи маскарад, с всяка клетка от тялото му ще си е мъж.

Това е ужасно, медицинета явно много е напреснала...изгубил е много от мускулите си..има случаи когато такива не щазватхдори на мъж за тази трансформация..и половите органи са направени едно към едно..външно разбира се и ва практика поставят мъж да спи с мъж при свършен факт. света е извратен вече

Това не са мускули, защото не са естествени. Освен това си мъж, който пише от профил на жена.

тук си много в грешка но явно и ти си със странна ориентация...пиша като жена и се възмущавам като жена

Mалееей то за това загиваме като държава!!!Нито мъжете мъже, нито жените жени а и медиите като тая-само жълта преса и на дуперунгели внимания обръща та се захласва по тях!!!До къде стигнахме и колко е "важен" тоя обратен надут пуяк дето на пуйка се прави та толкова внимание да му се отделя????Боже упази!

А само ти, Ванката Иванов - свестен! :))

Явно си се Упазил добре, от час по български език ;)

Правилно се е ориентирал човека. Ако си нормален няма как да успееш.

..дали може да се само-о-семени? ..изотвътре.....очакваме включване!

Жалко за хубавия мъж, но щом така се чуства щастлив, да е жив и здрав. За мен все пак това е някакво психическо отклонение.

Не отклонение ами разклонение като от Ню Йоркска магистрала!!!Не го оплаквайте като "хубав мъж, щото само фасадата му била лъскава, а отвътре е плесенясал!!!

Диагноза е, gender dysphoria. Човек се ражда така.. В мъжко тяло но метално се чувства жена.

Джамбазки кога ще си слага цици.

Човек на годината!

Е чак пък Човек. Виж за мъж по съм съгласен

Ще го оправя тоя българин(българка). Ще реве за кур рязан. И брат ми го иска тоя гъз.

такива у Белене

Анаболите влияят на тестостерона и потентността.

такава трансформация е невероятна!

направо е ГЕЙтастична