Коментари - Шарън Озбърн разкри тайната на четирите десетилетия любов, прекарани с Ози | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

. Тя щом Ози успя да го върне на световна музикална сцена от дъното в което беше за окопал, има мениждърския потенцал да успее с всеки , който се захване и инвестира време и усилия. Колко супер талантливи артисти не излизат от малките клубове и никой не е чувал за тях и върха на кариерата им е да ги канят по малки местни фестивалчета тип селски събор, или колко музиканти се изкачват до върха и после никой не чува за тях, имаш ли идея?

Без Ози тя щеше да бъде някакъв музикален продуцент.Вярно е и друго че без нея ной нямаше да е толкова известен и най-вероятно мъртав.Той самия се чуди как е все още жив след толкова много алкохол.

Едно не разбирам - защо изобщо трябва "да работиш" за някаква връзка и да търпиш друг човек. Какви са тези хора, които се мъчат, за какво им е всичко това.

Любов му се казва на тва.., поеми, романи, драми, филми, музикални и сякви други видове шедьоври...немаше да ги има тия неща без мъкааа :))) Ехх, много си прагматичен..и тва не е на добре също.:))

Дълбок поклон пред Оззи за творчеството му, ама си мисля, че 'тайната' на тяхната дългогодишна връзка е, че и двамата си падат по пиенето и наркотиците и се е получила някаква симбиоза - няма лошо, ама това не е някакво 'голямо тайнство' ;))

Малко наркомани и пияници докарват до 74г. Та си мисля, че това с пиенето и наркотиците е позьорщина за имидж пред феновете. А иначе като се прибере вкъщи нагъва безглутенова каша и пресноизцедени плодове.

Озито е признат медицински феномен и е бил нееднократно предмет на медицински проучвания как и що не е ритнал камбаната.:)) https://www.scientificamerican.com/article/ozzy-osbourne-genome/

Разкрила тайна ква тайна, тя във всяко интервю я казва "тая тайна" поне 20 години вече. Железни нерви и самообладание и широко затворени очи.

Ози като беше млад беше хубаво момче. След това стана торба месо и само друсана или мъртво пияна би легнала с него. Вероятно тая история с предизвикателството е измислена.

Малко рекламка на Ози пак а? Не се оядохте, мулти милионери и още ламтите, а Озито от 30 години насам е празна тиква.

Противна бабишкера. И децата ви много грозни бе

Изригна като гейзер анонимния панелен трол...

Преди доста години имаше някакво тяхно семейно шоу - децата си беха много хубави, просто бяха дебели (като стандартни американски деца). Сега не знам как изглеждат.

Те английски деца, ма пак дебели

и здрава. Тя го направи богаташ и ако не е била Шарън, Ози сигурно щеше да е дал фира или да пее за жълти стотинки.

Е, именно - симбиоза някаква... Той, все пак, е добър артист-музикант, а тя го държи жив и има адекватна бизнес стратегия и се грижи за останалото, освен музиката...

Един от най великите в рока. Поклон!

Готини диваци ,но да не забравим че и двамата са адски богати и могат да си угаждат на прищявките и всички нестандартни изгъзици!

Ами да, да приемаш хората такива, каквито са...