Какво е да си съпруга на един от най-известните музиканти в света?

Шарън Озбърн разкри тайната на четирите десетилетия продължилият ѝ брак с Ози, признавайки, че невинаги е било лесно. 70-годишната бивша съводеща на предаването "The Talk" заяви, че макар връзката на двойката да е имала своите трудности в миналото, са успели да ги преодолеят, като са се "приели" един друг, пише изданието "Page Six".

"И двамата сме странни", казва Шарън пред "E!News" за брака си със 74-годишния член на "Black Sabbath". "Може би изглеждам нормална, заради начина на обличане, но лично аз не бих използвала тази дума, за да се определя самата себе си". Двама с Ози се запознават през 1971 г., но чак през '82-а стават гаджета. И така, 40 години по-късно Шарън си припомни за някои моменти в брака им, които се оказали предизвикателство. Един от тях е през 2016 г., когато почти се разделят, след като Ози бе хванат в крачка с друга с жена.

"Не беше лесно, но никоя връзка не е лесна", казва съпругата му. "Трябва да работиш върху това. Винаги има лоши моменти, но ако се обичате достатъчно, ще се справите."

Вижте снимки на двойката >>>

Другият момент, за който Шарън разказва, е уволнението на мъжа й. Ози е уволнен от групата си през 1979 г., докато се бори със зависимостта си към наркотици, и именно Шарън е тази, която му помага да се изправи на крака и да започне соло кариера. "Направени сме от едно и също", метафорично казва тя и подчертава колко е важно "да осъзнаем, че трябва да приемаме хората такива, каквито са". "Те никога няма да бъдат такива, каквито искаш да бъдат. Трябва да ги приемеш."

Що се отнася до това да се върнат в родната Англия - в семейния им подкаст, наречен "The Osbournes", Шарън и Ози обсъдиха плановете им за близкото бъдеще. За Озбърн, който през последните години има редица здравословни проблеми, е хубаво да живее там. Самият той казва: "Планирахме това през последните четири ****** години". А жена му допълва: "Просто чувствам, че искам да се прибера у дома." По нейни думи "в Англия можем да правим повече неща, които искаме, отколкото тук".