Шарън Стоун: Мъжете се плашеха от статута ми на "секс богиня"

Актрисата споделя, че хората и до днес искат да зърнат гърдите ѝ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде си Богиньо? Да ти се поклоня. Амин!

Не виждаш ли? Ей колко снимки има!

Кво е тва секс богиня!? Да лапа палмарката до края и да го поема анално или от аспуха в устата ли?! То тва го може всяка мурва. Кво и е божественото на тся дърта кочина,че не мога да се сетя?!

Дърта брантия, никой не се се.а за нея

В коя религия/митология това? Цялата секс страхотия беше, че в "Първичен инстинкт" се разкрачи без бельо пред едни полицаи и това на 34 години. Много по-рано разно хубавки девойчета се сещат как да използват даденостите си. Мъжете се страхуват от жените, които не проституират по никакъв начин, а успяват да се издигат или да вършат важни неща. Пример Жана Д'Арк - какво извърши и какво й се случи.

е била луда. Затова са я сложили начело и са се отървали от нея като си е свършила работата, тоест да нахъсва французите с виденията си

Амчи не е попадала на балкански астролопитек да и фърли един кютек

И мен ме е страх от такива жени. Смятам, че няма нищо по-секси от топлина и уют у дома, а такава порода жени не го предполагат.

Не мисля, че мъжете са се плашили от статута й на секс богиня! Просто тя си избираше секс играчки, забавляваше се и като им се наситеше, ги зарязваше! И с всеки следващ сваляше възрастта. И нивото! Хубава и умна жена, но не си изигра добре картите! Нито в личен, нито в професионален план!

не се плаши от нищо опъва бие пие и не му пука ...с грешни мъже се е занимавала

Хич не ме плашиш.