Шарън Стоун открила Ръсел Кроу за големите холивудски продукции

Екранният любимец от "Гладиатор" признава, че щял да си остане второразреден актьор, ако Стоун не си го била избрала за филма "Бърз или мъртъв"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

''A good year'' - Един страхотен филм с Ръсел Кроу , с директор отново Ридли Скот. Крайно недооценен от масовата публика , свикнала на тъпи хливудски екшъни.

Много талантлив актьор, и хубав дори. Какво повече му трябва на човек.

Страшно много харесвам Шарън Стоун, а също и Ръсел Кроу. Имат специално място в предпочитанията ми и насладата от филми с тяхно участие. Все пак хипотетично си мисля, че не се знае какво би станало, ако тя не беше го лансирала. Разбира се, чудесно е, че го е направила. Но този "стърчащ" талант и харизма на Ръсел Кроу щяха да впечатлят някои други филмови дейци и не се знае как би се развила професионалната му кариера.

В този филм тя открива и Леонардо Ди Каприо ... умна жена с усет за добри, харизматични актьори.

Явно не сте гледали "Защо тъгува Гилбърт Грейп", защото това е филма в който Леонардо е открит.

За съжаление такива са законите в артистичния свят: кино, театър, музика, живопис и т.н. Ако не те лансира някой да ти издадат албум или поне сингъл за музикален изпълнител и да те пускат по някое национално значимо радио, колкото и да си талантлив никога няма да пробиеш. За актьор ако не ти дадат главна или поне второстепенна роля в голяма продукци никой няма да забележи таланта ти. За художник, ако не ти уредят изложба в значима галерия кой и кога ще разбере, че рисуваш добре. Сега в ерата на интернет и социалните медии има малко повече поле за изява, но все още е много важно да бъдеш лансиран, да ти помогнат да излезеш от сенките под прожекторите на голямата сцена и да те видят и чуят повече хора. Що се отнася до Ръсел Кроу - било е за добро, че са го лансирали. От това киното и публиката само спечелиха. А иначе понякога се лансират такива недоразумения, че да ти е жал да ги гледаш как се мъчат на музикалната или театралната и киносцената.

Това, че се лансират недоразумения - иди -дойди. Но това, че се унищожават ТАЛАНТЛИВИ ХОРА по различни причини - това е страшно . И много жалко за хорат.а

Истината е малко по друга. За да бъдеш видян, издаден, сниман и т.нат. няма как да стане ако нямаш сериозен талант. За това има професия скаут в капиталистическа свят, която подбира най доброто от доброто. Хич не си мислете че с посредствен талант ще бъдете излъчени, записани или снимани. Другото са извинения колко е несправедлив света, но не и колко някой си е некадърен.

Пич, хич не е скромен човек нито умерен, но пък признателен. Да е жив и здрав "гладиатора".

пич