Коментари - Шер харчи милиони по новия си 36-годишен приятел | Лайф.dir.bg
назад

Шер харчи милиони по новия си 36-годишен приятел

Синовете на музикалната легенда са притеснени, че по този начин ще ги остави без наследство

Обратно в новината
| Редактор : Мария Иванова

Коментари - Шер харчи милиони по новия си 36-годишен приятел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туй момченце си изгледа гейче. Кво ли правят заедно двамката?! Сигурно редят пасианси.

На този Сандо , защо зъбите му синеят от всяка снимка, като че ли е на боровинкова диета? Поне наш Благо е като снежанка в зъбите, а този .....

Заблудени случайни сперматозоиди, осеменили яйцеклетка чакат наследство, защото не могат и не искат да работят. Парите са си нейни, тя ги е изкарала с труд, пот и лишения. Може да ги дари на когото и както си иска и никой няма право да я съди. А най-вече може да ги харчи за собствено удоволствие без ограничения.

Ама, разбира се, че най-важно е собственото удоволствие. Децата, близките - кучета ги яли... Докато не опреш до тях в един момент, де.

Една от най-добре платените мъжки проститутки!

Какво хубаво семейство …

Толкова ли е наивна тази жена или наистина има много обиграни млади мъже, готови на всичко, за да успеят в кариерата и така им влизат под кожата на подобни известни възрастни жени, че направо им взривяват мозъка. Или пък наистина по-възрастните жени изкукват. А може пък просто да не им пука вече за нищо, понеже няма вече какво да губят. Не знам. Някой психолог да се изкаже.

От всичко.

кефи я, парите са си нейни - ще прави каквото си иска Жалко е за такива като теб - НИКОГА няма да разбереш какъв живот е живяла и живее тази възрастна жена А и да ти кажа под секрет - внимавай с изводите,ако ти писано и ти ще остарееш. Само,че ще си светлинни години на зад с материала

Живота е един, който иска да си остарява с достойнство, който иска ше живее, коментарите ви са под сякаква критика. "Излезнал Ганьо от село, ама селото не излиза от него "

Бабе, и ти излез от форума на Лайфа, прочети коментарите под чуждите медии, откъдето е преписано това, вкл. Ютюб, нашите коментари ще ти се сторят като лексикон на срамежлива ученичка от средата на 80-те години на миналия век.

... Тоя пич както и оня 26 годишния правят Макрон да изглежда като аматьор! Недейте така, да не се обиди!

Е сляпа

Мога само да дам суперлативи за този РУС МАКЕДОНЕЦ Сандо.

Това което се вижда са изкустевни зъби, изкуствено око и онова което не се вижда сигурно е наркитично. Къде е тоя , къде е ФУТБОЛИСТА ? Загобата за Шер е очевадна. С пари не всичко се постига.

Рапъри и бабички… Какво още?

Horror Granny Rap

Да беше научила децата си да работят или печелят. -Какво работиш? -Чакам мама да омре.

Децата на известните търпят достатъчно негативи от това. Дай и без наследство да останат, че другото им е малко. А Шер си е откачалка.

Гаджето й що не се е научило да си плаща сметките?

Образован/а - мама трудно ще Омре да знаеш Сигурно защото не знае какво е "това'

Бабето като си е намерила кой да я прави щастлив в леглото и извън него на стари години - лошо няма, ама само да не прекали и някой ден да се окаже без пари и да свърши живота си под някой мост.

тоя пожар между краката така ли лесно се изгася?

пожар, пожар колко да е пожар??? Другарката Шер зоби химия на поразия, за всякакви цели. Между другото Wер и Sони Bоно имат 1 син и 1 дъщеря. Дъщерята смени пол от жeна на мъж. Затова сега обявяват, че има синове. Явно и за там трябва химия да се купува, да се поддържа новопридобития пол. Ако не се приемат лекарства/хормони, синтетични и несинтетични, току виж- върнал се предишният пол на дъщерята

Сини и Шер имат дъщеря,която след години си сменя пола,а,Шер има син от музикант,за когото се жени след развода със Сони.

Ужасно грозен, както и тя. Явно са си лика прилика, а и това ще мине!

арменците. Мезези между негри и араби.

кОр разваля...

Браво,всички са щастливи ! Кои сме ние ,че да пречим на любовта и лудостта.

Ко каза? Ко? "Стойността на 76-годишната музикална легенда се оценява на 360 млн. долара" ?? Как стойността на Шер е 360 мил. ?!?! "Новоизградените навици на певицата обаче застрашават двете й деца от наследство"?? Как се застрашава от наследство?!?!

lu4ka

С гугъл преводач се застрашава всичко.

ПОКРАЙ ГАДЖЕТО И МНОГО МАЙМУНЯЦИ СА СЕ НАТРУПАЛИ НА КЛОНА ! ГНУСНА РАБОТА !!! БЕШЕ ХУБАВА ЖЕНА , СЕГА ВЗЕЛА-ДАЛА ТРОШИ ПАРИ ЗА МАНГАЛИ !!! ОПАЗИЛ БОГ !!!

А бе друго си е млад тъпкач! И тръпка и друго!

Яка баба... Още си пускам нейни парчета. Огън беше на сцената....

Луди жени, оставят се на меркантилни пишлигари да ги използват, като пормонета. Жалка история! Остарявайте с достойство, дами!

Никой не знае кога и как може да изплиска легена

Че е изкукала то ясно. Но парите са си нейни. Отгледала е децата си и със сигурност не ги е оставила без нищо. Сега да не харчи, че те да наследят повече - егати нахалството. Нека си живеее както си прецени.

Ако ти беше на мястото на децата й, дали щеше да си толкова ларж?

стига с тия Балкански тъпизми след 18 марш на вън - да видят как се изкарват парички Не им се полага нищо освен това което тя е преценила Да са си изкарали

Ако може да прецени! А тя не може. На тази възраст искат да ги ласкаят, постоянно да им обръщат внимание, каквото децата и не могат да дадат. И гнусните ман*али печелят от оглупяването и.

Абе какво става в този Холивуд. Първо некъв гето тъг се лепва за Адел, сега тоя за баба Шер. Баба Мадона си я знаем, тя там винаги е гонила черни, кафяви и по -възможност по-млади от децата й

Само такива биха се навили за някоя лелка или бабка и то срещу заплащане.

Е, Адел не е бабка, освен ако не си на 13 г.

Да, ама Адел пък не е в Холивуд, многознайко!

Баш там я мъкне през ден на партита нейния убавец, фърчи милата от Лас Веас като сувалка. Нейни загрижени приятели негодуват по въпроса, 'e не ѝ влияел зле, пак се била пропила...и тн и тн чети клюките:)))

Ебе и се та две не види.

На тия години, дали й се ебе? Не знам.

Да де, ама заработва още толкова от снимки с младежа.

Той много убав ма Марчееее . Лилииии изтекоха ни очите по неземната му красота .

За 360 млн, манго не дърта баба ще клати, ами ако трябваи цялата й рода ще изклати!

Много жалка наглосаксонска картинка са бели застаряващи и стари жени, с чернокожи грозни младежи.

застаряващи черни шебеци с бели млади жени по-добре ли е ? А, не чекай тука расата май нема значение вече, дрът бастун с млада п..чка нема проблеми по принцип..

и черна. Сп. Венсан Касел и половин Брюксел 60 + г. костюмари с черни 25- газели...разхождат