Откакто се впусна в романс с 36-годишният Александър Едуардс Шер не спира да харчи.
Нейни близки споделят пред RadarOnline, че децата й са притеснени, защото има вероятност по този начин тя да ги остави "на студено".

Стойността на 76-годишната музикална легенда се оценява на 360 млн. долара, но близки до нея разкриват, че хвърля постоянно пари, откакто е започнала да се среща с 40 години по-младия музикален продуцент.

"Шер винаги е била толкова внимателна с парите си, но сега ги харчи по този човек и финансира един свръхмодерен начин на живот. Всички са ужасени от поведението ѝ", разказва източник пред изданието, който допълва, че за Шер всяка вечер е забавление навън, както и всеки ден пазарува. "Всичко е свързано с това да направи Александър щастлив и тя не иска да чуе и дума срещу него". Новоизградените навици на певицата обаче застрашават двете й деца от наследство, които впрочем също са по-големи от продуцента.

В средата на Шер се говори още, че има планове да се омъжи за него. Това обаче предизвика драма между нея и децата й, според които новият й любовник я разиграва, за да се възползва от силата и влиянието й в музикалната индустрия.

"Шер не желае синовете ѝ да броят парите ѝ", коментира още източникът. "Ако това продължи, ще трябва да се сбогуват с тях."

Но Шер не е единствената дама, която предпочита по-млади мъже от нея.

Кралицата на поп музиката Мадона доскоро също се срещаше с 26-годишен танцьор.