Коментари - Шестима ще се надпяват за победа в Гласът | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2-а чудесни певци. 2-а средна работра но стават за финал на риалити. И 2-а които са по-зле от почти всички отпаднали до тук. Дали ще познаете кой кой е?

С нагласен избор така се получава... Друго не сме и очаквали.

следя предаването. Реших вчера да чуя най- добрите от тях, и направо бях шокирана как с малки изключения, някой от изпълнителите не само пееха фалшиво, направо виеха. Не разбирам защо журито ги адмирира, че и хвали.

Победител ще е Калоян Николов!

Но не вингаги става логичното. Кой зн какви интереси има в подобни формати. Няколко душпи много странно си утекоха, па с едно рамо биха постигнали много. Калоян и преди няколко години си беше за победител , но....

Калояне, знам че четеш тук: глас и осанка на рокер имаш. Но другия път покажи на сцената силно присъствие и хъс. Досега това ми липсва.

Милинките. Успех им пожелавам. Още доста сизифови камъни има да бъхтат нанагоре. А през тва време баба им Лили пак разподала няква арена , в съседната статия пише:))

Този младеж с рокерския вид случайно ли търси прилика с визията на Момоа? Ако е така, съветът ми е да се коригира възможно най-бързо, - и като визия и като татуировки. Копията никога не просперират, веднъж лепнат ли ти етикет на копие, много е трудно да се отървеш от него в последствие и през целия професионален път си оставаш копието на еди кой си...

какъв мастър си ти бе овча главо

Уау супер коментар. За мен единствено Соня, народната певица е за финал. Останалите избори са скандални. Предлагам три алтернативи в пъти по-добри. Лапшов, Надежда Богоева, момчето с шотландката пола.

И аз така искам, много специфин и силен глас. Успех !

Соня е номер 1