Шейх плати $500 000 за среща с Кристен Стюарт

Звездата от сагата "Здрач" Кристен Стюарт спечели половин милион долара, които дари. Арабски шейх плати астрономическата сума за среща с актрисата.

Обратно в новината

Коментари - Шейх плати $500 000 за среща с Кристен Стюарт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в бг има по хубави и не толкова забати коне като таж кристен... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

5 снимка лъха на секс

Истинските мъже не плащат за да са с жена.

той не е платил , за да е с нея в смисъла, който влагаш. видяхте тлъста сума и веднага се разкукудякахте и изкарахте момичето проститутка, а това е просто една прищявка. богат арабин искал да се запознае с известно момиче и си задоволил прищявката. в дубай един плати незнам си колко милиона, за да притежава за номер на колата си номер 5.

Добре е направило момичето, поговорила е, пила е арабско кафе и е дарила половин милион. Шейха е гледал Здрач и е искал да поговори с "вампирка", това е. Не се напъвайте повече защо и как:-))

как да не се напъват? за повечето мъже е необозримо да се даде такава сума просто ей така на някоя жена без да я чу..ш! а не обръщат внимание на факта, че самата тя е дала същата сума безвъзмездно пък на някой друг.

чета коментарите и се чудя и мая...защо толкова лицемерие и амбиця да се покажеш честен,почтен ...т.н.живеем в модерни времена,кадето жените претендират за еманципираност,за водеща роля,за вземане активната страна в живота.колко пати много от нас (муже и жени) са се отдавали на сех за една нощ,просто заради трапката...и тове се счита за нормално...но когато новина като тази излезе ..ооо....вижте ни , ние сме много морални и шокирани и отвратени....аз сум жена,смея да твурдя 100 % жена...но да ви кажа честно,ако някои ми предложи тази сума ,дори и за една нощ ,не за 15 минути,бих се замислила и вероятноста да се суглася клони кум 100%...хаиде сега убиите ме с камуни.....500 000$...и то да ви кажа някои араби са по чистоплатни и по_добри в леглото от много европеици ...а това е шеих...има всичко каквото си поиска..жени бол....недеите писа морални изтупленя само защото не можете да получите като оферта дори и 1 /10 от сумата (аз сахто не бих получила..може би :п....но честно казано,бих изживяла подобно сех приключение ,стига да има някои луд да ми даде 500 000$...хубав ден на всички и отворете мрасното си подсазнание и недеите парадира с морал,когато дулбоко в себе си...повечето биха се замислили.....:)))))...съжалявам пиша на латиница и системата прави транслитераця...

Е прочети вица за теорията и практиката, ако не го знаеш. Обобщено на теория имаш 500 000 дол. а на практика си само една крва. Нищо лично.

аз си помислих поредната проститутка, пък тя била най-обикновена ку.ва /щото ги дарила/!

някой мощен генг бенг със сигурност с кремпии

от цялата работа, какво е станало. Щото не се разбира, в края на краищата - набутал ли го е или не????????

за 30 секунди съм готов

Хахахаха! Е българската злоба край няма! Можела е - изкарала ги е! Като има кой да ги плаща. Евала, че е направила добро дело с тия пари! А нашите убавици-хейтърки да се гръмнат! Когато някой ви плати толкова за сееща, ей тогава плюйте!

То не пише за каква кауза са парите, така че не бързай да се радваш. също така, безплатен обяд няма никъде по света!

на мен ми е давано без нищо, не суми, но подаръци колкото искаш и не съм най-красивата жена на земята. просто някои мъже дават, защото ги кефиш. особено в тези държави.

Божееее, възможно ли е нормален мъж да похарчи подобна сума за едно такова кръгло Нищо ??? ...

Това е джоб пара.

Убедена съм, че всички пишещи тук, за тази сума ще изпълняват една година всякакви прищявки на шейха! Ама няма кой да ви ги даде, мунчовци!

Женооо, жено, това дето го мислиш само жена може да го мисли (е има и особени "мъже", които днес са на мода, но аз не съм от тях, а от старото читаво поколение). Колкото до новината - свирепи гнусотии се представят за геройство. Това е политиката днес :(

Не знам от кое старо поколение сте Мъжо, но ако сте роден между 1960 та година и 1975- та година,това е доказано най-калпавото, нарцистично и мързеливо поколение мъже, раждало се в България.

Ако сте наистина от "старото поколение", няма да се държите като ощипана мома, а ще приемете с чувство за хумор и ирония казаното (за самоирония явно не сте достатъчно остарял и поумнял)! Все пак можеше да използвате повода да се повеселите, а не да реагирате като обикновен комплексар и естествено - да спрем да се забавляваме на Ваш гръб:)!

Падна в собствения си капан!!!

Убеден съм, че такава "добра жена", като Вас и за 5 000 пъти по-малка сума ще изпълни на някой мъж доста от желанията! Но какво да се прави - човещинка, то масово жените така разсъждават и така си правят от зората на човешкия род, нали в общи линии имат само едно за продаване - това между краката. Ма то какво да очакваш от "изделие", от ребро?! Единствената кост без мозък!

А Вие очаквате от жените да Ви изпълняват желанията безплатно ли?

Пропусна да добавиш една важна подробност.А тя е,че това дето го продават многократно пак си остава тяхно.

Само не разбрах в какво си добра. Плащам.

дуам

Във всичко, съм най-добра, но с шейкове - нъц, не се занимавам, та ако ще петролен кладенец да ми изкопаят в градината! Достатъчно богата съм, за да си позволя лукса да не "дуам", като други добри жени тук!

Продажна па-ча! Пример идеален за съвременните жени! После нямало истински мъже!

ТАЗИ И ЗА 15 ДНИ ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМА КАКВО СМИСЛЕНО ДА СИ ГОВОРЯ ИЛИ ДА МИ КАЖЕ КАМО ЛИ ЗА 15 МИНУТИ.МОЖЕ БИ Е ИСКАЛ ДА И ВИДИ САМО ОБРАТНАТА ЗАХАПКА НА ЖИВО.

И много, много богат!

Хем е тъпо, хем прекрасно. Браво!

Разбира се ,че са били 15 минути. Напълно достатъчно време да се уточнят къде,как и колко. Само че, това няма да го съобщят на пресата.

Е, може да е проникнал в нея с пръст, само за пробата. И това е нещо.

Точни...Тази девойка трябва да плаща , за да си губим времето с нея, а не обратното! Обаче живеем в интересни времена, кодето нещата са наопъки - най-вече при жените. Затова ще бъдем свидетели на подобни безумия...

"наопъки"?

пффф...тая струва не повече от 20 долара!

МАЛКО МЕ СЪМНЯВА, БИЛО Е ЗА 1 ЧАС И 15 МИН.

Щом е имало пенетрация значи трябва и тя да не е дарила парите. С една дума нашите конспиратори пак ни осветлиха ситуацията.

Псевдожурналистите от дира къртят мивки с "шейхът привел сумата"...Ужас.

Ха ха, разсмя ме

Те не са журналисти, те са приводачи.

Топнал е чушката. Ма тя и за по-малко щеше да си включи чушкопека.

kokobrais

Ток се хби, не е шега работа..

някои араби дават къде по-големи суми за какви ли не глупости, тоя пък топнал чушкопека. не се насилвай да мислиш.

За суми от подобен размер няма как да няма пенетрация.

Струва ми се,че след пенетрацията голямо е---е е паднало.Няма как другояче.

Заекът разказва на зайката: - Значи вървя си в гората и насреща мечката - вика ми: "Или ща ям, или ще те любя" - И какво стана? - пита зайката. - Ами как какво - изяде ме...

Шейхът я офертирал да и плати $ 1 000 000 само ще го вкара и изкара един път. Тя се съгласила. Вкарал го шейха и стои. По едно време тая го пита - "Аре изкарай го, нали само щеше да го вкараш и да го изкараш" А шейха отговорил - "Сори, имам само $500 000"

Тези млади жени се вземат май много насериозно!...А въпросната не заслужава и USD 500.- за да ѝ отделиш един час. Но там на онзи п-в, за пръвосигналните примати няма граници за zoo изпълненията им.

kokobrais

И аз не я харесвам, ама момето ги е дарило. Какъв по-хубав жест от този.

какво те интересува за каква се взема. предлагат и, човекът искал да си задоволи някаква прищевка, не и пречи да си приказва с него за 15 минути, нищо пошло в това и после дарява парите. ако ти го предложат на теб нима ще откажеш. няма да откажеш и няма да дариш една стотинка.

Проблемът е, че 99,999999% от хората тук, да не кажа всичките не са виждали толкова много пари в броя накуп. А тия дето разполагат с такива пари са толкова пошли, че се вземат за недосегаеми. Карат скъпите си коли като олигофрени и имат по няколко любовници само за да си задоволяват комплексите. Шейховете от другата страна не си играят с някакви си там милиончета. Техните състояния завършват на много повече нули отколкото някой може да ги преброи и могат да си имат по колкото жени искат (могат да си го позволят) и затова да платят 500 хиляди за да се срещнат с харесана актриса - комар ги е охапал. До това кой колко струва, то да не би да мислите, че и тия пари са много за Кристен. само от този филм сигурно си е изкарал по няколко милиончета, та толкова сигурно и толкова си харчил за един ден шопинг. Хайде стига сте наливали злобни коментари, че това показва само колко и завиждате. И дори да не и е дарила какво от това, нали не ви пукаше?

тя иначе прави секс по паркингите с когото падне, ама шейховете трябва да си плащат

че кой ти казва, че шейхът е искал секс? видял я е в някое филмче, харесала му е и иска да се срещнат за малко.

Порил я е отвсякъде. Иначе половин милион долара няма да ги даде само за да й гледа очите на живо 15 мин.

quettzy

Тия араби порят по-здраво и от Митьо Пищова. Баз съмнение кифлата не си е седяла на д-то известно време :))

това момиче ако е хубаво,то всички други сме красавици ха ха ха

+10 !

хубаво нехубаво на нея са и предложили половин милион, за да я видят на живо, не на теб.

Дай снимка да те видим като си по хубава :D

Само да им свърши петрола на тия, народа им ще ИЗМРЕ от глад заради такива корумпирани прахосници в тая религия.

Хе,хе...голяма новина!Важното е, че не е истина.Никой шейх не би си позволил такава огромна сума...и то за нищо!Каква е тази среща?Само 15 минути?Те за половината ще си извикат тяхната Хайфа Уахбе, хем ще им пее, хем ще им "бае" и то за няколко дена!Ба*та в PR-а тъп...

Някои от тях плащат и повече за по странни неща,например почти 13 милиона долара за регистрационен номер на кола.

Ебал ли я е, че не разбрах?

78,на такива "въпроси" няма отговор,приятел!нали знаеш вица защо не вземеш да светиш,пък аз....,сигурно ти се иска да не светиш ???!!!!тогава плащаш!!!

браво на жената, даже и ги е дарила вече, де и на мен да ми предлагаха такива срещи, но аз нямам талант и не изглеждам така...вместо това, излизам с кварталните мутри , които не се сещат да почерпят и един сок ама иначе се мислят за арабски шейхове...

Мноооого си проста....Па чак сок искаш...

Кой те кара да излизаш с кварталните мутри? Наистина си проста...

kokobrais

Важното е , че се сеща да гълта сока:-):-)

Кристен има ужасно несъразмерно тяло: много кльощави крака и сравнително едър торс. Ръцете й са по-дебели от краката.

абе Симона, ти видяла ли си човек с перфектно съразмерно тяло? На един ще са му дебели ръцете, на друг краката на трети носа му е крив. Стига с тези глупости, никой не си избира тялото!!

Ама никой не уточнява тези 15 минути къде са си говорили - на маса ли, в легло ли и дали са били облечени :)))

Що не ги даде на Сирийците, тоя лудия от САУДИ, на никой не пожелавам да живее в тая държава.

Всичко е пи ар и реклама, тоя неизвестен шейх, я го има изобщо я - не.. просто дарението е "облечено" в приказка, за да й се чуе името на момата

Ами кой каквото си има си го дава. Тая девойка не я знам, ама има си лице, има си цици, има си може би и нещо друго, всичко си е нейно. А тоя милия шейх си има нефт, плащат му пари, не са му проблем да ги изкара за някой и друг ден. Де да можех и аз така....

След срещата с Кристен, шейхът осъзна, че е хвърлили парите си на вятъра.

Шейхът е бил сляп...

Chefo77

... и много много глупав ...

Дават, даже и по 1 млн, ама не е само за да си говорят... Ама пък може точно тоя шейх да е гей хаххахха. Ебаси гадното - да се родиш шейх и да си гей хахаххаха

и кое му е гадното? Мислиш че шейховете не се праскат с мъже ли? Ти на коя планета живееш

ФАСАЛИНЕЕЕЕЕЕЕЕ ПИШЕ СЕ " РАНГ", НАУЧИ СЕ ПЪРВО ДА ПИШЕШ ПРАВИЛНО И ТОГАВА ПИШИ!

тоя шеих е много барс за 15 мн

а ти си много неграмотен бАрт ми

Абе то и "иЗтипосат" е със З, а не със С, ама кой да го знае.

За 500 бона щях да си поискам нещо повече.

Е няма как да го истипосат в мрежата. На всички ни е ясно "звезда" от нейният ранк, че няма да получи 500k без ..........

Извънземно искаше да види Кирстен.Срещата беше 15 мин. на сън и Марсианеца кацна на Еверест.Не с знае кой е той.Важно е да се говори за Кирстен,която се оправя в задния двор на пицарии.