Коментари - Миглена Ангелова се завръща с ново токшоу | life.dir.bg
назад

Миглена Ангелова се завръща с ново токшоу

Известната с "Искрено и лично" от bTV и Нова ТВ (2001 - 2008) водеща Миглена Ангелова се връща на екран от следващата събота, 9 февруари.

Обратно в новината

Коментари - Миглена Ангелова се завръща с ново токшоу | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спомням си , как преди време, Дира ни уведоми за важно събитие-дъщеря и се сгодява за арабин. Но бил от добрите. Тогава по неин адрес бяха написани не по малко и не по малко зли коментари. Аз съм голям противник на смесените бракове. Написах срещу нея най острият и в същото време най интелегентен коментар, който получи най висок рейтинг. Ето го. Бих искал на сватбата на дъщеря и, вместо подарък, да цитирам култовото българско стихотворение ДАВАШ ЛИ ДАВАШ БАЛКАНДЖИ ЙОВО, ХУБАВА ЯНА НА ТУРСКА ВЯРА. Това е всичко, което искам да кажа.

Синьоре, пак си прекалил с чашката. Къде арабин, къде Балканджи Йово и турска вяра. Ми те мюсюлмани има и в САЩ бе, хубавец?

Лели и баби, ама елитни! А вие не спирате да завиждате. Тровете се и умиргайте от злоба!

Напълно съм съгласна! Трябва да има човек нещо повече в главата си, за да дава и на другите. Какво могат да ни предллжат гореизброените дами, освен тоалети! Бригита Чолакова беше личност!

Много лели и баби се събраха в тая тв7.

Уважаеми колеги , които толкова мило и увлекателно пишете във форума . Стара муцуна ДА , ама е една и ще я виждаме за по малко от час . А всичките останали СТАРИ МУЦУНИ , които ние сами си избираме и търпим повече от 23 години , при все че те постоянно ни го поставят от всякаде и то четвъртит . Дайте малко по оптимистично или както казва "гения на мисълта , не с радикално зелен цвят на косата" Бат'Бойко ... работата ше се оппаи , само трябва да се изчака малко (поне още един мандат) А ТЯ старата муцуна нито е толкова умна , нито има толкова власт .Освен това някой и е направи някакви деца не защото я емразил и е иска да я убие .

Този караконджул още ли мърда бре :) Спокойно - на тази и давам 2..3... месеца докато я изритат. Нито рейтинг може да направи, а и като заплете поредната интрига /а то ще се случи задължително/, ще я ритнат бързо :)

Нееееее.. :((

Свидетели сме как една престъпна групировка (ТВ7) изяде главата на друга престъпна групировка (бТВ).А сега и цялата паплач, която позабравихме пак на екран.Аме те ла*ната винаги изплуват.А ние сме си виновни като ги гледаме и им вдигаме рейтинга...

Стрина Ирина пак се уреди от най -добрата любовница се превърна в ангел!

Какво сте се разлаяли? Допусната е грешка при изписване заглавието на шоуто. Новото заглавие е: "Открий себе си на околовръсното".

Хората от по-старото поколение може би си спомнят Бригита Чолакова и нейното предаване. Всичките Гали, Венети, Меглени, Ирини и Джуджавки не могат да и стъпят на малкия пръст (светла и памет).

Ехеееей, ти къде ни върна в миналият век бе, другарю? Сигурно ако беше Бригита Чолакова жива, щеше да пожелаеш да се върне в ефир с предаването си :)))

Ами дай да я върнем в ефир .

тая като една изтаркана грамофонна плоча колко ти се слуша че и тая толкова ни се гледа и слуша

Офффф....тъкмо отвикнах да я гледам на екран...и ей на....

Много ми стана тъжно за ТВ7- а така добре тръгнаха с Кошлуков и Кулезич........а сега всичката паплач от програмата" кой е по-по прост" е събрана накуп/ изключвам Дилов/

Неприятна дикция, бързо, изнервящо, речитативно говорене и нищо не казване, извратен вкус към мръсно бельо и пикантерии- поредната простачка, която ще квичи на микрофона, мислейки се за водеща.

Коментаторе,всичко което сте написали е 100%истина.Браво и на модераторите за тази новина.Ако Азис с неговия рейтинг показва колко са гейовете в Бг,то тази с нейния рейтинг показва колко са тъпите шибанелки и мъже лапнишарани.Последното и изпълнение пък с онази Весковица беше върха.На фона на скандалния и живот(поне това което се появява по медиите) човек се ужасява,като чете постинги от рода на тази"ИВА" и подобни безмозъчни индивиди.Или те самите са като нея.Миглена Ангелова е някаква смесица от порно-садо мазо,чалга от репертоара на Братя Кулимови и натурелен Бай Ганьо.Отврат,гнусотия и смрад.

По- добре да не се беше връщала!Въобще не ни липсваше тази кикемора.

разпоретина пак е в действие! направо на човек да му са догади от такива шав...тии!

4ЕСТИТО НА МИГЛЕНА!Очаквам с интерес предаването!УСПЕХ!

АЛО , градската ( градския ) , скрий се , че излагаш града ни !!!

Ей,човека като нямаш тв от къде ги познаваш лицата,че и се изказваш?

За какви грехове ни се налага това наказание. Все едни и същи изтъркани муцуни...то не бяха опосумите, Слави, циника Карбовски, сега като капак и Пацо от Гълъбово, Кали...Не вярвам след материала да няма стойностни и умни хора, но вероятно в тези времена те са излишни, а може би дори и вредни.

Че коя телевизия има стойностни предавания?Нищо не правят и въртят европари !Ония на запад искат Българския народ да е прост , тъп и беден !Затова плащат на бездарниците.Затова ще гледаме звеноводката гала на която котето и одрало окото докато четяла книга,или оная проститутка със сутиен с шипове, защото било модерно в САЩ. АЙ СИКТИР Беееее.....

Много се радвам, че от 2 години вкъщи нямаме телАвизор :) Чувстваме се чисти и си четем книги. Истинска телевизия в БГ няма. Има някакви си лакейски каналчета, с едни и същи, до болка познати и изтъркани лица. Чувствам се идеално, когато нямам досег с тях :)

То така стават серийните убийци и психопатите .. като се отлъчват от света и после всичко ги дразни и директно убиват ...

Да бе, толкова сте чисти, че в 22:30 вместо да четете, спите или се гушкате - висиш в някакъв съмнителен сайт и БААМ!!!!! - право в новината за Миглена Ангелова???!

О, не, не , не!

ЕЕЕЕЕЕЕ, БАРЕКОВ, Не сваляй рейтинга на набиращата скорост ТВ7, ТАЗИ Е АБСОЛЮТНА ДОСАДНИЦА!!

Stanetzz

Да попитам- това тв7 нещо като контейнер за боклук ли е ? Или магнит за скрап?

Тоя вампир пак излезе от нафталина.

Тая па ..., кой ли режисьор изгоря- направила му е една ... и ме у врътнала главата!! Толкова сме глупави мъжете!! На тая хитра ... със закон трябва да и забранят да контактува с мъже!!

СИГУРНО ХАРЕСВАТЕ ПОВЕЧЕ ПАЦО???НАЛИ И ТОЙ Е ВОДЕЩ ВЕЧЕ?ПАЗИ БОЖЕ ОТ МАЛОУМНИЦИ! МИГЛЕНА Е ИНТЕЛИГЕНТНА ЖУРНАЛИСТКА И ЗАСЛУЖАВА ДА Е НА ЕКРАН!ДА И Е ЧЕСТИТО!

Не е интелигентна, а е пробивна и нахална. Но в очите на любителки на Мехмедовци, Росалинди и листопади може и да изглежда като гений.

Отврат! Една от най-неприятните ТВ персони от зората на демокрацията насам. Старателно ще я избягвам...

ХАРЕСВАМ Я И ТЯ СИ ИМА КУСУРИ НО Е ПО ДОБРА ОТ РАЗНИ ЧАЛГАРКИ И МОДЕЛКИ КУРВЕНСКИ.ТАЗИ ПОНЕ Е КЪДЪРНА И ТОЧНА.ЧЕСТИТО НЕВЕНА !

КОЯ "НЕВЕНА " ИМАШ ПРЕД ВИД? Тази която всички останали наричат "Миглена Ангелова" и е известна с 4 те си деца и също толкова бракове? Айде първо се осведоми за кого става дума -имена и т.н. .................и после коментирай и се прави,че я/го харесваш! Защото въпросната "Невена " ти изобщо не знаеш коя е и никога не си я гледал/а................

Ха-ха, приятелят ми пък бърка името Невена с Венета, не знам защо му звучат близки...сигурно от дислексията.

Смрад и тя и тия двамата д.хачи

Ефалааааааа..............

Много я харесвам, но заради Иван и Андрей няма да я гледам

Вземи си я в къщи и си я гледай?

Ех,злобари така ли за никой добро не казвате?Как винаги сте против вси4ки? АМИ ТАЛАНТЛИВА СИ Е ЖЕНАТА и то сигурно много повече от вас ,които пишете глупости! Нищо лично,но какво лошо да има едно забавно предаване?И да го прави, който е доказал ,че може. наистина

Колко тъжно, че от години се въртят по всички телевизии едни и същи хора. Захапали са кокала, не пускат и страшно досаждат на зрителите, ако изобщо ги гледа някой. Също като нашите политици. Време е да се занимавате с нещо друго. Дайте път на други хора, талантливи, с нови и оригинални идеи.

Мая Савова, Жени Калканджиева - тези двете са пълна скръб! За си ги гледат!

Възможно е клаузите в техните договори да не допускат смяната им (по една или друга причина)!?

Tази жена правеше едно от наи-реитинговите tv- предавания и беше без конкуренция.Hека видим новото шоу и ще коментираме.

професия младоженка ще е по подходящо за име на предаването и.

Защо не си направят едно общо предаване с: Гала, Венета Райкова, Албена Вулева, Наталия Симеонова и Радост Драганова, така всички неприятни кифли ще са събрани на едно място и ще се спести ефирно време.

Нека позная, ти си Вулева, нали? :)) Не мога да се сетя за по-неприятна.

СУПЕР ИДЕЯ!!!

АМАН ОТ СТАРИ МУЦУНИ.СТИГА С ТЕЗИ:КИВОРКЯН-КОРИТАРОВ- ДИМ.ЦОНЕВ СЕГА И ТАЗИ КОШНИЦА ЗАТОВА И НЕ ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЯ А САМО ЗАБАВНИ ПРОГРАМИ:MEZZO VH1-CLASIC-MTV-ROCK И ДРУГИ БЕЗ ЧАЛГА.

о нененене моля ви моля ама какв е това на нищо не прилича :П

Защо не пишете нищо за това, че от близо 3 месеца е вече баба? Мисля, че е по-интересно, питайте я де.. Незнайно защо го крие, уловете новината.

напоследък само за тази телевизия се пише. аз все още не знам на кой канал е изобщо и имали я по наща кабелна, но ми прави впечатление, че трябва да се прекръсти на Outsider TV. Няма ли да върнат супершоу Невада или Риск печели/губи и съответно Къцката там буахахахахахаха :-D?

Супер коментар.

Чак ми беше домъчняло за тази женица ;) Българските телевизии бавно се самоубиват като показват толкова изтъркани и досадили лица, а бъдещето е на влогарите и блогарите...изобщо телевизията умира :D

за тази няма да коментирам, но за мая и жени просто съм без думи, като вземат да ми канят пак фолкаджийките, а и какви журналистки са те, свършиха ли се журналистите в тази държава или нямат край протежетата?