17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не прочетох как хубаво са ги ''посрещнали'' освън с бурно освиркване което обаче двамата ''не забелязали''......Не са нито интересни нито забавляващи а и най малко някакви ''звезди'' дето сте ги трапосали.

Дира, кви са тия удивителни още в първото изречение ????

Много е противна тая женица

Тая не е никаква херцогиня ,стига сте писали глупости ,може ли селянка ,треторазрядна актриса и простакеса да е херцагиня,тя не става и за прислужница и те имат повече класа от нея ,толкова лицемерно и противно животно

Меган изглежда доста по- млада от Кейтито пък са май наборки.... защото бъдещата кралица се облича като за селски вечеринки, то не бяха плисенца, цветенца, финтифлюшки...и като залепи една озъбена усмивка с участието на всички вратни мускули...пу-пу

Едната се чуди как само да цица без да се напряга, само да иска без да дава а другата е отговорна майка заедно със задълженията си и въпреки всичко и е много по добре изглеждаща и приобщаваща от меркантилката..

добре изглежда Меган, но късия ръкав е неподходяш, както за времето, така и за положението - да се поучи от Катрин.

една американска мулатка с личностно разстройство обърка кралското семейство

Много се напъва,изкуствени усмивки,али бали!Личи,че не е естествено!Уж много "мила" беше с "мили усмивки",но не изтрае и забягна.И как си помисли ,че е станала много,много популярна.Е не чак толкова,но всичко с чужди пари и планирани фотосесии ,но от 01.04. отново както е била преди,на самоиздръжка ,барабар с Харито.Иначе ,в момента изглежда добре,елегантна,принца на Уелс пак е дал доволно чекове и някой друг данъкоплатец.

Е, разбира се, на Кейт усмивките са страшно естествени, така ли?. .....Айде тролете си. Не им пречите. Ха-ха. И очевидно тя не се притеснява да е на "самоиздръжка", за разлика от Кейт. Пък принца на Уелс на кой си дава парите не е нито ваша, нито моя, нито на английските данъкоплатци работа. Ще ги дава на който си иска. Хари му е син, за бога. На кога да ги дава? На вас или на мен ли.....Изобщо не се усещате какви глупости пишете.

Негърка с тоя с пари а не със слаб безработен или слаб с малка заплата

Толкова ли е топло в Лондон че се разхожда с лятна рокля

lu4ka

Средна годишна температура в София - 10,6 Средна годишна температура в Лондон -13,5

Като я гледам как е изпружила крак-връз-крак, напомня ми на момиче от червена витрина от Амстердам. Това е първото нещо, по което се отличават благородните дами от простолюдието, никога не кръстосват и не изпъват напред крака все едно излагат стока. Хари постъпи далновидно като се отказа от титлата и служебните задължения, жена му никога няма да се доближи до поведението на аристокрацията. От друга страна, за увеселения в Атлнтик Сити и Калифорния си е арна.

Фалшива грозотия. Да потренирам за талия , че за се уравновеси с пищялките. Напомня на обамовица с широкия диференциал и маймунската поза.

по къс ръкав, с грим на труженичка

Голямо връщане на форма, няма що. Къде й е талията? За тънките крака няма да коментирам, няма как да ги скрие

Това ли можа да измислиш, като НЕ може да кажеш сега, че била дебела след раждането....Изглежда супер жената.

Разсмя ме, "ти в Лондон"....Нали се сещаш истинските лондончани и великобританци какво биха написали пък за теб, "лондончанино".....Изобщо много ми е странна тази шизофрения-обиждаме се от отношението на западняци към нас, щото какво ни е пък, хубави сме си, ама ни се полага пък на нас да обиждаме други етноси или народи.....

За Арчито нито дума!!!!!!!!!!!!!

колкото и да с е напъва погледа и издава тъпота и лицемерие за съжаление

Я ,покажи една твоя снимка за да ти видим КРАВЕШКИЯТ ПОГЛЕД ?? Или, се страхуваш да не ни изплашиш ??;))

хаха не позна ,искаш да ти я пратя ли? хаха:)

Явно всеки вижда това което може и иска да види. Аз тъпота НЕ виждам в жената. Но чувствам злобата в написаното от теб.....

не и завиждам ни най-малко..а злоба никога не съм притежавала колкото и не скромно да звучи

не хареввам Меган ,смятам я за лицемерна..но визуално тук изглежда много добе

Да, добре изглежда, ама защо е по къс ръкав? ВсоВсички хора наоколо са с палта! Май няма вече кой да плаща за цялостна визия....

интересно дир,какво пак не беше наред..излиза от кола..казах нешо нясно и прави малка разходака

Лесно и бързо се влиза във форма с някои забранени субстанции.

Ами нали им е от последните а и трябва да го направят иначе няма кой да им плати разходите дето правят до сега...

Айде стига сте копирали Английските медии и сте писали за тях. Никой не го боли джуджа за тях!

Е чак великолепно? Колко великолепно би могла да изглежда жена с къс торс и без талия в тясна рокля?

Много е готита Мегън, квартеронките са най-красивите жени!

Греда. Мулатка е!

На Мегито такава дължина на полата не и стои добре.

Дано да имат достатъчно много и добри предложения за събития в Северна Америка!

Май и е станало скучно в Канада и е решила да се по изфука в лондон да вдигне малко самочувствието си. Явно в канада няма нужното вниматие към нея.

И за теб повтарям. Кралицата ги накара да подпишат договор, в който има преходен период и задълженията на Хари и Меган свършват през месец март тази година.

Хубави снимки са им направили. Меган си е върнала формага. То не е с мн хубаво тяла но все пак. Ама за какво е дошла...?

Как за какво? Кралицата ги накара да подпишат договор, в който има преходен период и задълженията им свършват през месец март тази година.