Коментари - Ще доведе ли пандемията до вълна от разводи? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

неизбежното, което и без друго е въпрос на време. Я изневяра, я постоянни скандали и дрязги за които иначе не остава време и енергия

Значи правилно ще се окаже решението на Меркел да наводни Европа с черни и резняци! На тези им е нужно да ги плющиш денонощно,иначе мислят за глупости! Няма значение мъжко женско!

Причините за развод са три, грешен избор, самозалъгване и вредна среда. В първата влизат всички фактори, които са били пропуснати преди сключването на брак. Във втората влизат всички фактори, които един от партньорите не е искал да види или умишлено е омаловажавал. Третата причина са всички преки или косвени влияния извън двамата партньори, които унищожават щастието им. Пландемията е един такъв фактор, без значение дали е лишила от работа някой или е затворила в клаустрофобично пространство друг или просто е натрупала критично количество дребни проблеми. Може би в този случай психотерапията наистина би могла да помогне, защото двойката се намира от една и съща страна, един спрямо друг и само проблемите им противостоят.

От младите българки нищо не става. Мъжете сега имат повече време да го видят.

И що така еднополовите двойки не си правят деца бе? Oh, wait... Виц: Щурецът бил много навит на богомолката. Обаче го било страх - бил чел, че след секса женската богомолка изяжда партньора си. Една вечер се напили с богомолката в някакъв бар. Щурецът на пияна глава се престрашил и си поискал. Усамотили се в една хралупа и страшен, страстен секс до зори... На сутринта вече изтрезнелият щурец се сетил за последствията и почнал да трепери от страх. Богомолката го пита "Кво има, бе? Що си такъв стреснат?!" Щурецът: - Сега ще ме ядеш ли? Богомолкота: - Стига глупости бе! Това само женските го правят!

Прост отговор. Да. Причината: 90 процента от браковете са на етап приключване - избора рядко е осъзнат, генерално се случва от биологични нужди и социален натиск, масово хората нямат навик да живеят заедно с някой, от гаджета са минали на брак. В момента, в който имаме подтискане на социалните лекарства - забавления, туризъм, шопинг, кръчми, много от енергията изразходвана социално се съсредоточава в ежедневието и цъфват отлагани и подтискани усещания. По интересният въпрос е: След пандемиятя ще има ли масово ебане по улици и кьошета?:)

Аууу, ужаст. Едни от най-богатите и успели хора не само са се развеждали по един път, а по няколко. След като сте на различни мнения и нямата общи цели, по-добре е да се разведете. Или пък единият партньор не е на финансовото, интелектуалното или естетическото ниво на другия. Жена издържаща мъжа си или мъж издържащ жена си, тъп мъж и умна жена или тъпа жена и умен мъж, красива и поддържана жена с грозен и дебел съпруг или пък обратното.

От младите българи съпруга не става. Да си такава е обидно и еквивалент на слугиня в главите им. Кариерата, приятелките и курварлъка са по-приятни и смислени занимания за тях. Иначе все още стават за нещо - уйкенд с "релаксиращи" терапии.

Eпа оно... Че ебеме вакли немкини.

Много по-гадно е да не можете да се дишате, ама да сте вързани един за друг или просто да сте смотани и да не можете да си позволите развод. Тогава вече е страшно, особено ако живеете всички заедно и се налага денонощно да се търпите. При мои познати след развод отношенията им се оправиха - явно като не сте прекалено обвързани, много по-малко конфликтни ситуации възникват.

Така е. После на 35 се чуди къде са свестните мъже, а на 55 греда закачените на стената грамоти за работник на месеца опитвайки се да се самоубеди, че са по-важни от съпруг и деца... над бутилка вино и котешка козина. През това време Шломо Шекелбърг си води жената и децата на яхтата купена от експлоатацията на хиляди други наивни момичета

Да те светна, че не ти е нужен развод за живеете в различни жилища, махали, градове или континенти. Няма причина денонощно да се търпите.

някои хора нямат пари ..хаххаха много смешно

Според адвокатката и ДВ пак мъжете са виновни.

ако двама човека се искат и обичат и уважават..би трябвало ...няма вечни неща да не важи...но дали и така кой ще ми каже, аз вървя под дъжда и подсвирквам си даже:)?

... и даже за насилието върху мъже!

Т.нар. пандемия доведе и ще епродължава да води до всевъзможни вредни за обществото (възрастни и деца) и за икономиката последствия!

Любовницата е под карантина и требе чукаш собствената си жена. И при това трезвен (кръчмите и те затворени). Комшията и той - карантина. И жена ти не може се чука с тебе. Пък и трезвен не те е виждала... И така...

Ами не, няма да има масово йебанье по улици и кьошета, защото женките са озверяли за пари.

леле леле:)

Е тя тая пандемия е организирана с подмолни цели все пак! Представете си човек който вижда на главата ви комар и, за да ви спаси ви удря с чук. Реакцията срещу пандемията беше нещо подобно.Досега в човешката история няма нито един случай да се вкарва цялото човечество вкъщи. И нещо любопитно, оказа се,че има списък от 1976г. на организация за контрол над раждаемостта, в който фигурира бащата на Бил Гейтс, като член на съвета на Директорите...

"Особености на българския семеен живот" 1. Жениш се. 2. Правиш едно дeте. 3. Спираш да спиш с жена си само за да й е гадно. 4. Гледаш да забършеш нещо чуждо. 5. Дебнеш я тя да не забърше нещо за да й е още по-гадно

на мене ми дай мъжки гъз и да е по космат

Е сега ако сака некои да та натърти нема ли да му дадеш

Има логика. Те си се оправят и с краставици. Да му мислиме ние. :)

Немците рядко се развеждат, защото при развод жените им взимат всичко и ги разоряват затова обикновено си търпят властните жени

Моята извадка е прясна. С девойката всичко беше ок, докато не намекнах деликатно, че е на 30 и ако иска деца е момента да се действа. Резултата: Изхарчи едни пари по уроци за пеене, даде на "музиканти" да и запишат албум "на лента", че е по-куул (а е абсолютно ненужно) и реши, че ще превзема "клубната сцена" с тъжни песни. Са разхожда кучето и търси съчуствие в инстаграма. Трагедия. Ма докато има да харчи парите на роднините ще е така.

Няма нужда от мъже. Бийте им по един шут и хайде. Да заспиват

Пандемията просто улеснява и ускорява неизбежното, което на по-късен етап е щяло да се случи!

си в пандемия тогава

вече не се женят толкова за германки, ако не си забелязала

Мъде, а ти не познаваш ли Мара Шепова?

Пдсвирквам си даже е добро начало!

Айде да се освободи някое ново булче че голямо безебие е в тая държава. Само куците и смотаните са останали на пазара. Чакаме нещо свежо за ебане.

Те каките по стават. Не са почнали да се топят в бидони грим от 10 годишни, и са почнали да се праскат след 17 се. Тия "новите" модели, освен че са китосани с 5 кила мазна химия, са яли само ета и поркат от 5ти клас като мъже. За датата на сексуална активация няма даже да споделям. Така, че чакай си "ново булче" в това Синьо и Безоблачно Безебие.

то тва не е живот... вънка ковид в къщи чума... нема де да се скриеш

Те само за теб питат

отговаряме веднага, въпреки световната цензура на педофилите от нов, световъен биг-брадъризъм с участието на големите концерни, като гугъл, блил джамджията и сорос -психопатина... ТА: не, няма да има вълна от разводи, защото не е имало вълна от бракове... освен еднополови.. :-)))

ваксинираните вече са с меки пишки

При мен доведе до раждането на първородният ми син, след 7 години опити.

Да ви е жив и здрав! Честито!

Не си прав, брат. Имаме си кеша достатъчно. Нали работим от къщи? ;)

Ти колко деца имаш, бе, тъп? Намирисва на някой самотен чикиджия, на който никоя, дори и платените, не иска да върже. На такива измери, като теб, все жените сме ви виновни. Ама, че вие за нищо не ставате, това е друга тема, нали? ;) Простият ганьовец не може да разбере, че не е задължително жената да ражда на 30, за да де чувства добре. Има жени, родили на 35 дори, които са хем успешни в кареирерите си, хем със здрави семейства. Ама това, вие галошите от Чалгария, не можете да го разберете, нали? Ориенталците са си ориенталци! Даже и Крави Трифонов ви е малко...

Най-накрая, смислен коментар!

Разводи няма и няма как да има онлайн в Германия. Поредната глупост. Това го има в Дания и то отдавна. В Германия процедурата е дълга и сложна. Започва се с т.нар. година, в която съпрузите живеят отделно. В много редки случаи се допуска развод преди да е изтекла тази година.

Глупости. Точно 4 колеги се разведоха последната година (2020). Единия след 8 години раздяла, защото все не можеше да спести 1500 евро за такса, щото си дронове, 3д принтери и каквото се сетиш за снимане, ама и другите не ги гледам да идват по шорти на работа.

Не знам как е при женени те ама младите в немско вече не подбират и при всяка възможност преспива т един с друг

Следва Вълна от сватби. Нарича се family exchange & mobility.

Благодаря

За да имаш семейство, Пари и Работа, трябва да биеш и да гониш далече от България, всякакви араби, негри и китайци, които искат да те ЗАРАЗЯТ с вируси, да ти откраднат Парите и Работата и да завзмат България... Трябва да биеш и пребиваш от бой да бягат надалече и всички Предатели, помагачи на враговете ни, Крадци, Трафиканти на наркотици и Трафиканти на маймуни, като Веска меджидиева, Цветан Василев и всякакви Митьо-вци, да бягат към Африка.