Коментари - Ще доведе ли пандемията до вълна от разводи? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може би след пандемията жените пак ще се върнат към безразборния секс ?

Когато основата е слаба, надстройката не може да издържи. Женят се на пияна глава; ей така, за проба; защото, ами ... - не знаят точно; дрогирани и всякакви други глуповати неща. После се развеждат, защото са си омръзнали; защото са намерили други; защото се алкохолизират; защото! - не са имали една цел и не са се борили за това! Безотговорност! Мода! Простотия! На 15-16 години вече са със ескуален стаж! Няма нещо дето да не го правят! Ами - друго не осатава! Произвол и ефоизъм! Това е модела на Запада!

Затова е хубаво да правите като мен. Хващате си любовница, която с всеки изминал ден намразва все повече мъжа си и заобичва вас все по-силно :) А и не ви е в къщата, да обирате отрицателната енергия. Тя идва само за удоволствие и секс, а мъжа й обира скандалите и омразата :)))) Разбира се, първо трябва да разкарате собствената си жена, да не ви пречи. Аз моята я шътнах още преди Ковид-а и сега съм на седмото небе от щастие. По-хубаво не съм си живял никога. Преди не разполагах с лично пространство, все да се съобразявам с нея

Ами ако мъжа и разбере?

Бъди рицар, обаждай се на ортака и той да олаби жилата. Така ще спасиш още един брак.

За да имаш семейство, Пари и Работа, трябва да биеш и да гониш далече от България, всякакви араби, негри и китайци, които искат да те ЗАРАЗЯТ с вируси, да ти откраднат Парите и Работата и да завзмат България... Трябва да биеш и пребиваш от бой да бягат надалече и всички Предатели, помагачи на враговете ни, Крадци, Трафиканти на наркотици и Трафиканти на маймуни, като Веска меджидиева, Цветан Василев и всякакви Митьо-вци, да бягат към Африка.

Следва Вълна от сватби. Нарича се family exchange & mobility.

Не знам как е при женени те ама младите в немско вече не подбират и при всяка възможност преспива т един с друг

Вие да не сте някакви нови хипита та се шибате наред ?

Разводи няма и няма как да има онлайн в Германия. Поредната глупост. Това го има в Дания и то отдавна. В Германия процедурата е дълга и сложна. Започва се с т.нар. година, в която съпрузите живеят отделно. В много редки случаи се допуска развод преди да е изтекла тази година.

При мен доведе до раждането на първородният ми син, след 7 години опити.

Да ви е жив и здрав! Честито!

Благодаря

ваксинираните вече са с меки пишки

отговаряме веднага, въпреки световната цензура на педофилите от нов, световъен биг-брадъризъм с участието на големите концерни, като гугъл, блил джамджията и сорос -психопатина... ТА: не, няма да има вълна от разводи, защото не е имало вълна от бракове... освен еднополови.. :-)))

то тва не е живот... вънка ковид в къщи чума... нема де да се скриеш

А кога се жени, пак ли беше чума? Тогава каква беше? Защо сега е чума? За коклко време е станала чума? Ти имаш ли вина за това очумяване?

Айде да се освободи някое ново булче че голямо безебие е в тая държава. Само куците и смотаните са останали на пазара. Чакаме нещо свежо за ебане.

Те каките по стават. Не са почнали да се топят в бидони грим от 10 годишни, и са почнали да се праскат след 17 се. Тия "новите" модели, освен че са китосани с 5 кила мазна химия, са яли само ета и поркат от 5ти клас като мъже. За датата на сексуална активация няма даже да споделям. Така, че чакай си "ново булче" в това Синьо и Безоблачно Безебие.

Те само за теб питат

си в пандемия тогава

Пандемията просто улеснява и ускорява неизбежното, което на по-късен етап е щяло да се случи!

Няма нужда от мъже. Бийте им по един шут и хайде. Да заспиват

Немците рядко се развеждат, защото при развод жените им взимат всичко и ги разоряват затова обикновено си търпят властните жени

вече не се женят толкова за германки, ако не си забелязала

Глупости. Точно 4 колеги се разведоха последната година (2020). Единия след 8 години раздяла, защото все не можеше да спести 1500 евро за такса, щото си дронове, 3д принтери и каквото се сетиш за снимане, ама и другите не ги гледам да идват по шорти на работа.

"Особености на българския семеен живот" 1. Жениш се. 2. Правиш едно дeте. 3. Спираш да спиш с жена си само за да й е гадно. 4. Гледаш да забършеш нещо чуждо. 5. Дебнеш я тя да не забърше нещо за да й е още по-гадно

на мене ми дай мъжки гъз и да е по космат

Е тя тая пандемия е организирана с подмолни цели все пак! Представете си човек който вижда на главата ви комар и, за да ви спаси ви удря с чук. Реакцията срещу пандемията беше нещо подобно.Досега в човешката история няма нито един случай да се вкарва цялото човечество вкъщи. И нещо любопитно, оказа се,че има списък от 1976г. на организация за контрол над раждаемостта, в който фигурира бащата на Бил Гейтс, като член на съвета на Директорите...

Любовницата е под карантина и требе чукаш собствената си жена. И при това трезвен (кръчмите и те затворени). Комшията и той - карантина. И жена ти не може се чука с тебе. Пък и трезвен не те е виждала... И така...

леле леле:)

Т.нар. пандемия доведе и ще епродължава да води до всевъзможни вредни за обществото (възрастни и деца) и за икономиката последствия!

ако двама човека се искат и обичат и уважават..би трябвало ...няма вечни неща да не важи...но дали и така кой ще ми каже, аз вървя под дъжда и подсвирквам си даже:)?

Е сега ако сака некои да та натърти нема ли да му дадеш

Пдсвирквам си даже е добро начало!

Според адвокатката и ДВ пак мъжете са виновни.

... и даже за насилието върху мъже!

Много по-гадно е да не можете да се дишате, ама да сте вързани един за друг или просто да сте смотани и да не можете да си позволите развод. Тогава вече е страшно, особено ако живеете всички заедно и се налага денонощно да се търпите. При мои познати след развод отношенията им се оправиха - явно като не сте прекалено обвързани, много по-малко конфликтни ситуации възникват.

Да те светна, че не ти е нужен развод за живеете в различни жилища, махали, градове или континенти. Няма причина денонощно да се търпите.

някои хора нямат пари ..хаххаха много смешно

Eпа оно... Че ебеме вакли немкини.

Аууу, ужаст. Едни от най-богатите и успели хора не само са се развеждали по един път, а по няколко. След като сте на различни мнения и нямата общи цели, по-добре е да се разведете. Или пък единият партньор не е на финансовото, интелектуалното или естетическото ниво на другия. Жена издържаща мъжа си или мъж издържащ жена си, тъп мъж и умна жена или тъпа жена и умен мъж, красива и поддържана жена с грозен и дебел съпруг или пък обратното.

Прост отговор. Да. Причината: 90 процента от браковете са на етап приключване - избора рядко е осъзнат, генерално се случва от биологични нужди и социален натиск, масово хората нямат навик да живеят заедно с някой, от гаджета са минали на брак. В момента, в който имаме подтискане на социалните лекарства - забавления, туризъм, шопинг, кръчми, много от енергията изразходвана социално се съсредоточава в ежедневието и цъфват отлагани и подтискани усещания. По интересният въпрос е: След пандемиятя ще има ли масово ебане по улици и кьошета?:)

Ами не, няма да има масово йебанье по улици и кьошета, защото женките са озверяли за пари.

Има логика. Те си се оправят и с краставици. Да му мислиме ние. :)

Мъде, а ти не познаваш ли Мара Шепова?

Не си прав, брат. Имаме си кеша достатъчно. Нали работим от къщи? ;)

И що така еднополовите двойки не си правят деца бе? Oh, wait... Виц: Щурецът бил много навит на богомолката. Обаче го било страх - бил чел, че след секса женската богомолка изяжда партньора си. Една вечер се напили с богомолката в някакъв бар. Щурецът на пияна глава се престрашил и си поискал. Усамотили се в една хралупа и страшен, страстен секс до зори... На сутринта вече изтрезнелият щурец се сетил за последствията и почнал да трепери от страх. Богомолката го пита "Кво има, бе? Що си такъв стреснат?!" Щурецът: - Сега ще ме ядеш ли? Богомолкота: - Стига глупости бе! Това само женските го правят!

От младите българки нищо не става. Мъжете сега имат повече време да го видят.

От младите българи съпруга не става. Да си такава е обидно и еквивалент на слугиня в главите им. Кариерата, приятелките и курварлъка са по-приятни и смислени занимания за тях. Иначе все още стават за нещо - уйкенд с "релаксиращи" терапии.

Така е. После на 35 се чуди къде са свестните мъже, а на 55 греда закачените на стената грамоти за работник на месеца опитвайки се да се самоубеди, че са по-важни от съпруг и деца... над бутилка вино и котешка козина. През това време Шломо Шекелбърг си води жената и децата на яхтата купена от експлоатацията на хиляди други наивни момичета

Моята извадка е прясна. С девойката всичко беше ок, докато не намекнах деликатно, че е на 30 и ако иска деца е момента да се действа. Резултата: Изхарчи едни пари по уроци за пеене, даде на "музиканти" да и запишат албум "на лента", че е по-куул (а е абсолютно ненужно) и реши, че ще превзема "клубната сцена" с тъжни песни. Са разхожда кучето и търси съчуствие в инстаграма. Трагедия. Ма докато има да харчи парите на роднините ще е така.

Ти колко деца имаш, бе, тъп? Намирисва на някой самотен чикиджия, на който никоя, дори и платените, не иска да върже. На такива измери, като теб, все жените сме ви виновни. Ама, че вие за нищо не ставате, това е друга тема, нали? ;) Простият ганьовец не може да разбере, че не е задължително жената да ражда на 30, за да де чувства добре. Има жени, родили на 35 дори, които са хем успешни в кареирерите си, хем със здрави семейства. Ама това, вие галошите от Чалгария, не можете да го разберете, нали? Ориенталците са си ориенталци! Даже и Крави Трифонов ви е малко...

Всички медицински доказателства сочат, че след 30 има вероятност за трудна бременност. Феминизма и Истанбулската Конвенция колкото и да се опитват не могат да пренапишат биологичната реалност. След 20-30 години като се развие достатъчно клонирането няма да има нужда да раждате, споко. Тогава всички ще сте щастливо безполови, без родителски права и ще си веете шундите както ви скимне. А дали мъжете за нищо не ставаме е под въпрос. Дори и тъпи да сме все още следваме социалната механика и си осмисляме живота като постигаме нещо. Познавам доста успешни в кариерата жени, с деца и не са със здрави семейства. Пред развод са и се стискат заради децата си. Никой не говори за никакви ориенталски навици. Еманципацията е правилна позиция, но не и двойният стандарт, в който сега живеем. Хем искате да сме равни, хем вие да сте отгоре. Няма как да стане. А много от нас няма да имат проблем и след 50 да създадат дете. Сурогатни майки се намират при желание. А дойките и гледачките са добре забравен модел за изграждане на индивиди от 19 век. На фона да се довери един осъзнат мъж на откачени кукувици и да се прибира в къщи с идеята, че е на война - това е доста рационална и смислена алтернатива. Лека вечер.

Причините за развод са три, грешен избор, самозалъгване и вредна среда. В първата влизат всички фактори, които са били пропуснати преди сключването на брак. Във втората влизат всички фактори, които един от партньорите не е искал да види или умишлено е омаловажавал. Третата причина са всички преки или косвени влияния извън двамата партньори, които унищожават щастието им. Пландемията е един такъв фактор, без значение дали е лишила от работа някой или е затворила в клаустрофобично пространство друг или просто е натрупала критично количество дребни проблеми. Може би в този случай психотерапията наистина би могла да помогне, защото двойката се намира от една и съща страна, един спрямо друг и само проблемите им противостоят.

Най-накрая, смислен коментар!

Брака не е проблем. Проблема е как той влияе на изграждането на психиката на децата. Това не е маловажна причина, която може да се коригира само с терапия. Това е момент, в който родителите ако мислят за децата си ще се разведат. Противно на традиционната бабешка идея, че заради децата не трябва да се разделят семействата реалните данни сочат, че токсичните отношения между майката и бащата формират небалансирана психика в децата. Идеята, че заради тях не се развеждат е егоистична и движена от вечната динамика "какво ще си кажат хората".

Значи правилно ще се окаже решението на Меркел да наводни Европа с черни и резняци! На тези им е нужно да ги плющиш денонощно,иначе мислят за глупости! Няма значение мъжко женско!

неизбежното, което и без друго е въпрос на време. Я изневяра, я постоянни скандали и дрязги за които иначе не остава време и енергия