17-11-2017 20-11-2018

Коментари

иска да отнеме правото за носене на оръжие на американците, но пък има завидна колекция от танкове и оръжия като тези във филмите му, с които изкарва милиони!

Американците правят представление като в театъра, но направено на улицата с специални ефекти... И това представление го продават на телевизииите и кината по цял свят, за да взимат пари... В тоя филм, единственото смислено е че НЕ показват вредна Арабско- негърска китайска пропаганда... Все пак, за предпочитане е да гледаме Истински, действителни филми за България и Европа... Например, как руснаците и испанците са били роби на арабите, носа ги изклали, изтрепали и са станали Световни империи... За втората световна война, може да дават САМО как България се е обединила с Македония, с помощта а Германия... Имало е война между Германия и Русия, но това НЕ ни интересува. Като се върнем към Първата световна война,тогава Руснаците НЕ подкрепиха България, а подкрепиха Сърбия и затуй сърбите и гърците ни взеха Македония.. Така, че руснаците са ни подкрепяли САМО понякога , и най- вече при Освобождението- 1878 г.

Бате Арни е пич форевър! Дръж се бате Арни, цялата вселена те обича, а хейтърите ДГД.

Арни откак се разведе кариерата му тръгна рязко надолу! А нещата уж не ставали с връзки...

На години е много...

Има роли и за по-възрастни, пък и Арни не е толкова дърт. Лиъм Нийсън е с 5 години по-млад, пък в последните години направи доста екшъни и то добри. Арни от години няма читав филм.

Стоянка Мутафова е на 97, а още играе. Бате ти Арни може само да завижда.

... озаглавен "untitled terminator reboot" - това е вече за златния фонд. Абе ей, untitled означава без име, тоест все още НЕ Е ОЗАГЛАВЕН!!!! Абе откъде ви намират такива майстори на перото?

Деди-натор 6- "дъртото копеле"