Холивудският ветеран Арнолд Шварценегер разкри, че започнал да се снима във филма "Терминатор 6" три месеца след като се подложил на сърдечна операция, съобщи Контактмюзик.

71-годишният актьор, който отново е в същата роля в предстоящия да излезе по екраните филм, довери, че с нетърпение очаквал да се снима в режисираната от Тим Милър лента, независимо че легнал под ножа три месеца по-рано.

"Получавам винаги помощ - каза той, имайки предвид здравословното си състояние. - Лекарите ми вдъхват смелост, а медсестрите ми помагат да се изправя на крака. Приятелката ми Хедър Милиган също бе до мен в болницата и непрестанно ме окуражаваше. Тя оставаше там и нощем. Три месеца по-късно бях на снимачната площадка на "Терминатор 6" в Будапеща."

Шварценегер призна, че е развълнуван по повод излизането на филма, озаглавен Untitled Terminator Reboot, по-късно тази година.

"Щастлив съм, че работих над "Терминатор 6", който ще се появи по екраните през ноември", отбеляза той пред списание "Екстра", цитиран от БТА.