17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само в България има такава омраза към българи, живеещи в чужбина и се коментира и обижда постоянно, как се били отказали от страната си. Навсякъде във всяка страна има хора, които по ред причини живеят в друга страна. Това не означава, че са се отказали от нея. Но години наред злоба и завист от сънародници са причина много хора да стоят настрана и да не се завръщат.

Ех, че глупави коментари. Не бяга никъде, тя е принцеса, има си охрана и едва ли я касае колко мигранти има в Швеция. Мъжът и има бизнес в Америка, затова е цялата работа. Но много е хубава принцесата, браво. Истинска принцеса :)

Щом и прицесите взеха да емигрират, какво да кажем ние от простолюдието.

Пък аз си мислех, че само българите бягат от родината си.

Така, разбрахме какво е компетентното мнение на тролчетата които дори не са стъпвали в Швеция. А сега да видим фактите: 2017 Швеция - население 10м, имигранти от близкия изток и Азиа ("орки") 300х т.е. 0.03%. САЩ - черни или африканци - 12.6%; азиатци - 5.2%; латино - 17.3%.

каквото и да се пънеш с измислени цифри, Швеция тъне в мигранти. И тук не говорим за 1 година, а за десетилетия наред, което я съсипва и е една огромна яма. В САЩ всеки си знае мястото, докато в Европа чернилките се качват на главата на всички. АНАДЪМУ ?? както биха казали в Турция ??

Дъртите викинги сигурно се въртят в гробовете си като гледат "новите шведи" с тъмен отенък. А тези, които трябва да застанат начело на народа си бягат. Евроатлантически ценности, сър!

така е европа я унищожават преднамерено като я пълнят с прости агресивни орки от африка и крайни мюслита от арабските държави проблема е че западняците вече са с промити мозъци, лесно манипулируеми, алчни и мързеливи с променена ценностна система и яко извратени - не че не им помагат и в това да ги правят зорлем педали, педофили и инцести лошото е че и в юса белите намаляват за сметка на църните мангусти и латиносите

Личи си какво ти е нивото на интелект и "ценностите".

В Европа стана като преди втората световна война, всеки който може е бягал зад океана.

Напълниха си държавата с мигри и сега който има пари се спасява.

Шведска принцеса дето бяга от страната си ама не пуска шведските си привилегии?????

Защо не напишете от какво бяга тая принцеса...? Или не е политкоректно? Айде аз ще го кажа: бяга от стотиците хиляди безконтролни орки, които тероризират цяла Швеция, а накрая полицията прикрива свинщините им :)

БХК ми цъкат минуси... Недейте така бре младежи, ходете в Швеция да се гушкате с приматите, та да ви разширят хубаво халките и накрая да ви изколят както си му е реда. И без това света няма нужда от вас :)

Нормално - в Европа само араби, негри, мюслита, цигани и всякакви подобни болни изроди. След години в Швеция ще бъдат само мюсюлмани, климата студен, хората дръпнати, никаква работа нямаш там. Черните смучат от социалната система, а шведите им се радват и ги обгрижват. Българите ги имат за по-долна раса от някой миризлив негър. Затова и след 10 години макс. ще се радват на мюсюлмански принц и принцеса, някой Мохамед и Абдулаха..

Абсолютно си прав. Нищо, така поне шведите ще научат набързо важни исторически уроци, които ние сме усвоили още преди 1000 години. А ние ще се държим с тях по същия начин, както те се държат сега, когато започнат да емигрират насам :)

Европа е в пъти по-добре от Америка, особено Скандинавските държави. Но тук яко ни налазиха чернилки и арабески. Флорида не звучи зле.

ти живял ли си 'особено в Скандинавските държави' ? Няма такава олигофрения - студено, самотно, огромни разстояния, с безумни изисквания и работно време като през комунизма, няма откъде да си купиш една бира след 5 часа, алкохола е забранен, продава го само държавата на безумни цени. Затова и наркомани много, когато срещнеш нормален той мълчи и те гледа въпросително. Младежите приличат на гей-селяни, но с пари, с развързани кецове и нихилистичен поглед, възрастните дебели и самотни, навсякъде, ама навсякъде чернилки и мюсюлмани. Има доста хомосексуалисти, а жените след 30 са като рускините, всички са на етажи.. Да не говорим, че черните са с предимство и са неконтролируеми от държавата, пардон кралството, за разлика от Америка където всяка жаба си зне гьола, ако не си го знае, ще и го покажат много бързо.