Шведската принцеса Маделин ще се премести в САЩ заедно със семейството си, бе съобщено от двореца.

Вижте снимки на семейството >>

Принцесата и съпругът й, британско-американският бизнесмен Кристофър О'Нийл, планират да се установят във Флорида през есента.

Преместването е съобразено с възрастта на трите деца на двойката - 4-годишната принцеса Леонор, 3-годишния принц Николас и родената през март тази година принцеса Адриен, които ще могат бързо да се приспособят към новия си дом.

Принцеса Маделин е най-малкото дете на шведския крал Карл XVI Густав и кралица Силвия. 35-годишната кралска особа няма да преустанови работата си за организацията World Childhood Foundation. Съпругът й Кристофър О'Нийл ще продължи бизнес начинанията си в САЩ и Европа.

Getty Images/Guliver Photos

Тези дни Мадона разкри в интервю за италианското издание на Vogue защо се е преместила в Португалия с четирите си най-малки деца, родени в Малави - Дейвид Банда (12), Мърси Джеймс (12) и 5-годишните близначки Стела и Естер. Първоначално Дейвид е приет в детската футболна школа на "Бенфика", която се намира в Лисабон. Това обаче не е единствената причина Мадона да се откаже от жилището си в Манхатън. Тя иска да избяга от новия президент на САЩ Доналд Тръмп!

Вижте новата фотосесия на семейството на Мадона в Португалия >>