Коментари - Шведската принцеса Виктория започва военно обучение за офицер | Лайф.dir.bg
назад

Шведската принцеса Виктория започва военно обучение за офицер

Това е част от подготовката на престолонаследничката за бъдещата ѝ роля като държавен глава

Обратно в новината
| Редактор : Радостина Димитрова

Коментари - Шведската принцеса Виктория започва военно обучение за офицер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, една държава щом опре до принцесите да и водят армията, пиши я бегала.

Когато цар Калоян разбива рицарите и става император с право да сече ватикански долари, в Кавказ има подобна Велика побода, до днес ехтяща: грузинската принцеса Тамара се омъжва за руския принц. Той се оказва пидераст и тя го гони. Със зестрата от брака, руснака напада принцесата. Тя го разбива и ГОЛ го изпраща в Матушката. После се омъжва за сина на дойката си , осетинец. Тя вече княгиня а той генерал на армията и РАЗБИВАТ САСАНИДСКИ ИРАН. Оттогава е Великата княгиня Тамара. Грузинките с гордост и носят името. За разлика от българите, които се срамота да се нарекат Калоян.

е много обичана в Швеция: свестен и работлив човек, омъжена с две деца За тези, който се подиграват с вида й: а вие да не би всички да си лягате с копия на Маргот Роби? Швдитя реално нямат войска, като българите, но по различни причини. Поне там до скоро беше държавна политика, а тук е държавна разруха.

Няма ли един черен шаман и за нея да ѝ обира пачжината като на норвежката ѝ колежка

На Прицес мяза, не на Принцеса.

Ще командва перемогата

какво да прави жената където и отиде само меки китки вижда ,ще завърши ще отиде на война в украйна и там ако има късмет ще изяде една рязана чеченска паламарка

Пра-пра дядото на Принцесата в началото на 15-ти век извършва ДВА КРЪСТОНОСНИ ПОХОДА срещу турците, за Свободата на България. Заедно с цар Константин Втори Асен. Днес пред НС трябва да има паметници на шведския крал, цар Константин, пан Владислав Варненчик и цар Фружин Шишман.

Що си не гледа плетките и маникюра? То бива позьорщина и самонадеяност надценяване. Ма поне на питат укропите какво става като не си знаеш калибъра.. ..

Швеция скоро влезе в НАТО и сега започва масово медийно подготвяне на своите сънародници за война. Защото НАТО е агресивна организация, водена от САЩ и ще предизвика следващата война в Европа.

Скоро и на фронта че украинците нещо нямат желание да се бият за страната си по добре на социални в Немция баце.

После да я снимат в ролята на Терминатор-ката. Лесно можем да си представим как под този врат, рамене и ръце се крият мощни хидравлични бутала и друго желязо.

Ще вдига крака в армията значи! Сега там поради липсата на кадри вече няма ограничения за мутанти.

откога на принцовете взехте принцеси да им казвате?

Едва ли ще й трябва. Швеция е миролюбива страна. Нито са влизали във война последните векове, нито се очертава да влизат. Ако учи за порядките на мюсюлманите повече може да й е от полза. Че Швеция се пълни с такива.

Явно не си чул за Лъвът на Севера...

Бауууу!

Според мен не ѝ трябва. Тя само с външният си вид респектира. Все е дно гледам Дуейн Джънсън Скалата след двседмичен прием на женски хормони

Не най големия е най добър на бойното поле и обучението си е от значение.

тая да не ходи в Украйна да ги учи укрите как да воюват ??

ама няма чак толкова голяма каска, дето да й стане на тиквата